Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Klops: ""United" divos gados ir vairāk pendeļu nekā man piecos"

Klops: ""United" divos gados ir vairāk pendeļu nekā man piecos"
Jirgens Klops. Foto: PA/Scanpix

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma Anglijas Premjerlīgas mačā pret "Southampton" (0:1) komentārus sniedza Anglijas čempiones "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. Vācietis kārtējo reizi kritizēja tiesnešu lēmumus, kā arī atzina, ka Sadio Manē pārkāpuma brīdī netēloja.

"Ja kāds vēl kādreiz teiks, ka Sadio Manē krīt no mazākā pieskāriena, es to uztveršu par pasaules lielāko joku," teica Jirgens Klops. "Šis kungs cīnās līdz beigām, turas kājās ar visu spēku. Spēlē bija divas situācijas, kurās citas komandas būtu tikušas pie 11 metru soda sitiena. Nezinu, kurš man varēs paskaidrot to, ka netika piešķirti 11 metru soda sitieni."

"Liverpool" galvenais treneris turpināja: "Mēs labi redzējām Manē situāciju no laukuma malas – tā izskatījās pēc viennozīmīgas pendeles. Es devos pie ceturtā tiesneša, kurš atrodas laukuma malā, un vaicāju, vai tiks skatīts video atkārtojums. Viņš man teica, ka tas jau ir izdarīts un pārkāpuma tur nav. Interesanti, kā viņi tik ātri apskatīja situāciju no vairākiem leņķiem."

"Mēs neko nevaram mainīt," Klops izteicās. "Es dzirdēju, ka "Manchester United" divos gados tikusi pie vairāk 11 metru soda sitieniem nekā es pēdējo piecu gadu laikā. Nezinu, vai tā ir mana vaina. Tas viss gan neattaisno mūsu sniegumu, kuru mēs paši varam uzlabot un uz ko mēs liksim akcentu turpinājumā."

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta 17. kārta. Šobrīd ar 33 punktiem vadībā atrodas "Liverpool", bet otrajā vietā esošajai "Manchester United" ir tikpat punkti, kā arī viena spēle rezervē. Trešajā vietā ir "Leicester City", kura tikusi pie 32 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2021-01-05 11:08, pirms 3 gadiem
Šis jau izklausās pēc Mourinju cienīga teksta. Bet te vismaz cilvēkam pieticis prāta piebilst, ka vienīgā lieta ko darīt ir koncentrēties uz sava snieguma uzlabošanu.
, 2021-01-05 16:24, pirms 3 gadiem
..nu, tiesnesis Mariners vakar nebija objektīvs uz pārkāpumiem...cik plāksterus saņēma Liverpool un cik svētie?
Mariners jau spēles sākumā (4.min, 15 min.) iegrožoja Robertsonu un Tjago, kā iznāca svaigs Šakiri, tā tūlīt plāksteris!
Kamēr svētie dabūja tikai vienu jau spēles kompensācijas laikā!
Visi, kas spēlējuši futbolu, zin, ka noteikumus vairāk pārkāpj tās komandas, kuras aizsargājas, bet šeit otrādi ....0:3 , jo kompensācijas laikā saņemtai kartītei nav ietekme uz spēli!
Manē nogāza? Nogāza!
Stīvens kā pitons žņaudz Salahu un nedeva aizskriet? Žņaudza un noturēja!
Marineru ziepēs!
...taču Liverpool arī nebiia asuma presingā, bet tas izrietēja no tiem plāksteriem...nu, kā var Tjago presingot, ja spēles sākumā to saņem?...
, 2021-01-06 00:22, pirms 3 gadiem
..jā, šogad Liverpūlei jau tā neiet savainojumu ziņā un tad vēl visu laiku tiek ņemtas nost iespējas. cik spēles, kas beidzās neizšķirti, bija Liverpūlei jāuzvar un tad vēl šī, kur godīgi izcīnīts ničs, bet tiesnesis kā āmurs.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".