Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Mančestras derbijs: Līgas kausa finālā ceturto gadu pēc kārtas spēlēs "City"

Mančestras derbijs: Līgas kausa finālā ceturto gadu pēc kārtas spēlēs "City"
"Manchester City" atzīmē vārtu guvumu. Foto:RS/Scanpix

Anglijas Līgas kausa finālu sasniegusi "Manchester City", kas viesos ar 2:0 pārspēja "Manchester United". Abi vārti tika gūti otrajā puslaikā. "Manchester City" finālā, kas norisināsies 25. aprīlī Vemblija stadionā, tiksies ar "Tottenham Hotspur".

Mančestras derbijs "Carabao" kausa ietvaros iesākās vētraini, jo jau trešajā minūtē Markuss Rešfords bumbu raidīja "Manchester City" vārtos, bet šie vārti ieskaitīti netika aizmugures stāvokļa dēļ. Jau divas minūtes vēlāk vārti netika ieskaitīti arī pilsētniekiem, kad vārtus guva Ilkajs Gundogans. Ar bīstamām epizodēm Mančestras klubi apmainījās vēlreiz – vispirms labu sitienu izpildīja Brunu Fernandišs, bet vēlāk Kevins de Breine norībināja "Manchester United" vārtu stabu. Kopumā bumbas kontrolē pārsvars piederēja "Manchester City", bet sarkanie velni izpildīja vairāk sitienus. Tas gan rezultātu nenesa, un, dodoties puslaika pārtraukumā, rezultāts uz tablo bija 0:0.

Otrajā puslaikā vārti beidzot tika gūti, un to paveica Džons Stouns – "Manchester City" izspēlēja brīvsitienu, un Stouns bija pirmais pie bumbas, kas tika nogādāta pretinieku soda laukumā. Dīns Hendersons mājinieku vārtos bija bezspēcīgs - 0:1. 62. minūtē fantastisku sniegumu "Manchester United" vārtos nodemonstrēja Hendersons, kas atvairīja Rijada Mahreza sitienu, kas lidoja vārtu augšējā stūrī. Otrā puslaika izskaņā mājinieki spēja saasināt situāciju pie viesu vārtiem, bet "Manchester City" spēlētāji spēja izturēt spiedienu. 83. minūtē Fernandinju ar lielisku sitienu no distances guva otros vārtus (0:2), un pilsētnieki nonāca tuvāk Anglijas Līgas kausa finālam. "United" spēles turpinājumā brīnumu nepaveica, un "City" ceturto gadu pēc kārtas iekļuva Līgas kausa finālā, kurā 25. aprīlī tiksies ar "Tottenham".


, 2021-01-06 23:51, pirms 3 gadiem
Markuss Rešfords neraidīja bumbu vārtos, City paši iesita sev
, 2021-01-07 20:22, pirms 3 gadiem
MU loti vaja spele un likumsakarigs zaudejums, bet labak sadi nospelet otrskiriga kausa, neka PL.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
2

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.