Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Leģendārais "United" treneris Fērgusons smagā stāvoklī atrodas slimnīcā

Rolands Eliņš

Leģendārais "United" treneris Fērgusons smagā stāvoklī atrodas slimnīcā
Alekss Fērgusons
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Mančestras „United” apstiprinājis, ka tā ilggadējais vadītājs Alekss Fērgusons nogādāts slimnīcā, kur viņam veikta operācija, lai novērstu smadzeņu asiņošanu. Operācija veikta sekmīgi, bet 76 gadus vecais Fērgusons joprojām atrodas intensīvajā terapijā.

Britu mediju izplatītās ziņas par Aleksa Fērgusona veselības stāvokli daļēji apstiprinājis Mančestras „United” klubs, tiesa, nesniedzot precīzākas ziņas par Fērgusona situāciju, vien norādot, ka operācija noritējusi sekmīgi. Klubs aicina ievērot Fērgusona un viņa ģimenes tiesības uz privātumu.

Jāpiezīmē, ka pirms pāris stundām par Fērgusona dēla Darena neierašanos uz spēli paziņoja viņa trenētā „League One” komanda „Rovers”. Kā Darena prombūtnes iemesls tika minētas ģimenes lietas.

Alekss Fērgusons savu trenera karjeru noslēdza 2013. gadā pēc tam, kad bija vadījis Mančestras „United” 26 gadus un aizvedis klubu līdz 38 tituliem. Fērgusons tiek uzskatīts par vienu no visu laiku izcilākajiem futbola treneriem.

Fērgusons publiskā pasākumā piedalījās vēl pagājušajā nedēļas nogalē, kad "Old Trafford" stadionā sveica ilggadējo "Arsenal" treneri un savu bijušo konkurentu Arsēnu Vengeru.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

 +15 [+] [-]

, 2018-05-05 22:24, pirms 6 gadiem
Lai visi svētie stāv klāt šim kungam!!!

  +8 [+] [-]

, 2018-05-05 22:53, pirms 6 gadiem
Sers Alekss Fergusons, autor.

  +8 [+] [-]

, 2018-05-05 23:03, pirms 6 gadiem
Novēlu ātru un veiksmīgu izveseļošanos. viņš ir un būs Futbola leģenda
Slēpts komentārs: zidans

  +1 [+] [-]

, 2018-05-06 00:31, pirms 6 gadiem
Sliktas ziņas, ceru, ka Fergijam būs viss ok.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-06 03:50, pirms 6 gadiem
Krisssss rakstīja: Sers Alekss Fergusons, autor.
(Lieku mīnusu, bet pieskaitās divi(!) plusi).

Visu cieņu Fergusonam, bet par to "seru" - tā ir angļu iekšējā lieta, kādus tur titulus un piekabes vārdiem viņi liek, uz mums tas absolūti neattiecas. Priekš mums viņš ir vnk Alekss Fergusons, nevis sers.

     [+] [-]

, 2018-05-06 06:20, pirms 6 gadiem
Puertoriko rakstīja: (Lieku mīnusu, bet pieskaitās divi(!) plusi).

Visu cieņu Fergusonam, bet par to "seru" - tā ir angļu iekšējā lieta, kādus tur titulus un piekabes vārdiem viņi liek, uz mums tas absolūti neattiecas. Priekš mums viņš ir vnk Alekss Fergusons, nevis sers.
Laikam esi jaunijais...Tavs minus ieskaitijas, vnk pa to laiku, kamer lasiji, bija tris plusi ielikti.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-06 12:24, pirms 6 gadiem
mytila rakstīja: Laikam esi jaunijais...Tavs minus ieskaitijas, vnk pa to laiku, kamer lasiji, bija tris plusi ielikti.
Muļķības. Šis noteikti nebija tas gadījums. Ne tik ilgi lasīju un nakts vidus. Un uzbraucot pēc tam uz mīnusa, rādījās -0, tātad neviens nebija ielicis. Nav jau pirmā reize tāda, kādreiz gadās. Ja neesi tādu lietu pamanījis, laikam esi jauniņais.

     [+] [-]

, 2018-05-06 19:27, pirms 6 gadiem
Turas, Vecais! Gan būs labi!