Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops par Koutinju aiziešanu: "Esam situācijā, kuru vēlējāmies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops par Koutinju aiziešanu: "Esam situācijā, kuru vēlējāmies"
Jirgens Klops un Filipe Koutinju
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicelīdere "Liverpool" atvairīja "Barcelona" piedāvājumus un paturēja sastāvā brazīlieti Filipi Koutinju. Galvenais treneris Jirgens Klops novērtēja, ka tas ir lielisks iznākums.

Kamēr "Liverpool" noraidīja vairākus Katalonijas granda piedāvājumus iegādādies Filipi Koutinju, darījumā iesaistījās Vācijas viens no spēcīgākajiem klubiem Dortmundes "Borussia", kas Barselonai pārdeva franču uzbrucēju Usmanu Dembelē. Viņš atteicās ierasties uz treniņiem, bet Koutinju iesniedza pieprasījumu tikt pārdotam un šosezon laukumā nav devies muguras savainojuma dēļ.

"Mums ir viena situācija, bet Dortmundei ir cita," teica Liverpūles galvenais treneris Jirgens Klops. "Neticiet visam, kas parādās medijos, vai tam, ka šeit un tur ir piedāvājumi. Un tam, ka minūti pēc tam, kad piedāvājums tiek izteikts, viss ir beidzies."

Galvenais treneris norādīja, ka ir apmierināts ar to, kā situācija beigusies, un ka gaida Koutinju atgriežamies komandā. "Nedzīvojam Džordža Orvela pasaulē, kur visi uzreiz zina visu. Esam situācijā, kuru vēlējāmies, tāpēc viss ir kārtībā."

"Dortmunde pieņēma lēmumu, ka Dembelē var atstāt komandu, tāpēc nevaru salīdzināt šīs divas situācijas. Mūsu sastāvā joprojām ir labs futbolists, kurš var palīdzēt komandai," teica Klops, kura vienība nākamajā sestdienā cīnīsies pret titula pretendenti "Manchester City".

Izmantotie resursi:
Philippe Coutinho staying is perfect for...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja