Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Obamejangs nosauc sava bijušā kluba "Borussia" vadītāju par klaunu

Obamejangs nosauc sava bijušā kluba "Borussia" vadītāju par klaunu
Pjērs Emeriks Obamejangs. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba uzbrucējs Pjērs Emeriks Obamejangs asi reaģējis uz Dortmundes ”Borussia” izpilddirektora Hansa Joakima Vackes izteikumiem un nosauca vācieti par klaunu, kā arī aicināja atstāt viņu mierā.

Dortmundes kluba izpilddirektors intervijā ar vācu izdevumu „Suddeutsche Zeitung” piedāvāja šādu citātu, kas pēc tam tika plaši izplatīts sociālajos tīklos: „Obamejangs, kurš „Arsenal” sastāvā spēlē lieliski, droši vien būs priecīgs brīžos, kad skatīsies informāciju savā bankas kontā, taču trešdienās viņš būs bēdīgs, kad Čempionu līga būs jāskatās televīzijā.”

Obamejangs par futbola zvaigzni kļuva „Borussia” sastāvā, taču atstāja komandu pirms pusotra gada, pārceļoties uz „Arsenal”. Kamēr Dortmunde turpina spēlēt Čempionu līgā, „Arsenal” spēlē Eiropas līgā arī šosezon.

Obamejangs vēlāk atbildēja ar ierakstu sociālajā tīklā „Twitter”, kas nepārprotami bija vērts Vackes virzienā.
„Tev jau būtu labāk, ja es nekad nerunātu par to, kāpēc patiesībām atstāju Dortmundi,” rakstīja Obamejangs. „Vackes kungs, tu esi tāds klauns.”

„Atceros reizi, kad tu teici, ka nekad nepārdosi Usmanu (Dembelē), taču tad tev parādīja 100 miljonus eiro, un tu biji pirmais, kurš paņēma naudu. Nerunā par naudu, lūdzu. Liec mani mierā.”

Obamejangs savā laikā Dortmundē izcēlās ar 141 vārtu guvumu un rezultatīvi spēlē arī Anglijā, tagad sezonas ievadā iesitot jau astoņus vārtus „Arsenal” rindās (visos turnīros).


, 2019-10-03 21:10, pirms 4 gadiem
Labi nolika pie vietas to klaunu -Borussia" vadītāju.
, 2019-10-03 21:13, pirms 4 gadiem
Kā, saka, suns rej,bet Pjērs turpina bombardēt premjerlīgu!
, 2019-10-03 22:03, pirms 4 gadiem
Jūs paši un Obamejamgs esat klauni! Vacke pateica pilnīgu taisnību! Pats viņš, kad gribēja prom, nespēlēja vairs futbolu. Nebija profesionālis! Klasiskie āfrikāņu varianti! Dortmunde viņu beigās pārdeva par labu naudu. Jebkurš futbolists tomēr ir bizness. Oba ar Dembelē ir labi draugi un gan jau pats ieteica viņam to streiku! Bet ko BVB darīt, Dembelē neierodas uz treniņiem un paziņo ka vairs nespēlēs? Dortmunde negribēja pārdot, bet šajā sliktajā epizodē pārdeva un nopelnīja 150m. Un labi ka pārdeva, ja redzat, kas ar viņu notiek tagad!
, 2019-10-03 22:36, pirms 4 gadiem
Klauns ir pats obamejors, ar 100 mīl farcu pasūtīja tālāk, bet tad pats dembelis ieslēdza kr0pli - slēpās Francijā, tad arī pārdeva par tiem 140 cik tur. Reāli vajadzēja darīt kā Inter ar Icardi. Parādīt, kā klubs ir lielāks par vienu gaili.
, 2019-10-03 22:37, pirms 4 gadiem
Lai gan, no sportiskā viedokļa labs darījums, jo Vārdā tas dembelis ir absolūti useless.
, 2019-10-03 23:17, pirms 4 gadiem
Vacke ir cienījams vīrs. Šo rakstu visiem bērniņiem un vācu futbola nepārzinātājiem:
1) pēc Rikena gola un ČL kausa paturēšanas izglāba Dortmundi reāli no piespiedu lidojuma uz 4 līgu. Pats zvanīja driegiem, paziņām, utt un līdzīgi ka mūsu Pleskavas šosejas līgā savāca komandai piķīti, lai nodrošinātu komandai licenses pagarināšanu, utt.. Reāli 3 gadus strādāja be algas un pacēla lēnām, bez steigas Dortmundi neredzētos augstumos.
2) BVB skouti strāda lieliski un dažādi perspektīvie melņi un čurkulēni ļauj fantastiski nopelnīt, pādodot tos vēlāk uz salu turienes čurkulēniem.
3) ir vienīgais, kas bija/ir spējīgs turēt pretī Hoenesa ietekmei gadu garumā visos administratīvajos līmeņos.
, 2019-10-03 23:59, pirms 4 gadiem
Pjērs jau ir uzaudzis Eiropā, jo tēvs spēlēja Francijā futbolu, bet nu tie izgājieni... Skaidrs, ka Vācija nebija viņa līga, jo nedraudzējas ar disciplīnu. Bombardēt jau puisis māk, bet vai kaut ko lielu karjerā izcīnīs arī ir labs jautājums.
, 2019-10-04 00:21, pirms 4 gadiem
Mani smīdina nedaudz Bayern fārma aizstāvji Zem Vackes, klubs ir pazaudējis arī vienus no labākajiem trenriem, kādi bijuši un skautus...Visi Dembelē un Aubas izgājieni bija diezgan liels spogulis Vackem...Ne velti, kā nomainīja klubu, tā problēmas pazuda, sagadīšanās, vai tomēr Vācija viss nebija labi?
, 2019-10-04 08:53, pirms 4 gadiem
Skauts pats gribēja aiziet, Vacke viņu palaida! Uz kurieni uz Arsenālu! Arsenāls tagad ir Dortmundes fārms. Par vienu no labākolajiem treneriem - Tu domā Klopu vai Tuhelu? Ja Klopu - tad tā bija viņa paša vēlme, tomēr 7 gadi vienā klubā ir daudz un tas bija loģisks lēmums! Ja Tu par Tuhelu - talants liels, bet egoists nenormāls un visos klubos aiziet ar skandālu! Un par Bayern fārmu - muļķības! Kurš ir bijis pēdējais transfērs uz Bayern? Hummels 2016.g.? Smiekls nāk!
, 2019-10-04 10:49, pirms 4 gadiem
naftas magnāts rakstīja: Skauts pats gribēja aiziet, Vacke viņu palaida! Uz kurieni uz Arsenālu! Arsenāls tagad ir Dortmundes fārms. Par vienu no labākolajiem treneriem - Tu domā Klopu vai Tuhelu? Ja Klopu - tad tā bija viņa paša vēlme, tomēr 7 gadi vienā klubā ir daudz un tas bija loģisks lēmums! Ja Tu par Tuhelu - talants liels, bet egoists nenormāls un visos klubos aiziet ar skandālu! Un par Bayern fārmu - muļķības! Kurš ir bijis pēdējais transfērs uz Bayern? Hummels 2016.g.? Smiekls nāk!
Minhenei tagad ir vienošanās ar Dortmundi par to, ka savā starpā spēlētāji vairs netiek pirkti/pārdoti
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.