Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Adamss apņēmības pilns

Andrejs Siliņš

Adamss apņēmības pilns
Tonijs Adamss un Harijs Rednaps
Foto: TopFoto

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Portsmouth" galvenais treneris Tonijs Adamss paudis bailes, ka trenerim netiks dots pārāk ilgs laiks, lai komanda sāktu sasniegt cerētos rezultātus, taču ir apņēmības pilns to tomēr panākt.

Kā zināms, Adamss pagājušajā nedēļā kļuva par Harija Rednapa aizstājēju "Portsmouth" galvenā trenera krēslā, jo otrais pievienojās "Tottenham Hotspur" klubam. Pēc zaudējumiem pret "Liverpool" un "Wigan" Adamss centīsies aizvest komandu pie pirmās uzvaras savā vadībā pret "Sunderland" sestdien.

"Šajā brīdī ikviens ļoti mani atbalsta, esmu ļoti pārliecināts un pozitīvi raugos nākotnē," sacīja treneris, kurš drīzumā centīsies nokomplektēt savu palīgu komandu darbā ar "Portsmouth" futbolistiem. Kā viens no variantiem tiek minēts bijušais Adamsa partneris "Arsenal" un Anglijas izlases rindās Martins Kīouns.

Runas par to, ka par Adamsa palīgu varētu nākt cits bijušais "Arsenal" spēlētājs Deniss Bergkamps, jaunais kluba galvenais treneris noliedzis.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2008-11-04 19:10, pirms 15 gadiem
Bergkamps kraas pieredzi Ajax, vismaz kaadu gadu, tad maybe galvenais treneris, maybe jauniesu team coach... uz Arseena darbu neluur, kaa asistants kaads jaa, bet ne vairaak... Arsenal galvenaa trenera amats vinjam esot biskjiit pa serpu...
Keown? njaa, peedeejaa laikaa aizvien biezaak redzu vinju meetaajamies apkaart, gar gunneriem un veel sur tur... kaapeec ne?!
un par pasu Adamsu - gan jau ka izdosies sasniegt rez.! Veiksmi darbaa!