Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas kluba līderis atsakās turpināt sezonu, lai neriskētu palikt bez lielākā līguma karjerā

Agris Suveizda

Anglijas kluba līderis atsakās turpināt sezonu, lai neriskētu palikt bez lielākā līguma karjerā
Lails Teilors. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas otrās spēcīgākās līgas futbola kluba Čārltonas "Athletic" galvenais treneris Lī Boujers atklājis, ka trīs spēlētāji ir atteikušies turpināt sezonu, kas šajā divīzijā visdrīzāk atsāksies 20. jūnijā. Viņiem visiem 30. jūnijā beigtos sadarbība ar klubu.

Čārltonas "Athletic" līderis Lails Teilors nevēlas riskēt ar savainojumiem, jo šajā vasarā viņam vajadzētu veikt lielāko pāreju karjerā. 30 gadus vecais Montserratas (Britu aizjūras teritorija Karību reģionā) izlases uzbrucējs šosezon 22 spēlēs ir guvis 11 vārtus, bet iepriekšējā sezonā ar 22 vārtiem 44 spēlēs palīdzēja iekļūt Čempionātā jeb otrajā stiprākajā Anglijas līgā. Neilgi pirms pandēmijas "Athletic" pirmoreiz sezonā noslīdēja uz izkrišanas zonu, no 21. vietas – pirmās drošās pozīcijas – atpaliekot par diviem punktiem.

"Spēlēšana bez viņa manu darbu jeb uzvaru izcīnīšanu padarīs ievērojami sarežģītāku, taču es nevaru piespiest viņu spēlēt. Tajā pašā laikā saprotu viņa situāciju. Tā ir sarežģīta, jo viņam ir iespēja nopelnīt naudu, kas izmainīs visu viņa dzīvi. Viņš nav jauns puisis, kuram priekšā vēl būs daudz gadu. Pa pusei saprotu, ka šādas iespējas viņam varētu vairs nebūt," galvenais treneris sacīja sarunā ar The Guardian.

Kā kluba mājaslapā atklāja Boujers, savainojumu riska dēļ turpināt sezonu nevēlas arī labās malas aizsargs Kriss Sollijs, kurš arī kļūs par brīvo aģentu. Ilggadējais kluba aizsargs sezonas vidū gan zaudēja vietu pamatsastāvā. Savukārt sākumsastāva centra pussargs Deivids Deiviss, kurš janvārī pievienojās īrē no "Birmingham City", baidās braukt uz Londonu, kur, viņaprāt, ir pārāk liels risks inficēties ar Covid-19 vīrusu.

Izmantotie resursi:
https://www.cafc.co.uk/news/view/5e...
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2020-06-02 14:26, pirms 4 gadiem
Kas viņu vēlas pirkt nav zināms?

     [+] [-]

, 2020-06-02 15:06, pirms 4 gadiem
Montserratas futbols izlase. Skan eksotiski, bet puikas speelee. Peec iedziivotaaju skaita krietni mazaaka pat par muusu izlases "izaicinataaju" Gibraltaaru, aptuveni 6 tuukstoshi iedziivotaaju tikai, bet izlase ir ( 206. vieta FIFA rangaa), un pat pa kaadam speeleetaajam UK speeciigaakajaas liigaas.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-02 18:19, pirms 4 gadiem
Bļin, kādēļ kkas vispār jāraksta, ja nav ko rakstīt?! Suveizda, nu mazliet pieliec pūles - atrodi info - uz kuru klubu čalis pāries?! Nevis tikai iztulko kkādu skrebelējumu.

     [+] [-]

, 2020-06-03 00:40, pirms 4 gadiem
Peecis30 rakstīja: Bļin, kādēļ kkas vispār jāraksta, ja nav ko rakstīt?! Suveizda, nu mazliet pieliec pūles - atrodi info - uz kuru klubu čalis pāries?! Nevis tikai iztulko kkādu skrebelējumu.
Galvenais, ka raksts uzcepts. Zīmju skaits ir, un kāda bilde piemeklēta, vairāk nekā... mo žurnālista nekā te nav...