Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pellegrīni: "Klops ir pieradis uzvarēt ar vārtiem, kas iesisti no aizmugures"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pellegrīni: "Klops ir pieradis uzvarēt ar vārtiem, kas iesisti no aizmugures"
Manuels Pellegrīni un Jirgens Klops. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līderei "Liverpool" vakar neizdevās viesos pārspēt "West Ham" – 1:1. Londonas kluba galvenais treneris Manuels Pellegrīni pēc mača nebaidījās kritizēt sāncenšu vadoni Jirgenu Klopu.

Liverpūles pārsvars pār tuvāko sekotāju "Manchester City" ir trīs punkti. Vakar neizdevās to palielināt, jo viesos tika fiksēts neizšķirts pret "West Ham". Turklāt līdervienība vienīgos vārtus guva pēc tam, kad netika fiksēta aizmugure. Cīņas ievadā izcēlās Sadio Manē, pie kura bumba nonāca pēc Džeimsa Milnera piespēles, bet mirkli iepriekš Milners atradās aizmugurē.

Interesanti, ka Klopu un Pellegrīni vieno atmiņas, kas saistītas ar aizmuguri. 2013. gada Čempionu līgas ceturtdaļfinālā Klopa vadītā Dortmundes "Borussia" ar 3:2 pārspēja Pellegrīni trenēto "Malaga", pateicoties diviem vārtiem kompensācijas laikā. Izšķirošie vārti tika ieskaitīti, kaut gan četri Dortmundes futbolisti bija aizmugurē.

"Klops jau ir pieradis uzvarēt ar vārtiem, kas tiek ieskaitīti, neskatoties uz aizmuguri. Viņš uzvarēja mani, kad trenēju "Malaga", kaut spēlētājs atradās septiņus metrus aizmugurē. Viņam vairs nav tiesību par kaut ko žēloties," pauda Pellegrīni. "Šoreiz viņi iesita, aizmugurē atrodoties vienu metru. Un beigās netika nosvilpta vēl viena aizmugure."

Tikmēr Klops norādīja, ka nenosvilptā aizmugure pavisam noteikti ietekmējusi tiesnešu sniegumu spēles turpinājumā. "Pēc tam visās 50 pret 50 situācijās bumba tika atdota "West Ham", un tas mūsu dzīvi nepadarīja vieglāku."

"Mēs visi esam cilvēki. Ja apzinies, ka iepriekš esi pielaidis kļūdu, tad turpinājumā vairs negribi pieņemt labvēlīgus lēmumus šai komandai. Tiesneši arī ir cilvēki, un es to saprotu, taču spēles laikā viņu lēmumus bija grūti izskaidrot, jo tad vēl nezināju, ka mūsu vārtos bija aizmugure."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2019-02-05 11:55, pirms 5 gadiem
OHO! Klops arī raud!

  -2 [+] [-]

, 2019-02-05 13:49, pirms 5 gadiem
Pellegrīni labi bija izplānojis maču, pats tomēr esošs Man City fans, ar godu aizgāja no City, gribēja vairāk pat palīdzēt City ar šo spēli. Izskatās, ka Klopa futbolu sāk lēnām atkost, pret Leicester arī niča un ļoti līdzīga spēle, bet šajā spēlē ar vēl lielākām grūtībām gāja. Salah ir vienas sezonas zvaigzne, šogad livē neko extra nerāda. Ļoti interesanti, ka izveidojusies šāda situācija, tas tikai čempionātu padara skatāmāku. Gribētos, lai Tot pārsteidz, viņiem visas iespējas.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-05 15:56, pirms 5 gadiem
"Klops jau ir pieradis uzvarēt ar vārtiem, kas tiek ieskaitīti, neskatoties uz aizmuguri. Viņš uzvarēja mani, kad trenēju "Malaga", kaut spēlētājs atradās septiņus metrus aizmugurē. Viņam vairs nav tiesību par kaut ko žēloties," pauda Pellegrīni.

Ta runa itka pati Malaga taja spele neiesita otros vartus no aizmugures. Klauns

     [+] [-]

, 2019-02-05 19:24, pirms 5 gadiem
Toties Salaham nosvilpa, kad ne tuvu nebija aizmugure...Nu tad lai pārspēlē

     [+] [-]

, 2019-02-06 00:09, pirms 5 gadiem
..pārmest klubam par to, ka var uzvarēt arī ar aizmugures vārtiem ir diezgan stulbi, jo ne jau viņi vainīgi, ka tiesneši akli