Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

VSB kanālā Anglijas Premjerlīgas 24. kārtas spēles

VSB kanālā Anglijas Premjerlīgas 24. kārtas spēles
Arsēns Vengers
Foto: AP/Scanpix

Otrdien, 2.februārī, un trešdien, 3.februārī, Viasat Sport Baltic pārraidīs Anglijas Premjerlīgas 24.kārtas spēles: Leicester City – Liverpool, Arsenal – Southampton, Watford – Chelsea un Everton – Newcastle United.

Anglijas Premjerlīgas 24.kārtā Londonas Arsenal savā Emirates stadionā tiksies ar Southampton. Pēc zaudējuma iepriekšējā kārtā Chelsea futbolistiem, Arsēna Vengera komanda no turnīra tabulas pirmās rindiņas noslīdējusi uz trešo. Pēdējās trijās spēlēs Arsenal ir izcīnījusi tikai 2 punktus, un panākums mačā ar Southampton ir ļoti nepieciešams, lai turpinātu cīņu par titulu.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Komandas, kas iepriekšējās 11 sezonās bija pirmajā vietā Premjerlīgas tabulā februāra sākumā, allaž arī kļuva par Anglijas čempionēm... Leicester City šobrīd ir līdere un turpina apliecināt, ka par titulu ir gatava cīnīties līdz pat distances pēdējiem metriem. Smagākais eksāmens gan vēl priekšā – nākamajās trijās spēlēs jātiekas ar komandām – attiecīgi Liverpool, Manchester City un Arsenal, kam būt vismaz labāko četriniekā allaž ir bijusi minimālā sezonas programma. Kas attiecas uz tuvāko dueli, tad Lesteras vienība nav spējusi uzveikt Liverpool jau septiņās Premjerlīgas spēlēs pēc kārtas. Arī šīs sezonas pirmajā riņķī nācās piekāpties – 0:1 zaudējums Anfield stadionā.”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Londonas Arsenal pēc pēdējām trim neveiksmīgajām spēlēm Premjerlīgā par katru cenu nepieciešama uzvara, lai turpinātu cīņu par titulu. Un visi priekšnosacījumi tam ir - pēdējā mačā Anglijas kausa izcīņā Lielgabalnieki tika pie uzvaras, sastāvā atgriezies Aleksis Sančess un sava laukuma priekšrocības. Papildus motivāciju Arsēna Vengera padotajiem mačā ar Southampton dos decembrī piedzīvotā sagrāve viesos ar 0:4. Nedomāju, ka Svētajiem būs pa spēkam aizvest vairāk par punktu no Londonas - jau tas būs daudz.”

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Watford savā 100.Premjerlīgas spēlē uzņems Chelsea futbolistus, ar kuriem šosezon Londonā pirmā apļa spēlē cīnījās neizšķirti 2:2. Abas komandas 23.kārtā izcīnīja uzvaras. Watford pārtrauca četru zaudējumu sēriju, Chelsea izbraukumā izcīnīja svarīgu uzvaru 1:0 pār Arsenal, un šobrīd abas šās spēles pretinieces tabulā šķir pieci punkti un trīs pozīcijas. Abas komandas pēc vajadzības un spējām ir papildinājušas savas rindas janvāra transfēru periodā, un šobrīd ir gatavas sezonas noslēdzošajam posmam, kurā abām komandām ir līdzīgs uzdevums - ieņemt pēc iespējas augstāku vietu tabulā, un, ja iespējams, iekļūt Eirokausos.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Lai arī Ņūkāslas komandas galvenais treneris Stīvs Maklārens ir arvien apmierinātāks ar komandas sniegumu, skaitļi runā paši par sevi – viesos mazāk punktus par Newcastle United šosezon izcīnījusi tikai absolūtā sezonas pastarīte Aston Villa. Ņūkāsla ir bijusi viena no aktīvākajām Premjerlīgas komandām šajā transfēru logā, un drīz redzēsim, vai ar to būs bijis pietiekami, lai nosargātu vietu elitē. Everton laukumā dosies ar niknumu pēc sāpīgās un droši vien kaut kādā mērā arī netaisnīgās izstāšanās no cīņas par Anglijas kausu, apstājoties pusfinālā... Skaidrs kā diena, ka viesiem īpaši vajadzēs pieskatīt Everton snaiperi Romelu Lukaku, kuram septiņās spēlēs Premjerlīgā pret Newcastle United izdevies gūt piecus vārtus un četras reizes rezultatīvi piespēlēt!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic

• Otrdien, 2.februārī 21:40 Leicester City – Liverpool
• Sestdien, 2.februārī 23:45 Arsenal – Southampton
• Sestdien, 3.februārī 21:55 Watford – Chelsea
• Svētdien, 3.februārī 23:45 Everton – Newcastle United

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2016-02-02 20:11, pirms 8 gadiem
• Otrdien, 2.februārī 21:40 Leicester City – Liverpool
• Sestdien, 2.februārī 23:45 Arsenal – Southampton
• Sestdien, 3.februārī 21:55 Watford – Chelsea
• Svētdien, 3.februārī 23:45 Everton – Newcastle United

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

Līna, jautājums jums? Kā jūs dabujāt šo darbu? Jums otradiena, sestdiena un svētdiena visas ir 2.februāris. ☺
, 2016-02-02 20:11, pirms 8 gadiem
...un 3.februāris ☺
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.