Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Žirū: "Interesējās arī Dortmunde, Sevilja un Roma, taču manu izvēli izšķīra Konte"

Agris Suveizda

Žirū: "Interesējās arī Dortmunde, Sevilja un Roma, taču manu izvēli izšķīra Konte"
Olivjē Žirū
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione Londonas "Chelsea" janvāra pāreju periodā par 17 miljoniem eiro iegādājās cita galvaspilsētas kluba "Arsenal" uzbrucēju Olivjē Žirū, kurš franču medijiem komentēja kluba maiņu.

"Mana izvēle bija vienkārša. Vasarā vēlējos palikt "Arsenal", lai izmēģinātu veiksmi pat pēc Aleksandra Lakazeta ierašanās. Taču tagad treneris gribēja iegādāties vēl vienu uzbrucēju – Pjēru Emeriku Obamejangu -, kas nozīmēja, ka komandā jau ir trīs augstas klases uzbrucēju. Tādēļ nolēmu aiziet," sacīja 31 gadu vecais Olivjē Žirū, kurš šajā Premjerlīgas sezonā ir sācis tikai vienu spēli un 16 mačos atzīmējies ar četriem precīziem sitieniem.

Ņemot vērā savas priekšrocības otrajā stāvā, Žirū lielāko atlases cikla daļu bija Francijas izlases pamatsastāva uzbrucējs, tomēr nepietiekamā spēles laika dēļ vieta sākumsastāvā arī Pasaules kausa finālturnīrā ir apdraudēta. "Nedēļu pirms pāreju perioda beigām piezvanīju [izlases galvenajam trenerim] Didjē Dešānam, jo man bija nepieciešams viņa viedoklis. Viņš neteica, lai pievienojos "Chelsea" [kurā Dešāns spēlētāja karjeras laikā pats pavadīja vienu sezonu], taču viņš sacīja, ka man ir jāmaina klubs."

"Būtu varējis palikt, tomēr man vajadzēja tikt pie lielāka spēles laika. Vēlējos palikt Premjerlīgā, tādēļ "Chelsea" man bija lieliska izdevība," Žirū turpināja. "Man bija piedāvājums arī no Dortmundes "Borussia", tomēr viņi gribēja tikai īrēt. Arī "Sevilla" bija ieinteresēta, arī "Roma" sazinājās ar manu aģentu. Tomēr, kad ["Chelsea" galvenais treneris Antonio] Konte pateica, ka rēķinās ar mani, lēmums bija pieņemts. Mana izvēle bija diezgan skaidra un acīmredzama, kolīdz uzzināju, ka Konte gribēja strādāt ar mani."

Londonas "Arsenal" raženo uzbrucēju no Francijas tā brīža sensacionālās čempiones "Montpellier" 2012. gada vasarā iegādājās par 12 miljoniem eiro, un Žirū piecarpus sezonu laikā Premjerlīgā 180 spēlēs guva 73 vārtus. "Arsenal" ar 45 punktiem 26 mačos Premjerlīgā pašlaik ieņem vien sesto vietu, bet "Chelsea" ar 50 punktiem 25 cīņās ir ceturtajā pozīcijā.

Olivier Giroud says Borussia Dortmund, Sevilla...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-04 18:51, pirms 6 gadiem
Iespējams Konte pirmdien būs jau atlaists.....

     [+] [-]

, 2018-02-05 00:54, pirms 6 gadiem
inis2 rakstīja: Iespējams Konte pirmdien būs jau atlaists.....
Ko tu? Nopietni? Tas buutu muljkiigi tgd sezonas viduu, kad priekshaa tik svariigas speeles CL un EPL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja