Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Skoulzs atsaka "Oldham": "Tas bija pareizais darbs nepareizajā brīdī"

Agris Suveizda

Skoulzs atsaka "Oldham": "Tas bija pareizais darbs nepareizajā brīdī"
Pols Skoulzs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Bijušais Anglijas izlases un Mančestras "United" futbolists Pols Skoulzs atklāja, ka noraidījis piedāvājumu kļūt par pēc spēka trešās līgas kluba "Oldham United" galveno treneri, taču ir pārliecināts, ka kādu dienu noteikti kļūs par komandas vadītāju.

"Nav noslēpums, ka "Oldham United" bija ieinteresēta, lai es kļūtu par Lī Džonsona aizvietotāju, un mani šis piedāvājums iekārdināja," raksta Pols Skoulzs, kurš pēc karjeras beigām strādā televīzijā un arī The Independent. "Pat zinot, ka jau biju pieņēmis lēmumu atteikt piedāvājumam, daļa no manis, otrdien skatoties spēli, vēlējās, kaut es tobrīd atrastos laukuma malā.

Kādu dienu būšu treneris. Esmu to sapratis pēdējo astoņu mēnešu laikā, kaut gan zinu, ka sākotnēji teicu, ka neredzu savu nākotni šajā jomā. Un kādu dienu, domāju, trenēšu "Oldham". Klubu, kuru atbalsta mans tēvs un kas ir ļoti tuvs manai sirdij. Tas ir ļoti ģimenisks klubs, kas ir ļoti nozīmīgs daudziem cilvēkiem, mani ieskaitot. Vienkārši jutu, ka šis nebija īstais brīdis.

Kad kļūšu par treneri, vēlos to darīt ar 100% atdevi. Šobrīd manā dzīvē ir daudz atbildības un lietu, kuras vienkārši nevaru uzreiz pastumt malā. Galvenokārt man ir jauna ģimene, kurai ir nepieciešams tēvs, kurš iepriekš lielāko daļu spēlētāja karjeras bija prom. Tāpat nav iespējams, ka es varētu mēģināt savienot trenēšanu ar darbu televīzijā.

Tāda kluba kā "Oldham" vadīšana nozīmētu absolūtu atdevi septiņas dienas nedēļā. Tādā veidā Lī guva sasniegumus. Kādu dienu būšu tam gatavs. Tas bija pareizais darbs, taču vienkārši nepareizajā brīdī."

Pašreiz "Oldham Athletic", kurā savulaik nepilnu gadu pavadīja Edijs Joksts, ar 46 punktiem 33 spēlēs ieņem 11. vietu Anglijas "League One" jeb pēc spēka trešajā līgā.

Izmantotie resursi:
Paul Scholes: Oldham was the right job at the...

  +1 [+] [-]

, 2015-03-06 20:03, pirms 9 gadiem
Esmu pàrliecināts, ka vienīgais , kurš kļùs ļoti labs treneris, no MU zelta paaudzes ir Skolzs...tam džekam ir pareizā galva un saprašana šim darbam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-06 21:38, pirms 9 gadiem
Labi, ka pieminēja, ka kāds ir pavadījis kādu laiku tur, tas bija svariigi..smiekli sanāca
Būtu spēlējis, tad vēl varbūt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja