Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"United" pērn piedāvājusi rekordlielu summu par Milleru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"United" pērn piedāvājusi rekordlielu summu par Milleru
Tomass Millers
Foto: LaPresse/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" pagājušajā gadā vēlējies iegādāties Vācijas izlases uzbrucēju Tomasu Milleru. Piedāvājums bijis traks un būtu jauns pasaules rekords, norādīja Minhenes "Bayern" vadītājs Karls Haincs Rummenige.

Pagājušajā gadā "Manchester United" ilgi lenca vāciešu uzbrucēju Tomasu Milleru, tomēr neizdevās viņu pārvilināt uz Anglijas Premjerlīgu. "Ja mēs būtu viņu pārveduši, tas kļūtu par jaunu pasaules rekordu," sacīja Minhenes "Bayern" vadītājs Karls Haincs Rummenige. Pašreizējais rekords ir 100,8 miljoni eiro, kurus Madrides "Real" samaksāja Londonas "Tottenham Hotspur" par velsieša Gareta Beila pāreju.

"Millers prasmes pilnveidoja mūsu jaunatnes akadēmijā. Viņš ir dzimis un audzis blakus Minhenei, viņš ir līdzjutēju elks. No "Manchester United" saņēmām neprātīgu piedāvājumu, bet to neapspriedām pat vienu sekundi," norādīja Rummenige, atkal un atkal uzsverot, cik svarīga loma komandā ir vietējiem spēlētājiem.

26 gadus vecais Millers pirms diviem gadiem uzvarēja Pasaules kausā, bet 2010. gadā, kad Vācija ierindojās trešajā vietā, viņš ar pieciem vārtu guvumiem kļuva par turnīra labāko snaiperi (vēl trim spēlētājiem bija pieci vārti, bet Millera kontā arī trīs piespēles, kamēr pārējiem kopā bija tikai viena).

Aizvadītajā sezonā Millers, kurš piecas reizes kļuvis par Vācijas čempionu, uzvarējis UEFA Čempionu līgā un Pasaules klubu kausā, 31 mačā guva 20 vārtus. Čempionu līgā viņa kontā astoņi vārti 12 dueļos.

Maijā Minhenes "Bayern" nopirka Renatu Sančesu no "Benfica", un viņa cena kopā ar bonusiem var sasniegt 78 miljonus. Tomēr Rummenigi tas neuztrauc: "Tieši ceru, ka cena celsies, jo tas viņu padarītu par vērtīgu papildinājumu. Ja vēlies spēlētāju ar pasaules klases potenciālu, jārīkojas ātri, daudz ātrāk nekā iepriekš, citādi viņi tiek izķerti."

Tāpat Rummenige atklāja, ka Minhenes "Bayern" bijusi iespēja iegādāties beļģi Kevinu De Breini, kurš beigās pārcēlās uz Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester City". "2015. gadā varējām viņu iegādāties uz nākamo sezonu. Taču transfērs un alga kopā pārsniegtu 100 miljonus eiro, un tas bija pārāk augsts risks."

"Tagad esam parakstījuši līgumu ar aizsargu Matsu Hummelsu, jo uzbrukumā mums pietiek gan kvalitāte, gan kvantitāte," noslēdza Rummenige.

Izmantotie resursi:
Aktuelle Nachrichten online - FAZ.NET

     [+] [-]

, 2016-06-04 16:03, pirms 8 gadiem
MU deva naudu jau vakar par Messi