Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Alisons: "Kad bija jāatstāj Roma un jādodas uz Liverpūli, es raudāju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Alisons: "Kad bija jāatstāj Roma un jādodas uz Liverpūli, es raudāju"
Virdžils van Deiks un Alisons - pasaulē dārgākais aizsargs un kādu laiku dārgākais vārtsargs. Foto: Sipa USA/Scanpix

Brazīlijas izlases vārtsargs Alisons Bekers intervijā atklājis, ka nopietni apsvēra atteikšanu Premjerlīgas klubam "Liverpool", lai varētu palikt Itālijā un turpinātu pārstāvēt "AS Roma".

Alisons Itālijā pavadīja divas sezonas. Pirmajā viņš kļuva par vicečempionu, bet otrajā palīdzēja "AS Roma" sasniegt UEFA Čempionu līgas pusfinālu, kurā tika atzīts "Liverpool" pārākums. Šovasar viņu iegādājās tieši Anglijas komanda, un pārejas summa uz mirkli kļuva par vārtsargu rekordu.

"Romas atstāšana bija liels pārdzīvojums. Kopā ar sievu daudz raudājām. Ir tikai godīgi, ka esmu atklāts – pieņēmu profesionālu lēmumu, jo karjerā tas bija solis uz priekšu, plus "Roma" nopelnīja milzīgu naudas summu," teica Alisons, kurš sargāja Brazīlijas vārtus Pasaules kausa izcīņā.

"Ar galvu pieņēmu lēmumu pārcelties uz "Liverpool", bet mana sirds bija pilna ar asarām. Romā pavadīju divus īpašus gadus. Tur piedzima mana meita, un ārpus futbola tur palika daudz draugu," pauda Alisons, kura pirmās spēles Liverpūlē bijušas pārliecinošas, lai gan gadījās arī lielāka kļūda, kuras dēļ tika zaudēti vārti.

"Daudzas reizes naktis pavadīju, vienkārši izstaigājot Romas ielas – Trevi strūklaka tumsā ir tik skaista, ka aizkustina. Taču mana mīļākā vieta ir Kolizejs – tur iespējams sajust vēstures elpu."

"Doma par palikšanu Romā manā galvā bija visu laiku, jo biju laimīgs. Taču brīdis, kad spēlētājs pieņem lēmumu, kur spēlēs, ir lielāks. Man ir lielas ambīcijas – tieši tāpat kā "Liverpool". Tagad spēlēju pasaules lielākajā līgā. A Sērija tālu neatpaliek, taču tā ir citāda," skaidroja Alisons.

Izmantotie resursi:
Liverpool's Alisson cried considered rejecting...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-02 21:40, pirms 6 gadiem
FUNS 2 rakstīja: kad nav olu, tad ari raudi, apsveicu vecene!@
kad nav smadzeņu, tad arī raksta stulbus komentārus, apsveicu idiņ!@

     [+] [-]

, 2018-10-03 09:14, pirms 6 gadiem
Tikai garā vājajiem ir kauns no asarām