Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" no "Valencia" iegādājas 20 gadus veco Torresu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Mančestras "City" no "Valencia" iegādājas 20 gadus veco Torresu
Ferrans Torress. Foto: EPA/Scanpix

Par vasaras pirmo sastāva papildinājumu paziņojusi Mančestras ''City'' vienība - Anglijas Premjerlīgas vicečempiones rindas papildinājis ''Valencia'' flanga uzbrucējs Ferrans Torress.

''Visi spēlētāji grib būt uzbrūkošās komandās, un ''City'' ir viena no uzbrūkošākajām komandām pasaulē,'' savas jaunās komandas spēles stilu raksturoja mančestriešu jaunieguvums Ferrans Torress. 20 gadus vecais spāņu futbolists ar ''City'' noslēdzis piecu gadu līgumu. Lai iegūtu savā rīcībā visu līdzšinējo karjeru ''Valencia'' pavadījušo Torresu, Mančestras klubam nācās šķirties no 23 miljoniem eiro.

''Cieši sekojām Ferrana progresam un esam guvuši labu iespaidu. Viņš ir jauns un vēl attīstās, bet viņa kvalitātes kā flanga uzbrucējam ir tieši tas, ko meklējam. Viņš ir ātrs, var radīt sev iespējas ar vienu kustību un spēj izveidot momentus, kas var uzvarēt spēli,'' par Torresu izteicās ''City'' futbola direktors Džiki Begiristains.

Torress piesaistīts, lai aizpildītu Līroja Sanē atstāto robu Mančestras komandas uzbrukuma līnijā - šovasar vācietis pārcēlās uz Minhenes ''Bayern''.

Šosezon aizvadītajās 34 spēlēs ''Valencia'' rindās ''La Liga'' čempionātā spāņu futbolists izcēlās ar četriem vārtu guvumiem, savukārt sešās Čempionu līgas spēlēs guva divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...