Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Profesionāls īru futbolists loterijā laimē vienu miljonu eiro

Profesionāls īru futbolists loterijā laimē vienu miljonu eiro
Kevins O'Konors ar ģimeni un laimestu
Foto: Skysports.com

Īru kreisās malas aizsargs Kevins O'Konors, kurš spēlē Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā "Preston North End", Īrijas nacionālajā loterijā Jaunajā gadā laimējis vienu miljonu eiro.

Laimīgo loterijas biļeti pagājušā gada 14. decembrī iegādājās viņa tēvocis, kurš to uzdāvināja O'Konoram. Savukārt pārbaudīt loterijas biļetes skaitļus mudināja futbolista māte. "Pēc neilgas meklēšanas aizsūtīju viņiem biļetes foto, bet tā īsti neticēju, ka varētu vinnēt vienu miljonu eiro. Mums 1. janvārī bija spēle pret "Middlesbrough", tā ka līdz pat beigu svilpei par to nemaz nedomāju."

"Šīs bijušas divas neticamas dienas, un nedomāju, ka vēl aizvien pa īstam esmu apjautis laimestu," O'Konors turpināja. Bijušais Īrijas U17 un U21 izlašu aizsargs karjeru sāka Īrijas pēc spēka otrajā līgā, kur pavadīja divas sezonas, bet tad trīs sezonas spēlēja spēcīgākās līgas klubā "Cork City". Šovasar O'Konors parakstīja trīs gadu līgumu ar Prestonas klubu.

"Preston North End", kā iepriekšējās sezonas budžets bija ap 15 miljoniem eiro, Anglijas pēc spēka otrajā līgā ar 40 punktiem 26 spēlēs ieņem devīto vietu. O'Konors piedalījies astoņās spēlēs, četras no tām sākot pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.