Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kīns nav apmierināts ar spēlētājiem

Kīns nav apmierināts ar spēlētājiem
Rojs Kīns
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Sunderland" galvenais treneris Rojs Kīns izteicies, ka nav apmierināts ar vairāku savas komandas spēlētāju darbību un vēl domā, vai pagarināt līgumu ar klubu.

Lai arī "Sunderland" nodrošināja vietu Premjerlīgā arī nākamajai sezonai, galvenais kluba treneris nebūt nav apmierināts ar parādīto sniegumu. Kā nekā pagājušajā vasarā kluba vadība piešķīra Kīnam 40 miljonus sterliņu mārciņu jaunu spēlētāju iegādei.

Pēdējā laikā Kīns zaudējis pacietību, kamēr daži komandas spēlētāji sāks klausīt īru trenera vēlmēm. "Katrā spēlē spēlētājiem bijusi iespēja sevi man parādīt un iespaidot. Es to saku nepārtraukti, bet nekas nemainās, tāpeč vasarā noteikti būs pārmaiņas," sacījis Kīns.

""Celtic" treneris Gordons Stračans un arī citi treneri ir teikuši: ja tu spēlētājam saki kaut ko vairāk nekā divas vai trīs reizes, un viņš to nedara, tiec no viņa vaļā," savu kolēģi citējis "Sunderland" vadonis.

Ar 40 miljoniem pagājušovasar Kīnam, acīmredzot, būs par maz, jo treneris no kluba vadības vēlas saņemt jau 50 miljonus šovasar, lai labāk sagatavotu savu komandu nākamajai sezonai.

Izmantotie resursi:
bbc.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-05 18:26, pirms 16 gadiem
Nopērc Denmar!! tas tev palidzees!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-05 18:49, pirms 16 gadiem
Celtic trenera uzvārdu izrunā nevis kā Stračans, bet gan Strakans. Andrej, izlabo..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-07 01:32, pirms 16 gadiem
Keano komandaa nekaadas zvaigznes principaa nav iespeejamas .. vinjsh nepacietiis nekaadus izlecienus .. visi dariis kaa vinjsh liks un drebees par savu aadu .. zheel tikai, ka vinjsh ir pateicis, ka trenera amataa vinjam jaaieveero etikjete, tobish nedriikst piemeeram ieshaut kaadam tupaakam vai leciigaakam shpiileram pa ausi ..

dzirdeeju, ka uz naakamo sezonu Keano plaano novaakt konkreetu brigaadi - aizsardziibaa Danns no City, Viiters no Boro, Kerrs no Newcastle, Hreidarsons no Pompey, pusiitee Fletchers no United, Kaarslijs no Everton, Smits no Newcastle, Gunnarsons no Reading, uzbrukumaa Robijs Kiins no Spurs un Dzhonsons no Everton .. un protams kastee Adams Legzdinsh no Birmingham
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".