Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Aspilikvetam jauns četru gadu līgums ar "Chelsea"

Aspilikvetam jauns četru gadu līgums ar "Chelsea"
Sesars Aspilikveta. Foto: SIPA / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" vadība vienojusies par jaunu līgumu uz četriem gadiem ar spāņu aizsargu Sesaru Aspilikvetu, kurš komandā ir jau sešus gadus.

Jau iepriekš klīda runas, ka 29 gadus vecais Aspilikveta drīzumā varētu parakstīt jaunu līgumu ar Londonas klubu, kas paceltu aizsarga atalgojumu līdz 150 000 mārciņu (ap 168 000 eiro) nedēļā. Tagad abas puses vienojušās un līguma parakstīšana izziņota oficiāli. Līgums paredz, ka Aspilikveta komandā būs līdz 2022. gadam.

Aspilikveta nonāca "Chelsea" 2012. gada vasarā, kad angļi par spēlētāju viņa bijušajam klubam franču "Marseille" samaksāja ap astoņiem miljoniem eiro. Pēc transfermarkt.com datiem Aspilikvetas vērtība šobrīd sasniegusi 40 miljonus eiro.

"Osasuna" vienībā Spānijā karjeru sākušais futbolists "Chelsea" rindās aizvadījis 298 spēles un izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/


Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.