Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"United" neiesniedz apelāciju, Pogbā nevarēs palīdzēt derbijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"United" neiesniedz apelāciju, Pogbā nevarēs palīdzēt derbijā
Pols Pogbā
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" pieņēmis lēmumu neiesniegt apelāciju par pussargam Polam Pogbā piešķirto noraidījumu. Tādējādi viņam būs jāizlaiž trīs spēles. "United" nākamajā mačā derbijā tiksies ar līderi "Manchester City".

Sestdien "Machester United" svarīgā mačā ar 3:1 izbraukumā pieveica Londonas "Arsenal". Tika iegūti trīs punkti, bet pazaudēts pussargs Pols Pogbā, kurš 74. minūtē par pārkāpumu pret spāni Ektoru Belerinu tika noraidīts no laukuma.

Klubs pieņēmis lēmumu neiesniegt apelāciju, līdz ar to Pogbā nevarēs palīdzēt "Manchester United" trīs nākamajās spēlēs. Pret "Arsenal" viņš piedalījās divos gūtajos vārtos, bet svētdien nevarēs doties laukumā Mančestras derbijā. "City" ir Premjerlīgas līdere, bet "United" atpaliek astoņus punktus un ir otrajā vietā.

Tāpat Pogbā nāksies izlaist izbraukuma dueli pret "Bournemouth", kas norisināsies nākamajā trešdienā, un maču viesos pret "West Bromwich" 17. decembrī. Toties viņš varēs piedalīties UEFA Čempionu līgas duelī pret Maskavas CSKA.

"Viņam ir tikai divas dienas, lai sagatavotos spēlei pret CSKA, taču viņš priecājas par iespēju doties laukumā," teica "United" galvenais treneris Žuzē Morinju. Pirms tam Pogbā ilgāku laiku nevarēja palīdzēt komandai savainojuma dēļ. "Pēc atgriešanās ierindā viņš bijis fenomenāls."

Izmantotie resursi:
Man Utd's Paul Pogba to serve three-game ban...

     [+] [-]

, 2017-12-04 21:33, pirms 6 gadiem
Tur arī nebija iemesla iesniegt apelāciju, pareizs tiesneša lēmums bija!

     [+] [-]

, 2017-12-04 22:10, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tur arī nebija iemesla iesniegt apelāciju, pareizs tiesneša lēmums bija!
Man liekas, ka ja iesniegtu apelāciju, tad pogbā varētu spēlēt pret city, jo kamēr izskatītu apelāciju, diskābelis tiktu atcelts, bet ja nemaldos, ja apelāciju noraidītu, tad pogbā diskābelis būtu jau 4 spēles. Ja nemaldos, tad apmēram tā notiek ar tām apelācijām anglijā

     [+] [-]

, 2017-12-04 22:11, pirms 6 gadiem
West Bromwich?
Man šķiet, ka pareizi ir West Bromwich Albion.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 22:41, pirms 6 gadiem
Nē, tā nenotiek. Ja iesniegtu apelāciju, izskatītu līdz nākamajai spēlei. Ja nepamatota var pagarināt dsq.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-05 06:15, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: West Bromwich?
Man šķiet, ka pareizi ir West Bromwich Albion.
Zviedru valodā pareizi ir Uest Bromič

  -1 [+] [-]

, 2017-12-05 10:03, pirms 6 gadiem
Svētdien lielā mērā izšķirsies šīs sezonas EPL tituls. Ja MU neizdosies uzvarēt, kur vairs kādam MC noķert

     [+] [-]

, 2017-12-05 10:32, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Svētdien lielā mērā izšķirsies šīs sezonas EPL tituls. Ja MU neizdosies uzvarēt, kur vairs kādam MC noķert
Līdz pavasarim vēl tālu! City noplīsīs!