Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Marsiāls: "Tas ir normāli, ka Rūnijs mani nezina"

Agris Suveizda

Marsiāls: "Tas ir normāli, ka Rūnijs mani nezina"
Antonijs Marsiāls
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola izlases debitants Antonijs Marsiāls sarunā ar vietējiem medijiem noliedza, ka milzīgā pārejas maksa varētu negatīvi ietekmēt viņa karjeru Mančestras "United". Tāpat 19 gadus vecais uzbrucējs neuzskata, ka pāreja mazinātu viņa izredzes pēc gada spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā.

"Pēdējo dienu laikā jutos labi. Šie visi notikumi man ir liela pieredze. Esmu priecīgs, ka pārgāju uz tik lielu angļu klubu, un ceru, ka viss būs kārtībā," sacīja Antonijs Marsiāls. "Jau pirmais izsaukums uz izlasi man bija kā sapņa piepildījums, bet pēc tam vēl nāca Mančestras "United" un došanās veikt medicīniskās pārbaudes."

"Nezinu, vai esmu vērts 80 [50+30] miljonus," teica Marsiāls, kurš nu kļuvis par visu laiku dārgāko franču futbolistu. "Par mana vecuma spēlētāju tā ir traka nauda, taču tāds ir tirgus. Summa veidojās pārrunās starp abiem klubiem, mani tā nekādi neskar. Jau kopš bērnības man teica, ka man ir visas dotības, lai spēlētu Anglijas Premjerlīgā. Ceru, ka spēšu apliecināt savu vērtību."

Marsiāls apstiprināja, ka viņam jau bijusi saruna arī ar "United" galveno treneri Luiju van Gālu: "Viņš prasīja man, kurā pozīcijā dodu priekšroku spēlēt, un atbildēju, ka smailē. Bet viņš teica, ka es varētu spēlēt vairākās pozīcijās. Nedomāju, ka pāreja slikti ietekmēs izredzes spēlēt "Euro 2016". Ja jaunajā klubā spēlēšu tā, kā protu to darīt, neredzu nevienu iemeslu, kāpēc lai lietas noietu greizi. Esmu gatavs šim izaicinājumam."

Nesen Francijas izlases un Mančestras "United" pussargs Morgans Šnaiderlins sacīja, ka "United" uzbrucējs Veins Rūnijs viņam vaicājis, kas ir Marsiāls. Taču pats spēlētājs par to neapvainojas: "Tas ir normāli, ka viņš mani nezina. Neesmu daudz spēlējis "Ligue 1" [11 vārti 52 mačos] un vēl ne reizi neesmu spēlējis izlasē. Esmu priecīgs, ka esmu pievienojies lielam klubam, kas palīdzēs man augt."

Izmantotie resursi:
Bleus - Equipe de France: Anthony...

     [+] [-]

, 2015-09-03 00:36, pirms 9 gadiem
vinjsh nekad neteica ka nav par vinju dzirdeejis
vinjsh vienkaarshi gribeeja uzzinaat kko vairaak par vinju

  -1 [+] [-]

, 2015-09-03 01:45, pirms 9 gadiem
Bet tas nav normāli, ka pus pasaule par tevi neko nezin. Ha, lielais stārs.

     [+] [-]

, 2015-09-03 05:59, pirms 9 gadiem
snepstsk rakstīja: Bet tas nav normāli, ka pus pasaule par tevi neko nezin. Ha, lielais stārs.
Varbūt šis ir ņemts par laukuma klaunu,ka cirka,lai publikai jautrāk

     [+] [-]

, 2015-09-03 07:08, pirms 9 gadiem
Nē, van gaal, lūdzu liec viņu smailē!

     [+] [-]

, 2015-09-03 08:18, pirms 9 gadiem
Izklausās sakarīgs, arī nav tāds, kā daži City spēlētāji,kas saka ka sapņo spēlēt City kopš bērnības, lai gan City tad vēl bija tikai 2. vai 3.līgā, respektīvi, nemelo, lai tikai iegūtu fanu labvēlību. Smailē, šosezon tiks reti pie teikšanas, kausa mačos noteikti, bet ar laiku vareētu Rūnijj nostumt spēlēt zem viņa

  -1 [+] [-]

, 2015-09-03 10:14, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Izklausās sakarīgs, arī nav tāds, kā daži City spēlētāji,kas saka ka sapņo spēlēt City kopš bērnības, lai gan City tad vēl bija tikai 2. vai 3.līgā, respektīvi, nemelo, lai tikai iegūtu fanu labvēlību. Smailē, šosezon tiks reti pie teikšanas, kausa mačos noteikti, bet ar laiku vareētu Rūnijj nostumt spēlēt zem viņa
Kurš no City spēlētājiem ir tā teicis? Ja iemetīsi man linku no ticama avota, kurā pats spēlētājs saka tieši to, ko tu minēji, uzsaukšu tev alu.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-03 10:16, pirms 9 gadiem
Morgans labāk būtu paklusējis, nevis pļāpājis ar mēdijiem kā bāba. Tagad Marsiālam vēl papildus spiediens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-03 12:51, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Morgans labāk būtu paklusējis, nevis pļāpājis ar mēdijiem kā bāba. Tagad Marsiālam vēl papildus spiediens.
Nepatiik taas muuzhiigaas runas par "spiedienu". Itkaa nabadzinus kaads spiezh nost. Just a part of the job.
Prese atradiis pie kaa piesieties, vai tas buutu Morgana vai sazinkaa teiktais, vai kas cits.

     [+] [-]

, 2015-09-03 13:20, pirms 9 gadiem
march_2k rakstīja: Nepatiik taas muuzhiigaas runas par "spiedienu". Itkaa nabadzinus kaads spiezh nost. Just a part of the job.
Prese atradiis pie kaa piesieties, vai tas buutu Morgana vai sazinkaa teiktais, vai kas cits.
Profesionālim jātiek ar to galā, tas fakts. Bet viņš jau pats atklātā tekstā atzina, ka price tag viņam liek justies "nedaudz nervozam", tas nozīmē, ka šis ir galīgi par to satraucies. Ja vēl komandas biedrs pasaka, ka komandas līderis un kapteinis par šo rekordpirkumu neko daudz nemaz nav dzirdējis, tas papildus spiedienu rada. Ja viņš pirmās pāris spēles nepreformēs (kas diezgan ticams, jo adoptāciju neviens nav atcēlis), prese viņam 80 m atgādinās regulāri.

     [+] [-]

, 2015-09-03 13:45, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Profesionālim jātiek ar to galā, tas fakts. Bet viņš jau pats atklātā tekstā atzina, ka price tag viņam liek justies "nedaudz nervozam", tas nozīmē, ka šis ir galīgi par to satraucies. Ja vēl komandas biedrs pasaka, ka komandas līderis un kapteinis par šo rekordpirkumu neko daudz nemaz nav dzirdējis, tas papildus spiedienu rada. Ja viņš pirmās pāris spēles nepreformēs (kas diezgan ticams, jo adoptāciju neviens nav atcēlis), prese viņam 80 m atgādinās regulāri.
Argumentaacija par cenu shiibriizha inflaacijas apstaaklos man galiigi neshkiet konstruktiiva.
Kadreiz viss bija skaidrs - > 20 M GBP - labs/ljoti labs speeleetaajs, > 30 M GBP - augstaakais plauktins, first name on the teamsheet.
Tagad pilniigs haoss, kas atspogulo tikai to, ka futbols dziivo savaa pasaulee ar uzpuustu cenu burbuli. Plus veel tas nebuut ne mazsvariigais aspekts, ka ne jau vinjsh noteica savu transfeera summu.
Luuk performance pret algas liimeni, tur jau var kaut kaadus taalejoshaakus secinaajumus izdariit. Bet arii to tikai ilgaakaa laikposmaa, jo veselais sapraats tachu diktee, ka biezhi speeleetaajs (ne tikai Marsials) savu statusu, var teikt, ir sasniedzis avansaa.

     [+] [-]

, 2015-09-03 13:58, pirms 9 gadiem
Es jau nesaku, ka cena ir neadekvāta vai kaut kas ārpus šī brīža konteksta. Tomēr esmu diezgan pārliecināts, ka transfēra cena (lai gan, protams, pats spēlētājs to neietekmē) pati par sevi uzliek spiedienu spēlētājam vai tas būtu Marsiāls, Stērlings, KDB vai Kerolls.

     [+] [-]

, 2015-09-03 14:23, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: esmu diezgan pārliecināts, ka transfēra cena (lai gan, protams, pats spēlētājs to neietekmē) pati par sevi uzliek spiedienu spēlētājam vai tas būtu Marsiāls, Stērlings, KDB vai Kerolls.
Es tikai neizprotu, kaapeec taa buutu jaabuut, ja speeleetaaja transfeera summu vinjsh pats nekaadi neietekmee? Kaapeec lai vinjsh jebkaadaa meeraa buutu par to atbildiigs? Tas ir absurds.

Luuk alga un bonusi, to gan prasa un par to vienojas vinjsh pats un vinja paarstaavji. Luudzu, lai prese njem un kjidaa peec sirds patikas.

     [+] [-]

, 2015-09-03 14:40, pirms 9 gadiem
march_2k rakstīja: Es tikai neizprotu, kaapeec taa buutu jaabuut, ja speeleetaaja transfeera summu vinjsh pats nekaadi neietekmee? Kaapeec lai vinjsh jebkaadaa meeraa buutu par to atbildiigs? Tas ir absurds.

Luuk alga un bonusi, to gan prasa un par to vienojas vinjsh pats un vinja paarstaavji. Luudzu, lai prese njem un kjidaa peec sirds patikas.
Nu netieši viņš transfēra summu tomēr ietekmē. Par sūdīgu spēlētāju neviens miljonus nemaksātu. Tad nu visiem, kam nav slinkums, ir iespēja teikt: "Aha par tevi samaksāja 80 m, ej un pierādi tagad, ka tu esi tik vērts."

     [+] [-]

, 2015-09-03 15:18, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Nu netieši viņš transfēra summu tomēr ietekmē. Par sūdīgu spēlētāju neviens miljonus nemaksātu. Tad nu visiem, kam nav slinkums, ir iespēja teikt: "Aha par tevi samaksāja 80 m, ej un pierādi tagad, ka tu esi tik vērts."
Jaatgriezhas pie argumenta par inflaaciju.

Netieshi? Tikai tiktaal, ka vinjsh vispaar nonaak "paarmaksaato" apritee. Taalaakais - preciiza summa - jau ir aarpus jebkaadas vinja kontroles.

Un tikai tas, kam IR slinkums, vainos speeleetaaju pie taa, ka tirguu ir tik daudz naudas, kaa deelj ir nojukusi jebkaada kcik paredzama gradaacija cenu kategorijaas, un ka tirgus ir kljuvis par "sellers market" (t.s. "Negribi - nepeerc" caveat).

Ja daargaa investiicija noflopo, tad pats vinjsh ir vainojams tikai pie ekspektaaciju nerealizeeshanas, nevis pie taa, cik par vinju samaksaats, un pa kaklu te jaadabuu pirmkaart skautiem, kas paarveerteejushi vinja talantu, otrkaart administraacijai, kas sankcionee pirkumu.

Un pat shis peedeejais aspekts ir diskutabls, jo perspektiivas tachu ir kkas ne visai paredzams, un "sellers market" apstaaklos netruuks klubu priekshnieku, kuri labaak noriskees, nekaa staavees uz vietas un neriikosies (atskaitot Vengeru varbuut), jo futbols tik tieshaam dziivo savaa pasaulee, kuraa naudas "veertiiba" kljuust aizvien relatiivaaka.

     [+] [-]

, 2015-09-03 18:17, pirms 9 gadiem
Tikko dzirdēju vienu trāpīgu komentu šajā sakarā- ''pressure makes diamonds''