Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

10 miljonus "Monaco" saņems, ja Marsiāls iegūs Ballon d'Or

10 miljonus "Monaco" saņems, ja Marsiāls iegūs Ballon d'Or
Antonijs Marsiāls
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola čempionāta bronzas medaļnieces "Monaco" viceprezidents Vadims Vasiļjevs apstiprināja, ka 19 gadus vecā Antonija Marsiāla darījuma vērtība kopā ar bonusiem ir ļoti tuvu 80 miljoniem eiro. Savukārt franču laikraksts Le Parisien publicēja detaļas, par ko "Monaco" pienāksies iespējamie bonusi.

Kā jau ziņots, Marsiāla darījuma pamatvērtība ir 50 miljoni eiro, taču bonusu sadaļu sastāda vēl aptuveni 30 miljoni. Tādējādi darījuma iespējamā vērtība ir 80 miljoni eiro, kas Marsiālu padarītu par visu laiku dārgāko franču futbolistu. Le Parisien atklāja, ka bonusu sadaļu veido trīs punkti, katrs desmit miljonu eiro vērtībā.

Pirmkārt, "Monaco" desmit miljonus eiro saņems, ja Marsiāls visos turnīros kopā Mančestras "United" labā gūs vismaz 25 vārtus. Otrkārt, ja Marsiāls Francijas izlasē aizvadīs vismaz 25 spēles. Un, treškārt, ja Marsiāls kļūs par pasaulē labāko spēlētāju un saņems Ballon d'Or. Katrs no trim punktiem ir spēkā Marsiāla pašreiz noslēgtā četru sezonu līguma termiņa ietvaros.

Le Parisien gan raksta, ka "Monaco" katru reizi, kad Mančestras "United" iekļūs Čempionu līgā, saņems pa 1,15 miljoniem eiro. Tādējādi darījuma maksimālā vērtība ar bonusiem varētu sasniegt pat nepilnus 85 miljonus eiro.

"Sākotnēji Marsiāls nebija izlikts pārdošanā, absolūti nebijām plānojuši viņu pārdot," sacīja "Monaco" viceprezidents Vadims Vasiļjevs. "Taču kopš pagājušās nedēļas Mančestras "United" sāka izdarīt piedāvājumus, sākot ar 30 miljoniem eiro. Tos noraidījām vairākas reizes. Taču svētdien spēlētājs saņēma piedāvājumu, kuru nevarēja noraidīt, un lūdza mums atrast risinājumu šai situācijai. Pirmdien saņēmām piedāvājumu, no kura nevarējām atteikties."

"Tas ir absolūti unikāli," Vasiļjevs turpināja. "Cena ir gluži kā Luisam Svaresam vai Neimāram – labākajiem spēlētājiem pasaulē. Šobrīd Anglijas futbols ir citā finansiālajā līmenī un, ja Mančestras "United" kādu vēlas nopirkt, ir ļoti grūti viņus apturēt."

Izmantotie resursi:
Anthony Martial could cost Man United 57 6...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-03 19:13, pirms 9 gadiem
tas jau paliek smieklīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-03 19:14, pirms 9 gadiem
Principā nereāli, jo turpmākos gadus 5 uzvarētājs ir zināms, pēc tam nāk Neimārs, Azārs, Ēdegors, un tas Milanas supertalants. No otras puses, spēle pret Valencia atstāja ļoti labu iespaidu un ja tiešām nebūtu potenciāla, tād līguma punkts netiktu sastādīts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-03 19:28, pirms 9 gadiem
Nekad nevar paredzet, kurs nakotne iegus Ballon d'or, pec gadiem 10 futbola labakie bus futbolisti, par kuriem tagad pat neziniet. Nebus nekadi Odegardi, vai Mastouri
, 2015-09-03 19:50, pirms 9 gadiem
Četru gadu laikā tas vis ir paveicams. 25 goli un 25 spēles izlasē vēsā mierā.
, 2015-09-03 19:59, pirms 9 gadiem
Nu tie 25 goli tak domāts vienā atsevišķā sezonā, ne jau 4 gadu laikā.
Tas jau būtu pavisam smieklīgi, ja džeks sezonā nespētu iesist 6 bankas.
Par tādu uzbrucēju MU nemaksātu 50me.
, 2015-09-03 20:00, pirms 9 gadiem
Nesaprotu bonusu par 25 goliem? Tas ir gaidams no uzbruceja, kurs tiek pirkts par 50m €
, 2015-09-03 20:11, pirms 9 gadiem
Man arī liekas, ka 25 goli uz vienu sezonu attiecas.
, 2015-09-03 21:35, pirms 9 gadiem
25 goli ir kopā pa visiem 4 gadiem. Citos avotos, tas aprakstīts precīzāk. Tātad 75 ir reāls cipars, jo vienīgais, ko grūti izpildīt ir Balons.
, 2015-09-04 01:58, pirms 9 gadiem
sakat ko gribat,bet man gribaas lai shim dzekam izdodas un Monaco sanjem pilnu summu(Balons gan nereaals vismaz pagaidaam),bet tas tik atgrieztu MU sauliitee,no kuras vinji taa nemanot nozudushi
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.