Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanāls "Viasat Sport Baltic" piedāvā Anglijas Premjerlīgas 31.kārtas spēles

Andrejs Siliņš

Kanāls "Viasat Sport Baltic" piedāvā Anglijas Premjerlīgas 31.kārtas spēles
Peps Gvardiola
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas 31.kārtas spēles: Manchester United – Everton un Chelsea – Manchester City.

Anglijas Premjerlīgā joprojām pārliecinošajiem līderiem Londonas Chelsea pēc klupiena iepriekšējā kārtā pret Crysrtal Palace, gaida nākamais nopietnais pārbaudījums - mačs ar Manchester City, kas joprojām cīnā kā minimums par medaļām un vietu Čempionu līgā.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs
“Kad šķita, ka intriga cīņā par Anglijas čempionu titulu teju vai nomērdēta, Chelsea negaidītais klupiens nedēļas nogalē savu skatītāju priekšā pret Crystal Palace ir licis sarosīties tiem, kam vēl šķita, ka tā jau nu nevar būt, ka tik savlaicīgi viss jau ir galā... Galvenokārt tas varētu attiekties pret Tottenham Hotspur faniem. 31. kārta var kļūt par jaunu atskaites punktu cīņā par kāroto zeltu – ja Tottenham Hotspur uzvarēs, bet Chelsea – nē, visādi var sanākt... Un diezin vai arī Gvardiola un viņa padotie jau izkāruši visus baltos karogus. Galu galā, Manchester City vēl neviens nav apdrošinājis vietu labāko četriniekā. Īsi sakot, šī būs milžu cīņa ļoti izšķirošā brīdī!” ."

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Otrdien, 4.aprīlī 21:55 Manchester United – Everton
Trešdien, 5.aprīlī 21:55 Chelsea – Manchester City

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja