Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Agvero saplēsis kājas muskuli

Agvero saplēsis kājas muskuli
Serhio Agvero kādu laiku nevarēs palīdzēt savai komandai
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempionvienības "Manchester City" labākais vārtu guvējs šajā sezonā Serhio Agvero saplēsis kājas muskuli, tāpēc kādu laiku nevarēs palīdzēt savai komandai.

Pirmajā 2013. gada dienā Agvero ar gūtiem vārtiem palīdzēja "City" pieveikt "Stoke" (3:0), taču pēc tam guva savainojumu. Tagad argentīnietis savā "Twitter" kontā izplatījis konkrētāku informāciju par savainojumu - saplēsts muskulis. "Izmeklēšana apliecināja, ka man ir plīsis muskulis," rakstīja Agvero, kurš šajā sezonā guvis desmit vārtus - dalīts labākais rezultāts komandā ar Edinu Džeko.

"Mums jāturpina domāt pozitīvi un atveseļoties pareizā veidā," piemetināja Argentīnas valstsvienības uzbrucējs, kurš devies uz Itāliju, lai veiktu procedūras savainotajai kājai. Lai gan iepriekš Mančestras klubs informēja, ka cer redzēt Agvero ierindā 13. janvāra mačā pret Londonas "Arsenal", pagaidām nav zināms, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai atgūtos no savainojuma un atgrieztos laukumā.

24 gadus vecais Agvero pievienojās "City" 2011. gada vasarā, kad Mančestras klubs par futbolistu tā iepriekšējai darba vietai Madrides "Atletico" samaksāja aptuveni 38 miljonus sterliņu mārciņas. Pagājušajā sezonā Mančestras labā Agvero guva 30 vārtus, kas bija augstākais vienas sezonas laikā gūto vārtu skaits spēlētāja karjerā.

Izmantotie resursi:
BBC


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-06 12:13, pirms 11 gadiem
Siliņ, tavas valodas stils nogalina "saplēsis muskuli". Viņš nostājās laukuma centrā un ar abām rokām ieķērās kājā un saplēsa muskuli?
Muskulis saplīsa, ne Agvero to saplēsa!
, 2013-01-06 12:30, pirms 11 gadiem
Agvero Kamēr verās vaļā raksts domā, būs īstais vai nē
, 2013-01-06 12:45, pirms 11 gadiem
Gvatemala, Gvineja, Gvadalahara...Agvero, Igvains, Svaress?
, 2013-01-06 12:53, pirms 11 gadiem
Vaitad nau Aguero?
, 2013-01-06 13:02, pirms 11 gadiem
fc barcelona the best rakstīja: Vaitad nau Aguero?
Vai tad "nau" neraksta ar V
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-06 14:43, pirms 11 gadiem
Diakritisko zīmi [ü] virs burta u liek tikai pēc burta g, lai norādītu, ka ir jāizrunā u nevis kaut kādi v vai tamlīdzīgi.
, 2013-01-06 14:51, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Gvatemala, Gvineja, Gvadalahara...Agvero, Igvains, Svaress?
Evropa, navda, Raimonds Pavls. Mavcība - nāk ravdiens šito uisu lasot
, 2013-01-06 15:18, pirms 11 gadiem
mapleman rakstīja: Evropa, navda, Raimonds Pavls. Mavcība - nāk ravdiens šito uisu lasot
Tas nekas, paraudi, nevajag visu turēt sevī! Gan jau ar laiku pieradīsi arī pie latviešu valodas...
, 2013-01-06 18:19, pirms 11 gadiem
ha hah haaa
mapleman rakstīja: Evropa, navda, Raimonds Pavls. Mavcība - nāk ravdiens šito uisu lasot
, 2013-01-06 18:47, pirms 11 gadiem
Par diakritisko zīmi nevaru piekrists, ja vien nepiedāvāsiet kādu likumu, kurš to nosaka. Ja lingvistiski pieņemts, ka spāņu vārdiem "gu", pēc kura seko patskanis, atveido kā "gv", tad kur ir problēma?
mapleman vispār sasmīdināja tautu ar savu muļķību Sen tā nebiju smējies

P.S.- Es neesmu akustiskās fonētikas speciālists, tāpēc nevaru ar zinātniski pamatot, kāpēc "w" atveido kā "v", nevis "u". Bet ja tā latviešu valodā ir pieņemts un mēs neprotestējam pret tādiem vārdiem, kā Gvatemala, Gvineja, Gvadalahara, tad nav ko cepties, ja šo pašu likumu izmanto arī cietiem spāņu vārdiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.