Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Liverpūle nepārdos Ageru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Liverpūle nepārdos Ageru
Daniels Agers (no labās)
Foto: SCANPIX

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Liverpool'' noliedzis izskanējušās baumas par dāņu aizsarga Daniela Agera pārdošanu janvāra transfēru perioda laikā. Kā potenciāls pircējs tiek minēts Madrides ''Real'' klubs.

Liverpūle iegādājās Ageru 2006. gada vasarā no dāņu kluba ''Brondby'', par viņu samaksājot 5,8 miljonus sterliņu mārciņu. Pirmajā sezonā Agers ātri vien kļuva par pamatsastāva centra aizsargu, veidojot pāri ar Džeimiju Karageru. Pirmajā sezonā Agers Liverpūles komandā piedalījās 47 spēlēs, taču kopš tā laika savainojumu dēļ zaudējis vietu sastāvā Martinam Škrtelam. Pērn Agers piedalījās tikai septiņās spēlēs, bet šosezon tikai divās. Sakarā ar to izskanējušas runas par dāņa pāriešanu uz citu komandu. Madrides ''Real'' atklājuši savu interesi par dāņa pakalpojumiem.

Taču ''Liverpool'' galvenajam trenerim Rafelam Benitezam Agera sakarā ir stingra nostāja: ''Agers ir mūsu spēlētājs un netiek pārdots. Viņa nākotne ir Liverpūlē, esmu ar viņu runājis un izskaidrojis savu nostāju un komandas plānus.''

Pats Agers intervijā Dānijas TV apstiprinājis vēlmi palikt angļu klubā, bet, neskatoties uz to, Madrides ''Real'' viceprezidents Hose Anhels Sančezs sarunā ar preses izdevumu ''Times'' atzinis, ka spāņu klubs vēlas iegādāties Ageru: ''Mēs plānojām viņu iegādāties jau vasarā, taču visa mūsu uzmanība tobrīd bija pievērsta Robinju un mums nebija laiks Ageram izteikt piedāvājumu. Šobrīd ''Real'' ir nepieciešams aizsargs un uzbrucējs.''

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  -4 [+] [-]

, 2008-10-03 17:04, pirms 16 gadiem
Labi vien ir, ka paliek Liverpūlē, jo kāda starpība- deldēts soliņu Liverpūlē(šeit vismaz ir cerības uzspēlēt) vai deldēt soliņu Madridē, kur iespējas spēlēt ir krietni mazākas!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 18:07, pirms 16 gadiem
Esmu gan atvieglots gan vīlies!Noteikti man mīļākais aizsargs no visiem,patīk gan viņa stils spēlēt uzbrukumā līdzīgi ka Gorkš,kā arī viņa vārti pret West Ham pirms diviem gadiem bija fantastiski,un soda sitiens pret Crewe Carling cup ar kreiso kāju idēāls.Ceru ka viņš atradīs vietu sastāvu vai nu iespējams spēlējot labajā malā taču diezvai tur Benitezs atļauts viņam spēlēt,vai arī Škrtela vietā,bet traumass dēļ viņš pazaudēja savu vietu,man škiet ka viņš jau ir izdarijis pietiekami daudz lai atgrieztos sākumsastāvā taču Benitezs uzticas tagadējajiem aizsargiem,kā nekā tikai 2 ielaisti vārti EPL,vismazāk no visiem tādēļ nav iemesla neko mainīt.Iespēja spēlēt tikai Carling Cup nav pietiekami daudz prieks Agera,viņam vajag arī EPL spēlēs un ČL.bet ja Benitezs viņu izmantos tikai Carling Cup tad es labāk pārdodu uz Real,kuri samaksās kādus 15-20 citronus un būsim ieguvuši kādu 15 miljonus no Agera!nav jēgas sēdēt uz soliņa jo viņam ir tikai 23 gadi un potenciāls ir un kā raksta goal.com un eurosport.com world class centre back kas netiek spēlēt,un Real viņš soliņu nedeldētu,viņš spēlētu vai nu Hainzes vietā vai Metseldera,vai arī Kanavaro tādēļ labāk pārdod nekā sēdēt uz soliņa un izbojāt savu karjeru,taču es ļoti ceru ka viņs šogad daudz vēl spēlēs.

In Rafa we trust!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-04 00:00, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: soda sitiens pret Crewe Carling cup ar kreiso kāju idēāls.
Viņš tak ir kreilis, bet runājot par tēmu gribu pateikt, ka Aggeram jāpaliek, jo viņš tik tiešām ir talants un nākotnē varēs aizvietos Carragheru un kopā ar Škrelu būs kā siena, bet par Carraghera nākotni vēl laikam pār agri runāt.