Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops par spēlētāju maiņām: "Šeit nav nekāds PlayStation"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops par spēlētāju maiņām: "Šeit nav nekāds PlayStation"
Jirgens Klops un uz maiņu laukumā nākušais uzbrucējs Robertu Firmīnu. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līderes godu zaudējusi "Liverpool", kas vakar pilsētas derbijā nespēja pieveikt "Everton" – 0:0. Galvenajam trenerim Jirgenam Klopam pēc spēles nācās saskarties ar kritiku.

"Liverpool" pirmo reizi kopš decembra zaudējusi Premjerlīgas līderes godu, jo četros no pēdējiem sešiem mačiem cīnījusies neizšķirti. Duelī pret "Everton" neizdevās gūt vārtus, un Klopam pēc cīņas tika vaicāts, kādēļ viņš laukumā nav laidis vēl kādu uzbrucēju, lai tiktu pie svarīgiem trim punktiem.

"Esmu vīlies par šādu jautājumu. Mēs nespēlējam PlayStation. Uzskati, ka pietiekami neriskējām? Esmu vīlies par jautājumu, jo tas liek domāt, ka viss ir tik vienkārši – pasaku puišiem, lai viņi vairāk riskē, un viss notiks. Vari to iztēloties? Vai ir bijis kāds neizšķirts, kurā mēs neietu pēc uzvaras?" retoriski vaicāja Klops.

"Laidīsim laukumā papildus uzbrucēju un iesim uz pilnu banku? Tu domā, ka šis ir PlayStation, kad palaid laukumā vēl vienu uzbrucēju, un futbols pēkšņi mainās. Tā nenotiek. Mēs uzbrūkam pietiekami," pauda Klops.

""Manchester City" vakar uzvarēja spēlē, kurā arī bija 20 iespējas, bet vārtos ielidoja viens sitiens, kuru vārtsargs parasti paņem. Bet viņi uzvarēja," teica Klops. "Laist laukumā vēl vienu uzbrucēju, un tad vēl vienu? Jā, reizēm viņi ir vajadzīgi, bet vajadzīgas ir pareizās lietas pareizajā laikā. Tas ne vienmēr nozīmē uzbrucēju."

"Mums ir uzbrūkoša komanda, kas riskē – par to nešaubos ne mirkli. Taču nav pienācis brīdis, lai teiktu, ka jāaizmirst par visu pārējo un jāiet uzbrukumā. Premjerlīgā tā nevar spēlēt. Nākamnedēļ būs mačs pret "Burnley", un, ja spēlēsim tikai uzbrukumā, viņi mūs piebeigs ar pretuzbrukumiem," skaidroja Liverpūles galvenais treneris.\

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2019-03-04 15:56, pirms 5 gadiem
Klop!!! Rezultāts parāda visu! Debīlas maiņas (arī nesaprotams sākuma sastāvs), kā rezultātā arī zaudēti 2 punkti!!! Kāpēc labāko uzbrucēju spēlē Manē nomaina nekāds, pēc traumas Lalana? Kāpēc uz soliņa paliek Šakiri, Staridžs? Kāpēc pēc lieliskā sezonas sākuma Staridžs tika nomarinēts uz soliņa un rezultātā zaudēta forma??? Kas par to atbild, ne treneris???

  -2 [+] [-]

, 2019-03-04 17:31, pirms 5 gadiem
Nesaprotami kapēc Milnera vietā neizlaida Keita, Milnera spēle pēdēja laikā kritusies + Origi pamatsastāvā laist? Varēja mierīgi Firmino iespēlēt viņa vietā, jo tiklīdz ko ienāca spēlē uzreiz aizgāja uzbrukumi, ja būtu nepieciešams tad mainītu pret Sturridge, tomēr prestižs Anglijas derbijs, kur viņš varēja izšaut nejau bez tradīcijām spēlējošo beļģi. Klopam ar šiem komentāriem tituls nespīd, viņs tomēr varēja piekrist teiktajam un atzīt , ka kļūdījies sastāva komplektācijā uz šo spēli. City tomēr šogad rāda Čempionu cienīgu spēli, par ko domājams arī iegūs kausu, Live var koncentrēties uz zāģi Bavārijā.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-04 17:37, pirms 5 gadiem
No malas jau ir viegli komentēt, bet zināt kā ir ar fizisko/formu mēs nezinām. Milners tiešām sūdīgs pēdējās spēlēs izskatās. Firmino traumēts pēdējās spēlēs. Staridžs droši vien nevar noskriet visas 90 minūtes. Ir kā ir. Iespējas vēl būs, cerams!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2019-03-04 20:41, pirms 5 gadiem
AicisAicis rakstīja: No malas jau ir viegli komentēt, bet zināt kā ir ar fizisko/formu mēs nezinām. Milners tiešām sūdīgs pēdējās spēlēs izskatās. Firmino traumēts pēdējās spēlēs. Staridžs droši vien nevar noskriet visas 90 minūtes. Ir kā ir. Iespējas vēl būs, cerams!
Milners iepriekšējo spēlēja sākumā, bija viens no labākajiem! Staridžam nav jāspēlē 90 min, bet par Origi un arī šoreiz Firmino noteikti labāk nospēlētu! Kāda jēgaa mainīt Manē ar Lalanu? Kāpēc neizmanto Šakiri??? Par formu, sezonas sākumā Staridžam bija super forma. Sasita visvairāk vārtu (pret nospēlētām minūtēm), bet tā arī tika nomarinēts! Klopa teiktais pilnīgs bezsakars, ko arī pierādīja zaudētie punkti! Liverpool zaudējums vai neizšķirts gandrīz viens un tas pats. Pēc iesistajiem diez vai apdzīs MC kam par +7 vairāk.

     [+] [-]

, 2019-03-05 01:42, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: xbox vai PC ?
eggs box!
https://www.youtube.com/watch?v=ii0...

     [+] [-]

, 2019-05-11 12:21, pirms 5 gadiem
kristapstabu rakstīja: Nesaprotami kapēc Milnera vietā neizlaida Keita, Milnera spēle pēdēja laikā kritusies + Origi pamatsastāvā laist? Varēja mierīgi Firmino iespēlēt viņa vietā, jo tiklīdz ko ienāca spēlē uzreiz aizgāja uzbrukumi, ja būtu nepieciešams tad mainītu pret Sturridge, tomēr prestižs Anglijas derbijs, kur viņš varēja izšaut nejau bez tradīcijām spēlējošo beļģi. Klopam ar šiem komentāriem tituls nespīd, viņs tomēr varēja piekrist teiktajam un atzīt , ka kļūdījies sastāva komplektācijā uz šo spēli. City tomēr šogad rāda Čempionu cienīgu spēli, par ko domājams arī iegūs kausu, Live var koncentrēties uz zāģi Bavārijā.
Re, paiet 2 mēneši un Origi no apd$$stā spēlētāja ir kļuvis par Pool varoni, tieši tāpat kā Klops kurš neko nejēdz no maiņām

Te seksperti ka biezs