Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Baloteli: "Zinu, ka cilvēki smiesies, taču joprojām vēlos iegūt Ballon d`Or"

Baloteli: "Zinu, ka cilvēki smiesies, taču joprojām vēlos iegūt Ballon d`Or"
Mario Baloteli
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais futbolists Mario Baloteli intervijā itāļu medijam „Corriere della Sera” atzinis, ka joprojām vēlas iegūt pasaules labākā futbolista titulu, neskatoties uz blāva snieguma un neveiksmju pilnām pēdējām sezonām.

„Iepriekšējos gados es neesmu paveicis pietiekami daudz,” sacīja Mario Baloteli, kurš pēdējās divās sezonās „Liverpool” un „Milan” kopā guvis divus vārtus Premjerlīgas un A Sērijas spēlēs. „Es varu izdarīt daudz vairāk, vienkārši nepieciešams laiks. Desmit ballu skalā es sev liktu piecinieku par pēdējās divās sezonās paveikto darbu. Taču ar laiku es sasniegšu arī desmit, jo tas ir mans mērķis.”

„Joprojām vēlos iegūt „Ballon d`Or” balvu,” izteicās 25 gadus vecais Itālijas uzbrucējs, „taču apzinos, ka pēdējos divos gados ar savu piecinieku esmu iestrēdzis uz vietas. Zinu, ka cilvēki smiesies par manu vēlmi kļūt par pasaules labāko futbolistu. Neesmu paveicis pietiekami daudz, lai varētu pretendēt uz šādu titulu.”

„Taču svarīgākais ir tas, ka esmu sapratis savas kļūdas un vēl nav par vēlu,” turpināja Baloteli. „Nevēlos nākotnē paziņot par karjeras beigām un tad sākt domāt, ka esmu kaut ko palaidis garām un neizmantojis savas iespējas. Sāku smagi strādāt pirms diviem gadiem, taču rezultātu pagaidām nav. Varbūt es šobrīd maksāju par savas dzīves pirmajiem 23 gadiem. Taču nesatraucos, zinu, ka dzīve ir mani izmainījusi.”

„Milan”, kas aizvadīja kārtējo saviem mērogiem pieticīgo sezonu pēc kārtas, izvēlējās nepaturēt Baloteli un saskaņā ar īres līguma nosacījumiem atgrieza viņu „Liverpool” rīcībā. Baloteli kopā ar Jirgena Klopa vadīto komandu gatavosies nākamajai sezonai, taču ļoti ticama ir iespēja, ka vasaras otrajā pusē viņam tiks atrasts transfērs vai vēl viena došanās īrē.

Baloteli pieticīgās sezonas dēļ palika arī ārpus jau tā novājinātās Itālijas izlases „Euro 2016” finālturnīrā, taču treneris Antonio Konte viņa trūkumu pagaidām neizjūt un aizvedis izlasi līdz ceturtdaļfinālam pret Vāciju, kas paredzēts šovakar. Baloteli arī izteicās, ka netur ļaunu prātu uz Konti, jo viņa lēmums bijis loģisks.

„Protams, nožēloju, ka neesmu Eiropas čempionātā,” sacīja Baloteli. „Un Konte uz izlasi būtu izsaucis īsto Baloteli. Taču pašreizējais Baloteli to nav pelnījis. Neesmu bijis savā līmenī jau divus gadus, neesmu bijis īstais es. Kontem bija visas tiesības neņemt mani izlasē un viņš darīja pareizi, izvēloties citus. Es būtu darījis tāpat.”

Izmantotie resursi:
Sport: notizie calcio e altri sport - Corriere...
Liverpool's 'five out of 10' Mario Balotelli...


, 2016-07-02 19:47, pirms 8 gadiem
Čalis vēl pat nezin, kur spēlēs, un grib visus priekšā paņemt. Baigais frukts.
https://www.youtube.com/watch?v=Ea6...
, 2016-07-02 19:53, pirms 8 gadiem
Tur daudz no sevis jāliek ārā, dumais mellais
, 2016-07-02 19:53, pirms 8 gadiem
Par vēlu vēl nav, viss paša rokàs...bet top klubi vairs neticēs...jāiet Itālijā uz kādu mazo klubu un jāsit nākošajā sezonà kādi 30 goli
, 2016-07-02 20:00, pirms 8 gadiem
Uuuuaaaaa. Uuuuaaaa lēkāju pa banān koku!!!
, 2016-07-02 20:02, pirms 8 gadiem
Labi, ka vismaz kaut ar nedaudz kritisku aci skatās uz savu sniegumu pēdējos gados. Tomēr tālākās ambīcijas gan nav mazinājis...
, 2016-07-02 20:42, pirms 8 gadiem
Visu pirms jau jāpaskatās, kas uz to balvu vēl pretendē tuvākajos gados... gan jau joprojām Messi un Ronaldo! Zlatans jau ir tuvāk norietam, Levy arī līdz galam nepārliecina, varbūt Grīzmans... Neimārs... brīnumi notiek un Rešvords, jeb kāds no jaunajiem, talantīgajiem midiem? Lai nu kā, snieguma ziņā Balotelli šobrīd ir tālu aiz visiem pieminētajiem un nepieminētajiem. Lai tik sāk sevi pierādīt (atkal) ar darbiem, vēlams pozitīviem kā laukumā, tā ārpus tā
, 2016-07-02 21:30, pirms 8 gadiem
Vispār paliek baigi, iedomājoties, ka Mario Balotelli zina, ko es daru.

Muhahahahahahāāāāāāāāāā!
, 2016-07-02 21:33, pirms 8 gadiem
Aizbrauks ciemos pie Meesi, piedzirdīs mazo un nospers vienu balonu - tas ir visreālākais variants.
, 2016-07-02 21:52, pirms 8 gadiem
Talants ir (vismaz bija) lai paceltu arī to ballonu, bet nu tagad jābeidz gribēt kaut ko un jāsāk strādāt.
, 2016-07-02 22:40, pirms 8 gadiem
Kā teiktu Kreipāns ''ziniet, par to smiesies tikai cilvēki, kas ir ļoti tālu no futbola''
, 2016-07-02 23:02, pirms 8 gadiem
...vispār jau , kas ir nr.9 ? ...divas reizes pieskaras bumbai 90 min. laikā un vienreiz iesit golu! Balotelli to nevar ? ...protams, ka var...tikai to vajag katrā spēlē...
, 2016-07-02 23:10, pirms 8 gadiem
A dzimumu viņš mainīt negrib gadījumā? Viens no pasaules futbola vislielākajiem klauniem, turklāt stipri pārvērtētiem.
, 2016-07-02 23:50, pirms 8 gadiem
Laikam būs paciemojies pie Lorda Bendtnera...
, 2016-07-03 00:33, pirms 8 gadiem
Jus makat tikai nomelnot un apsmiet bet viņš jau neteica ka viņu dabuss bet ka velas dabuuut taka jebkurśs futbolists pasaulee...
, 2016-07-03 02:36, pirms 8 gadiem
Banu kings rakstīja: Uuuuaaaaa. Uuuuaaaa lēkāju pa banān koku!!!
Ko var darīt, lai šādi cilvēku dabūtu ne tikai banu sc, bet kaut kādu lielāku sodu?
, 2016-07-03 09:51, pirms 8 gadiem
Plukainais rakstīja: Ko var darīt, lai šādi cilvēku dabūtu ne tikai banu sc, bet kaut kādu lielāku sodu?
Kāpēc es nevaru lėkāt pa koku?
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.