Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers vaino tiesnešus, Gvardiola uzskata, ka "Arsenal" vārtos varēja nonākt pat sešas bumbas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vengers vaino tiesnešus, Gvardiola uzskata, ka "Arsenal" vārtos varēja nonākt pat sešas bumbas
Arsēns Vengers
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdere "Manchester City" šodien izcīnīja kārtējo uzvaru, savā laukumā ar 3:1 pieveicot Londonas "Arsenal". Pēc zaudējuma ļoti pikts bija Arsēns Vengers, kurš vainoja tiesnešus un apvainoja pretiniekus tēlošanā.

Laukuma saimnieku uzvaras vārtus guva no 11 metru atzīmes, pendeli realizējot Serhio Agvero. Sāncenši pietuvojās, pateicoties Aleksandra Lakazeta precīzajam sitienam, tomēr "Manchester City" atjaunoja divu vārtu pārsvaru, lai gan bija jāfiksē aizmugures stāvoklis.

"Atkal mača iznākumu izšķira tiesnesis, piešķirot mīkstu pendeli un ieskaitot vārtus no aizmugures. Tomēr, kad ierodamies šeit, esam pie tā pieraduši – pagājušajā gadā tika ieskaitīti divi vārti no aizmugures," teica Arsēns Vengers.

"Uzskatu, ka tiesneši nestrādā pietiekami smagi, jo viņu līmenis krīt ar katru sezonu. Ir nepieņemami, kas notiek. Kad rezultāts bija 1:2, mums bija reālas izredzes pacīnīties par uzvaru. Tā vietā tiek ieskaitīti vārti no tīras aizmugures, un tajā brīdī mačs mums bija beidzies," norādīja Londonas "Arsenal" galvenais treneris.

Šaubīgo pendeli nopelnīja Rahīms Stērlings, un Vengers norādīja, ka tā nav pirmā reize. "Uzskatu, ka tas nebija 11 metru soda sitiens. Stērlings izprovocēja situāciju. Mēs zinām, ka viņš ir labs simulants. Viņš to lietu pieprot."

"Manchester City" aizvadījusi 11 spēles un savākusi 31 punktu jeb tikai vienu reizi laukums nav pamests uzvarētāju noskaņojumā. Komandas galvenais treneris Peps Gvardiola teica, ka tik labs sezonas ievads viņam nav izdevies kopā ar nevienu komandu, tomēr reizē brīdināja, ka ceļš līdz titulam vēl ir tāls.

"Acīmredzami, ka gūstam daudz vārtus. Nespēju atcerēties, vai ar kādu komandu esmu sācis tik labi. Šodien varējām iesist piecus vai sešus vārtus. Mums nepieciešama labāka realizācija," teica Gvardiola.

"Pagājušajā sezonā izcīnījām tikai divas uzvaras pret lielajām komandām – izbraukumā pret "Manchester United" un mājās pret Londonas "Arsenal". Ja gribi uzvarēt Premjerlīgā, ir jāuzvar mači pret tiešajiem konkurentiem, it īpaši savā laukumā, jo izbraukumā spēles būs vēl sarežģītākas," pauda galvenais treneris.

"Ja turpināsim uzņemtajā ritmā, tas palīdzēs izcīnīt vēl vairāk uzvaru. Ja demonstrē stabilu sniegumu un nedari stulbas lietas, ir vieglāk izcīnīt uzvaras. Atrodamies labā pozīcijā pirms divām spēlēm izbraukumā," norādīja Gvardiola, kura komanda nākamo maču aizvadīs pret "Leicester City".

Izmantotie resursi:
Arsenal's Arsene Wenger: Refs 'unacceptable';...
Pep Guardiola hails Manchester City's record...

     [+] [-]

, 2017-11-06 10:31, pirms 6 gadiem
Drīzāk nevis tiesnešu līmenis krītas, bet komandu ātrumi ir pamatīgi pieauguši kaut vai pēdējo 20 gadu laikā. Tiesneši vnk vairs nespēj tik ātri noreaģēt, šeit talkā varētu nākt modernās tehnoloģijas, piemēram, čipi bučos, kuri noteiktu vai ir aizmugures un tiesneši varētu vairāk koncentrēties tieši uz sodiem.

     [+] [-]

, 2017-11-06 11:52, pirms 6 gadiem

     [+] [-]

, 2017-11-06 15:33, pirms 6 gadiem
Carloz rakstīja: Drīzāk nevis tiesnešu līmenis krītas, bet komandu ātrumi ir pamatīgi pieauguši kaut vai pēdējo 20 gadu laikā. Tiesneši vnk vairs nespēj tik ātri noreaģēt, šeit talkā varētu nākt modernās tehnoloģijas, piemēram, čipi bučos, kuri noteiktu vai ir aizmugures un tiesneši varētu vairāk koncentrēties tieši uz sodiem.
Jā, tas varētu palīdzēt šādos strīdīgajos lēmumos, tik jāizdomā veids, lai spēle būtu tikpat dinamiska, lai nebūtu ilgas pauzes dēļ tā. Manuprāt, risinājum ir, tikai vecie perdeļi, kas sēž amatos neko negrib mainīt.