Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: ''Chelsea'' par 80 miljoniem eiro iegūst Hāvercu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: ''Chelsea'' par 80 miljoniem eiro iegūst Hāvercu
Kajs Hāvercs. Foto: imago images/Eibner/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda Londonas ‘’Chelsea’’ oficiāli paziņojusi par piecu gadu līguma noslēgšanu ar līdzšinējo Leverkūzenes ‘’Bayer’’ pussargu Kaju Hāvercu. Transfēra summa tiek lēsta 71 miljonu sterliņu mārciņu vērtībā (80 miljoni eiro).

Šajā starpsezonā Londonas ‘’Chelsea’’ veica nopietnus sastāva papildinājumus – līdz šim komandai pievienojušies tādi spēlētāji kā Timo Verners, Hakims Ziješs, Bens Čilvels, Tjagu Silva un Malangs Sarrs. Jau ilgāku laiku ticis baumots par Vācijas Bundeslīgas kluba Leverkūzenes ‘’Bayer’’ pussarga Kaja Hāverca karjeras turpināšanu Londonā.

Šovakar Londonas ‘’Chelsea’’ oficiāli paziņojusi par piecu gadu līguma noslēgšanu ar Kaju Hāvercu. Transfēra summa tiek ziņota 71 miljona sterliņu mārciņu apmērā (80 miljoni eiro). Futbolists izteicis lielu prieku par pievienošanos ‘’Chelsea’’: ‘’Esmu ļoti saviļņots un lepns pievienoties šādam klubam. Man tas ir sapņa piepildījums. Nevaru sagaidīt, kad varēšu satikt visus savus jaunos komandas biedrus un personālu. Esmu ļoti priecīgs šeit būt.’’

‘’Chelsea’’ direktore Marina Granovskaja atzina, ka Hāvercs ir viens no talantīgākajiem savas paaudzes futbolistiem: ‘’Esam priecīgi, ka Kajs turpmāk pārstāvēs mūsu komandas krāsas. Viņš ir viens no meistarīgākajiem savas paaudzes futbolistiem. Hāvercs ir sevi pierādījis vienā no Eiropas labākajām futbola līgām, spēlē Vācijas izlasē un ir ļoti dinamisks spēlētājs. Esam ļoti priecīgi par viņa pievienošanos un nevaram sagaidīt sezonas sākumu.’’

Iepriekšējā sezonā Londonas ‘’Chelsea’’ ieņēma ceturto vietu Anglijas Premjerlīgā un aizkļuva līdz UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālam, kur zaudēja nākamajiem čempioniem – Minhenes ‘’Bayern’’. Kajs Hāvercs ir 1999.gadā dzimis vācu futbolists, kurš kopš 2016.gada pārstāvēja Leverkūzenes ''Bayer''. Pagājušajā sezonā Vācijas Bundeslīgā spēlētājs aizvadīja 30 spēles un guva 12 vārtus. Decembrī 20 gadu sešu mēnešu un četru dienu vecumā Hāvercs kļuva par jaunāko futbolistu Bundeslīgas vēsturē ar aizvadītām 100 spēlēm. Vācijas izlasē futbolists debitēja 2018.gada 6.septembrī un līdz šim ir nospēlējis 13 spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/2...

     [+] [-]

, 2020-09-04 23:20, pirms 4 gadiem
Ja nesenais Madrides pirkums pirkums par 160milj Hazārda tēlā ir ok, tad Chelsea 80miljoni par Havercu ir kapeikas. Šeit es redzu pasaules top5 uzbrūkošo pussargu tuvāko gadu laikā. Ļoti ceru, ka izveidosies simpātiska komanda ar Werneru priekšgalā, kāda tā bija Drogbā laikos..

     [+] [-]

, 2020-09-04 23:26, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: Ja nesenais Madrides pirkums pirkums par 160milj Hazārda tēlā ir ok, tad Chelsea 80miljoni par Havercu ir kapeikas. Šeit es redzu pasaules top5 uzbrūkošo pussargu tuvāko gadu laikā. Ļoti ceru, ka izveidosies simpātiska komanda ar Werneru priekšgalā, kāda tā bija Drogbā laikos..
Vēl jāsakārto aizsardzība un vārtsargu problēmas un tad jau viss būs pat ļoti labi. Pašlaik ir tā kā Liverpūlei pirms pāris gadiem - sitīs daudz vārtus, bet laidīs arī daudz iekšā.

     [+] [-]

, 2020-09-04 23:43, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Vēl jāsakārto aizsardzība un vārtsargu problēmas un tad jau viss būs pat ļoti labi. Pašlaik ir tā kā Liverpūlei pirms pāris gadiem - sitīs daudz vārtus, bet laidīs arī daudz iekšā.
Super, varēšu vilkt no skapja ārā Chelsea šalli un kreklu ar Ševas uzvārdu, kuru nopirku pirms kādiem padsmit gadiem Stamford Bridge stadionā

     [+] [-]

, 2020-09-05 08:12, pirms 4 gadiem
Čelsija labi iepirkusies šogad, redzēs vai tā bilde līmēsies kopā...