Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džons Terijs pievienojas "Championship" klubam "Aston Villa"

Rolands Eliņš

Džons Terijs pievienojas "Championship" klubam "Aston Villa"
Džons Terijs ar savas jaunās komandas kreklu
Foto: Aston Villa

Anglijas futbola klubs “Aston Villa” oficiāli paziņojis par ilggadējā “Chelsea” līdera un kapteiņa Džona Terija pievienošanos komandai.

“Esmu ļoti priecīgs pievienoties “Aston Villa” vienībai,” kluba paziņojumā citēts Džons Terijs. “Tas ir klubs, kuru esmu apbrīnojis jau vairākus gadus – šeit ir lieliska infrastruktūra, “Villa Park” stadions ir viens no labākajiem valstī, un komandā ir savākti vairāki labi spēlētāji, kuru priekšgalā ir pieredzējušais un panākumiem bagātais treneris Stīvs Brūss. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu iesaistīties komandas darbā, un centīšos palīdēt komandai šosezon sasniegt ko īpašu.”

36 gadus vecais Džons Terijs savu ilggadējo komandu “Chelsea” atstāja kā brīvais aģents pēc tajā aizvadītām vairāk nekā 700 spēlēm. Terijs iepriekš bija gan “Chelsea”, gan Anglijas izlases, kurā aizvadījis 78 spēles, kapteinis. Aizvadītajā sezonā viņš “Chelsea” sastāvā Premjerlīgā spēlēja maz, bet kopā ar komandu ieguva Premjerlīgas titulu, ceturto savā karjerā.

“Aston Villa” ir septiņkārtēja FA kausa ieguvēja (pēdējoreiz 1957. gadā), kā arī Eiropas kausa ieguvēja 1982. gadā. Komanda uz Anglijas pēc spēka otro līgu izkrita pirms gada, atstājot Premjerlīgu pirmoreiz kopš 1987. gada. Aizvadītā sezona Čempionātā klubam nebija īpaši sekmīga, paliekot 13. vietā, bet britu mediji uzskata, ka Ķīnas uzņēmēja Tonija Čia nopirktā komanda būs starp favorītēm uz tikšanu Premjerlīgā nākamsezon.

"Aston Villa" oriģinālais veids, kā paziņot par jauna spēlētāja - Terija - pievienošanos komandai


Izmantotie resursi:
https://www.avfc.co.uk/News/2017/07...

  +2 [+] [-]

, 2017-07-03 15:11, pirms 7 gadiem
patika paziņojuma forma

žēl ka LV nespējīgi izmantot pat to, kas neko nemaksā

  +4 [+] [-]

, 2017-07-03 15:33, pirms 7 gadiem
Biju gaidījis, ka Terijs pārcelsies uz ASV vai AAE un kādas divas sezonas, pirms karjeras beigām, pasildīsies saulītē un papelnīs milzu piķi. Taču izskatās, ka vecajam zēnam vēl iekšā cīnītāja gars un Anglijas "gaļas mašīna" iet pie sirds labāk par kūrortu.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-03 17:01, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Biju gaidījis, ka Terijs pārcelsies uz ASV vai AAE un kādas divas sezonas, pirms karjeras beigām, pasildīsies saulītē un papelnīs milzu piķi. Taču izskatās, ka vecajam zēnam vēl iekšā cīnītāja gars un Anglijas "gaļas mašīna" iet pie sirds labāk par kūrortu.
vnk nolūkojis kāda Aston Villa spēlētāja sievu..

  +1 [+] [-]

, 2017-07-03 17:07, pirms 7 gadiem
Runāja ka Berrijs arī varētu atgriezties AV, bet viņam kādas 5, 6 spēles pietrūkst rekordam, jo uzskatu, ka EVE pilnīgi mierīgi varētu bez viņa iztikt.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-03 18:59, pirms 7 gadiem
Legenda..

     [+] [-]

, 2017-07-03 19:28, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Biju gaidījis, ka Terijs pārcelsies uz ASV vai AAE un kādas divas sezonas, pirms karjeras beigām, pasildīsies saulītē un papelnīs milzu piķi. Taču izskatās, ka vecajam zēnam vēl iekšā cīnītāja gars un Anglijas "gaļas mašīna" iet pie sirds labāk par kūrortu.
ceļo joks internetā ka puikām no villa būs labāk savas sievas / draudzenes tagad jāpieskata

  +1 [+] [-]

, 2017-07-03 20:12, pirms 7 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: vnk nolūkojis kāda Aston Villa spēlētāja sievu..
Es nesaprotu šito prikolu , it kā viņš būtu kāds izvarotājs , šajā situācijā vislielākā vaina jāuzņemas pašai komandasbiedra sievai.

     [+] [-]

, 2017-07-03 22:02, pirms 7 gadiem
Nu prātvēderiem prieks! Ir ko atcerēties...
Tik diez vai JT būs lielais AV glābējs, tur tā krīze ievilkusies!Bet, Stīvs, pēc pamatīgas tīrīšanas, kāpēc ne?!