Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas klubi plāno atteikties no agrā transfēru perioda noslēguma

Rolands Eliņš

Premjerlīgas klubi plāno atteikties no agrā transfēru perioda noslēguma
Kristians Ēriksens. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubi nav sagaidījuši pārējo lielo Eiropas futbola līgu sekošanu Anglijas piemēram un attiecīgi ir gatavi atteikties no vasaras transfēru loga aizvēršanās pirms jaunās sezonas sākuma.

Pirms diviem gadiem Anglijas Premjerlīgas klubi kopīgi nolēma saīsināt vasaras transfēru logu, parūpējoties, lai pārejas beidzas jau pirms sezonas sākuma. Šovasar Anglijā transfēru logs aizvērās jau astotajā augustā, kamēr pārējās Eiropas lielākās līgas savas pārejas kārtoja vēl līdz septembra sākumam.

Premjerlīgas klubi bija cerējuši, ka pārējās līgas pamazām sekos Premjerlīgas paraugam un pārcels transfēra termiņus uz laiku pirms sezonas sākuma, taču tas nav noticis, un Anglijas futbola klubi gatavi izskatīt iespēju atteikties no sava jauninājuma. Britu mediji vēsta, ka šis jautājums tiks iekļauts nākamnedēļ paredzētajā Premjerlīgas vadības sapulcē.

Premjerlīgas vadība šajā ziņā ir noskaņota neitrāli un gatava atbalstīt klubu viedokli, lai vai kāds tas būtu. Jāatgādina, ka iepriekšējā balsojumā par transfēru loga datumu pārcelšanu, par to nobalsoja 14 no 20 Premjerlīgas klubiem. Toreiz pret balsoja abi Mančestras klubi, kā arī “Watford” un “Crystal Palace”. Šobrīd tiek uzskatīts, ka pret jaunieviestajiem termiņiem vēlas iebilst arī “Liverpool”.

Agro transfēru loga aizvēršanos kritizējis arī “Tottenham” galvenais treneris Maurisio Početino, kuru šovasar šis jautājums tiešā veidā ietekmēja futbolista Kristiana Ēriksena sakarā. Početino izteicās, ka ar tik agru transfēru logu aizvēršanos Premjerlīgas klubi paši pasniedz saviem konkurentiem Eiropā priekšrocības.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-09-04 07:53, pirms 5 gadiem
Pārāk liela nauda grozās lai ko aizvērtu

     [+] [-]

, 2019-09-04 08:25, pirms 5 gadiem
Tuparilie jampampiņi kaut ko pieņem pieņemšanas pēc