Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Noslogotā "Liverpool" Līgas kausa spēli aizvadīs paralēli Klubu Pasaules kausam

Noslogotā "Liverpool" Līgas kausa spēli aizvadīs paralēli Klubu Pasaules kausam
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas līdere un pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētāja "Liverpool", kas decembrī saskārusies ar ļoti noslogotu grafiku, lēmusi aizvadīt divas spēles 24 stundu laikā - 17. decembrī tā cīnīsies "Carabao” kausa ceturtdaļfinālā pret Birmingemas "Aston Villa", bet nākamajā dienā Katarā ar citu sastāvu spēlēs FIFA Klubu Pasaules kausā.

"Carabao" kausa spēle sākotnēji tika ielikta tieši šajā datumā un pēc ilgākām diskusijām nolemts, ka tas netiks mainīts. "Varam apstiprināt, ka alternatīvi datumi tika apspriesti, tomēr neviens no tiem nebija pilnībā pieņemams, neapdraudot pašu sacensību turpmāku plānošanu vai nepamatoti noslogojot mūsu sastāvu," teikts "Liverpool" paziņojumā, komandai uzsverot, ka abus mačus spēlēs ar diviem dažādiem sastāviem.

Līdz decembra vidum „Liverpool” nemaz nav paredzēts brīvs nedēļas vidus, kas tādējādi izslēdza iespēju aizvadīt ceturtdaļfinālu agrāk. Nākamais variants pēc Ziemassvētkiem bija 7. janvāris, kad paredzēti Līgas kausa pusfināli, un „Liverpool”-„Aston Villa” maču būtu varētu tikt aizvadīts šajā laikā. Taču tas radītu jaunus draudus „Liverpool” kalendāram, jo Līgas kausa pusfinālā paredzētas divas savstarpējas spēles, un, ja „Liverpool” uzvar ceturtdaļfinālā, atkal būtu jāmeklē jauna brīva vieta grafikā. Teorētiski pieejams 14. vai 15. janvāris, taču tad plānotas FA kausa pārspēles (ja tiek nospēlēts neizšķirts), kas var izrādīties vajadzīgas gan Liverpūlei, gan „Aston Villa”.

Jāpiemin, ka vienu Premjerlīgas spēli „Liverpool” jau nācās pārcelt – 21. decembrī paredzētā tikšanās ar „West Ham” norisināsies februāra beigās.

FIFA Klubu Pasaules kausā "Liverpool" komandai 18. decembrī plānots pusfināls, kura pretinieki vēl nav zināmi.

Tikmēr "Tottenham" korejiešu uzbrucējam Sonminam Honam atcelta sarkanā kartiņa, kas viņam tika piespriesta par epizodi, kurā šausminošu traumu guva "Everton" pussargs Andrē Gomešs. Tiesnesis sākotnēji Sonam parādīja dzelteno kartiņu un brīdi vēlāk nomainīja to uz sarkano. Neatkarīga komisija lēmusi, ka šis noraidījums bija kļūdains.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-11-05 21:10, pirms 4 gadiem
Tak netrūkst jauno spēlētāju, tuvāko rezervju. Lai kausā trako visi, kam maz spēļu prakses utt.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.