Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Staridžs un Moreno pametīs Čempionu līgas uzvarētāju "Liverpool"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Staridžs un Moreno pametīs Čempionu līgas uzvarētāju "Liverpool"
Daniels Staridžs. Foto: Imago Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" sestdien triumfēja UEFA Čempionu līgā. Šodien kļuvis zināms, ka vienību tuvākajā laikā pametīs spāņu aizsargs Alberto Moreno un angļu uzbrucējs Daniels Staridžs, kuriem beigsies līgumi.

"Svarīgākie vārdi, kurus varam veltīt šiem diviem lieliskajiem spēlētājiem, ir: "Paldies!" pauda Liverpūles galvenais treneris Jirgens Klops. "Alberto personība ir tieši tāda pati, kā spēles stils – dzīvīgs, enerģijas pilns, vienmēr pozitīvs. Viņš vienmēr gatavs atdot visu komandas labā. Manuprāt, Daniels ir nopelnījis, lai viņu sauktu par mūsdienu "Liverpool" slavenību. Viņš pievienojās brīdī, kad klubs veica pārbūvi un centās atkal kļūt varens. Vairāki vārti, kurus viņš guva, bija tik, tik svarīgi. Protams, ka mums viņu pietrūks, bet varam atvadīties ar skaistiem vārdiem: "Puiši, jūs esat Eiropas čempioni!""

29 gadus vecais Staridžs iepriekš bija Londonas "Chelsea" futbolists, bet Liverpūlei uzbrucējs pievienojās 2013. gada janvārī. Komandas rindās viņš laukumā devās 160 spēlēs un guva 67 vārtus. Ceļā pretī uzvarai Čempionu līgā viņš guva pašus pirmos "Liverpool" vārtus – mājas spēlē pret Parīzes "Saint-Germain" viņam izdevās precīzs sitiens ar galvu. Tomēr šosezon Staridžs bija tikai trešā izvēle uzbrukumā – aiz Robertu Firmīnu un Divoka Origi.

26 gadus vecais Moreno uz "Liverpool" devās 2014. gada augustā, pirms tam pārstāvot spāņu "Sevilla". Jaunās komandas rindās viņš aizvadīja 141 spēli. Ilgāku laiku Moreno bija pamatsastāva kreisās malas aizsargs, tomēr pēdējo sezonu laikā viņu izkonkurēja skots Endrjū Robertsons, kura progress ļāvis viņu pieskaitīt pasaulē labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem. Premjerlīgā Moreno aizvadīja divas spēles, bet Čempionu līgā viņš laukumā devās tikai vienā mačā. Vēl pērn viņam bija 16 spēles Premjerlīgā un desmit – Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 20:52, pirms 5 gadiem
Staridžam vēl ir iekšā!
Nav vairs nekāds jauneklis, bet prot uzņemties iniciatīvu un nebaidās ar driblu mēģināt izlauzties caur aizsardzību. Liei piebilst, ka ir arī ātras kājas.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 22:57, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Staridžam vēl ir iekšā!
Nav vairs nekāds jauneklis, bet prot uzņemties iniciatīvu un nebaidās ar driblu mēģināt izlauzties caur aizsardzību. Liei piebilst, ka ir arī ātras kājas.
Pirms traumas spēlēja ļoti labi un vārtus arī regulāri guva. Kādam klubam būs labs kampiens.

     [+] [-]

, 2019-06-04 23:10, pirms 5 gadiem
To jau varēja sagaidīt. Vēl arī Lovrens, Miņolē. Džeki vismaz pēdējā brīdī tika pie Čempionu līgas medaļas.

     [+] [-]

, 2019-06-05 15:22, pirms 5 gadiem
Pandora rakstīja: To jau varēja sagaidīt. Vēl arī Lovrens, Miņolē. Džeki vismaz pēdējā brīdī tika pie Čempionu līgas medaļas.
Izskatās ka Lalana arī ies prom.