Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" 350 tūkstošu sods un aizliegums reģistrēt citu akadēmiju spēlētājus

Agris Suveizda

Mančestras "City" 350 tūkstošu sods un aizliegums reģistrēt citu akadēmiju spēlētājus
Kluba vadītājs Halduns Al Mubaraks
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīga pieņēmusi lēmumu sodīt Mančestras "City" par nelikumīgām pārrunām ar diviem jauniešiem. Par sodu klubam nāksies šķirties no 300 tūkstošiem sterliņu mārciņu jeb nedaudz vairāk nekā 350 tūkstošiem eiro, kā arī divus gadus tas nedrīkstēt reģistrēt 10-18 gadus vecus spēlētājus no citām akadēmijām. Diskvalifikācijas otrais gads gan piespriests nosacīti ar trīs gadu pārbaudes periodu.

"Pēc izmeklēšanas veikšanas Premjerlīga ieguva pierādījumus, ka Mančestras "City" rīcība pirms spēlētāju reģistrācijas nav atbildusi līgas noteikumiem. Tika iegūti pierādījumi par notikušu kontaktēšanos starp klubu un katra spēlētāja ģimenes locekļiem, kamēr šie spēlētāji vēl bija reģistrēti viņu iepriekšējos klubos. "City" netiks atļauts nevienu no šiem spēlētājiem paturēt savā rīcībā," teikts līgas paziņojumā.

"Abos gadījumos spēlētājs tika nosacīti reģistrēts Mančestras "City" klubā, kamēr Premjerlīga veica savu izmeklēšanu. Kluba pārkāpumu rezultātā spēlētāju reģistrācija tiks atcelta bez kompensācijas saņemšanas iespējām," paziņojumā turpināts.

Tikmēr "Sunderland" galvenais treneris Deivids Moizs šodien atklāja, ka par spīti izkrišanai no Premjerlīgas kluba vadība neizbeigs spēkā esošo līgumu un ka viņš paliks amatā arī nākamajā sezonā. Iepriekšējā vasarā Moizs pie komandas stūres nomainīja Semu Elardaisu, un "Sunderland" ar 21 punktu 34 spēlēs pašreiz ieņem pēdējo vietu Premjerlīgā, zaudējot jebkādas cerības uz palikšanu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2017-05-05 22:19, pirms 7 gadiem
Moizs visu māk nolaist uz grunti

     [+] [-]

, 2017-05-06 01:32, pirms 7 gadiem
Andris_Barkevics rakstīja: Moizs visu māk nolaist uz grunti
I come to your team and I f*ck shit up, I'm David Moyes. /Stormzy - Know Me From/

     [+] [-]

, 2017-05-06 11:55, pirms 7 gadiem
Sunderlendai šķiet gaismu vēl ilgi neredzēt. Īrētie Januzajs, Denajers prom, droši vien tiem vēl sekos Pickfords, Kone, Borini, Defoe un Khazri, reāli komanda no jauna jābūve, klubs parādos, Moizs ar nēkāds burvis nav =DD

Bet ja runā pa šo sezonu, tad to varētu raksturot, kā "perfect storm". Vasaras transfēru logs briesmīgs, Papījs aizsardzība nekāds un Dndongs, rekord pirkums, arī ar neko īpašu neizcēlas, tad protams pats Moizs ar savu negatīvismu jau augustā paziņojot, ka klubs cīnīsies pār izdzīvošanu, un tad vēl traumas, Sunderland spēlētaji ir visvairāk laiku izlaiduši visā PL dēļ traumām.