Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Adamss vēlas redzēt Vjerā Portsmutā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Adamss vēlas redzēt Vjerā Portsmutā
Patriks Vjerā
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Portsmouth'' galvenais treneris Tonijs Adamss atklājis, ka plāno uzsākt sarunas ar Itālijas čempioni Milānas ''Inter'' par franču pussargu Patriku Vjerā.

Adamss, kurš par ''Portsmouth'' treneri tika iecelts pagājušajā nedēļā, savulaik kopā ar Vjerā spēlējis Londonas ''Arsenal'' sastāvā kā vienu no spēlētājiem, kuru visvairāk vēlētos redzēt savā komandā nosaucis tieši Vjerā.

Patriks Vjerā, kurš ''Arsenal'' pameta 2005. gadā, kad pārcēlās uz ''Juventus'', bet tagad pārstāv ''Inter'', pēdējā laikā daudz mocījies ar dažādiem savainojumiem. Adamss tic, ka, neskatoties uz diezgan nopietno vecumu (32 gadi), Vjerā varētu būt noderīgs viņa komandai: ''Ja viņš būs pieejams, noteikti vēlētos viņu redzēt savā komandā. Patriks sevi ir pierādījis kā uzvarētājs un spēlētājs ar lieliskām rakstura īpašībām.

Pēc bijušā ''Portsmouth'' trenera Harija Rednapa aiziešanas uz ''Tottenham'' izskanējušas baumas, ka Portsmutu varētu pamest vairāki spēlētāji, taču Adamss jau paziņojis, ka, ja tiks pārdoti komandas vadošie spēlētāji, arī viņš aizies: ''Pateicu komandas vadībai, ja tik pārdoti spēlētāji, es aiziešu. Bez labiem spēlētājiem nekas nav iespējams.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-03 00:21, pirms 15 gadiem
Interesanti, bet man kaut kā šis variants nepatīk. It kā nav slikti, bet kaut kā tomēr nē...

  +1 [+] [-]

, 2008-11-03 10:41, pirms 15 gadiem
Būtu jau super, ja patriks atgrieztos epl.