Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Skolari: "Lai FA noskatās video"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pēc šīs dienas "Chelsea" zaudējuma Anglijas Premjerlīgas spēlē ar 0:2 pret "Liverpool" zaudētāju treneris Luišs Felipe Skolari izteica cerību, ka Anglijas Futbola asociācija (FA) atcels Frenka Lamparda sarkano kartīti, kas ļautu izvairīties no futbolista diskvalifikācijas.

Luišs Felipe Skolari: "Negribu kritizēt tiesnesi. Viss, ko es prasu - lai viņš kopā ar FA noskatās videoatkārtojumu. Ja viņi piekritīs, ka Lampards nebija pelnījis sarkano kartīti, tad varbūt tiks mainīts lēmums. Savukārt tas, ko izdarīja Bosingva, nebija labi, tā bija kļūda. Ja FA Bosingvu pēc video noskatīšanās sodīs, tad varbūt viņi mainīs savu lēmumu arī attiecībā uz Lampardu. Runājot par pašu spēli, "Liverpool" bumbu kontrolēja vairāk, taču pēc Lamparda noraidīšanas pretiniekiem radās vairāk iespēju, un viņi biežāk tika mūsu soda laukumā. Lamparda noraidīšana par miljons procentiem mainīja mūsu spēli. Pēc šāda tiesneša lēmuma "Liverpool" bija vairāk momentu, un viņi bija spējīgi mums iesist vārtus."

Atgādinām, ka mača 60. minūtē spēles tiesnesis Maiks Railijs noraidīja Frenku Lampardu par pārkāpumu pret Šabi Alonso, lai gan neizskatījās, ka par tādu sodu būtu jānoraida. Savukārt mača beigās "Chelsea" spēlētājs Žozē Bosingva nesportiski ar kāju iesita pa muguru Josi Benajunam, taču šis incidents palika tiesnešu nepamanīts.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2009-02-02 00:13, pirms 15 gadiem
parādiet man ar video..!!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-02 00:18, pirms 15 gadiem
Bosingwa labi pa dirsu ielika,bet Lampards nevainigs,tipat labi Dzherardu vajadzeja noraidit!

  +4 [+] [-]

, 2009-02-02 00:24, pirms 15 gadiem
Bosingvas izgājiens:
youtube.com: YouTube - Benayoun getting asskicked by Bosingwa

Lamparda sarkanās kartītes epziodes video neizdodas atrast.

 +10 [+] [-]

, 2009-02-02 00:36, pirms 15 gadiem
Lampardam nevajadzeja serkano...toties bosingwam gan

  -1 [+] [-]

, 2009-02-02 00:49, pirms 15 gadiem
Bosingwa labais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-02 01:04, pirms 15 gadiem
Rumbish rakstīja: Bosingwa labais
un,kas tur labs,ka portugālim vāja nervu sistēma un jau ne pirmo reizi! āksts!

  +5 [+] [-]

, 2009-02-02 01:16, pirms 15 gadiem
Par Lempardu diskutabli, bet, ja jau Bosingwam nekas, tad arī, lūdzu, atceliet lēmumu par Lempardu. Jo savādāk absurds un kauns un negods tiesnešiem!

L.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 01:26, pirms 15 gadiem
Bosingva drošvien saņems BANu

  +6 [+] [-]

, 2009-02-02 01:31, pirms 15 gadiem
Es vienkaarshi nespeeju saprast kaa liinijtiesnesis turpat blakus staavot nepamaniija, kaa Bosingva burtiski ar kaaju mieriigi pienaaca un izgruuda Benajuunu no laukuma. Drausmiigs gaajiens no Bosingvas puses, ljoti nesportiski. Nervi tomeer neiztureeja ka Puule 5 minuutes pirms speeles beigaam jau saak mahaaties pie stuura karodzinja.
Lamparda sarkanaa vispaar nebija kartinja. Video atkaartojumaa skaidri un gaishi var redzeet ka pirms kontakta Lampards bumbai pieskaras un tikai tad pretspeeleetaajs, cenzdamies bumbu aizsist projaam, traapa Frenkam pa kaaju un kriit. Tur bija clean tackle. Nezinu kaa vispaar Railijs tur vareeja ieraudziit sarkano. Mirkli pirms tam, epizode kuraa Dzerards ar taisnu kaaju meegjinaaja atnjemt bumbu pretiniekam...tur bija dzeltenaa, bet Railijs kluseeja, taatad Dzerardam arii vajadzeeja shodien buut off, jo veelaak vinjsh sanjeema dzelteno par daivu. Patieshaam diivaini leemumi no tiesneshu puses, un nav jau pirmaa reize kad Railijam shitaada shmuce sanaak.
Vispaar arii Hovards Vebs vakar pieljaava kljuudu vakardienas tiesaatajaa speelee, kuraa tikaas Newcastle un Sunderland. Ameobi 68' realizeeja 11 metru soda sitienu. Arii tur paarkaapums nebija, pietam Vebs atradaas labu gabalu no notikuma vietas un iipashi paarkaapumu nevareeja redzeet, bet pendeli pieskjiira. Liinijtiesnesis paarkaapumu nesaskatiija, jo taa arii tur nebija. Uzskatu ka Hovardam vajadzeeja tiesaat dienas centraalo speeli, esmu 100% paarliecinaats ka Bosingvam noteikti tiktu paraadiita sarkanaa.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-02 01:34, pirms 15 gadiem
domāju FA par šito varētu Bosingwam iedot kadas 3 speles vismaz ;/, nervi, nervi.. bet nu mazliet smiekligi no malas tas bija. Lampardam domāju atlaidis sarkano, vai varbut uz 1 maču iedos, nevis uz 3.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-02 08:18, pirms 15 gadiem
youtube.com
šeit Lamparda video.

youtube.com: YouTube - Benayoun getting asskicked by Bosingwa

šeit Bosingwas kung fu gajiens.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 08:55, pirms 15 gadiem
bet nu ja skatoties video palelinajuma, Lampards vispar neko traku neizdarija. tieši preteji, ka Alonso iesita stipri Lampardam ar taisu kāju. Lampards ieguva bumbu, saprastu, ja Lampards ar abam kajam taisni lidotu, kā to darija Mikels pret MU vinreiz, bet šoreiz vnk pff.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-02-02 11:21, pirms 15 gadiem
bosingwam takš nav visi mājās..nu tāds īblis..futbolists skaitās..takš pretīgi paliek skatoties uz tādu pautu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-02 12:13, pirms 15 gadiem
Janka10 rakstīja: Nu tur abiem 100 % sarkanā! TAs ka Lampardam paveicās vispirms trāpīt pa bumbu neko nenozīmē. At tādu izklupienu ar taisnām kājam ir jādod 100% sakanā lai arī kur viņš ar savām pumpām iebrauc!
Tu labak palasi futbola noteikumus un tad runa kautko.Sliktakaja gadijuma tur abi speletaji bija pelnijusi dzelteno kartiti.Stulbais Railijs visu futbolu boka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-02 12:51, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Tu labak palasi futbola noteikumus un tad runa kautko.Sliktakaja gadijuma tur abi speletaji bija pelnijusi dzelteno kartiti.Stulbais Railijs visu futbolu boka
Esi kaut ko dzirdējis futbola noteikumos par bīstamu spēli! Jā, es arī piekrītu, ka šādā spēlē sarkanā bija pārāk bargs sods! Bet, tas ka spēlētājs ar taisnām kājām lec un pirms trāpīt pa kājām no sākuma trāpa pa bumbu, taču nedod tiesības satraumēt spēlētāju vai ne?!? Un Chelsea taču tas nav nekas jauns, jo pirms kādām piecām kārtām par līdzīgu pārkāpumu tika noraidīts Terijs! Varbūt vienkārši spēlētājiem vajadzētu izbeigt vienreiz šādus gājienus, futbolā būs mazāk traumu un spēle tikai iegūs! Tā kā spēli pilnībā neredzēju, nevaru komentēt Džerarda pārkāpumu, bet ja tas bija līdzīgs, tad jau ar vajadzēja noraidīt!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 13:11, pirms 15 gadiem
riebeklis rakstīja: youtube.com: YouTube - Frank Lampard gets sent off after...

dzeltenaa
Tieši tā! Maksimums, ko no šīs epizodes varēja izzīst tiesnesis.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-02 15:30, pirms 15 gadiem
kastasir rakstīja: Tieši tā! Maksimums, ko no šīs epizodes varēja izzīst tiesnesis.
Der atgādināt, ka pirms kāda laika tika paziņots (pēc horvāta traumas), ka maksimāli stingri vērsīsies pret šādiem pārkāpumiem. Šajā gadījumā Lampardam vienkārši paveicās. Sekundes jautājums un pretinieks būtu smagi cietis... Tomēr uzskatu, ka Railijs kļūdu nepieļāva.

Bet kā līnijnieks varēja nepateikt galvenajam, ka jānoraida Bosingvu, joprojām nesaprotu!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-02 16:49, pirms 15 gadiem
vahuhauhuah Reilijs elementaa taatd pret Latvija Portugalee jams nebija noskanjots - vinjsh ir vinekaarshi slikts tiesnesis

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 17:14, pirms 15 gadiem
Specs rakstīja: Der atgādināt, ka pirms kāda laika tika paziņots (pēc horvāta traumas), ka maksimāli stingri vērsīsies pret šādiem pārkāpumiem. Šajā gadījumā Lampardam vienkārši paveicās. Sekundes jautājums un pretinieks būtu smagi cietis... Tomēr uzskatu, ka Railijs kļūdu nepieļāva.

Bet kā līnijnieks varēja nepateikt galvenajam, ka jānoraida Bosingvu, joprojām nesaprotu!
1.Lampards zināja, ka iet uz bumbu, ja nezinātu nemaz nemēģinātu, jo nav jau vinjs tik stulbs, lai lauztu kadam kājas.
2. Džerards izdarija to pašu, bet pa bumbu netrāpija, šoreiz vinjam japateicas, Kalou, kurš nekrita zeme un nemocijas kā to darija Alonso!!!

     [+] [-]

, 2009-02-02 18:43, pirms 15 gadiem
Janka10 rakstīja: Izskatās ka tu gan daudz saproti no futbola tiesāšanas
Janka tu paskaties līdz galam epizodi un tad te muldi par pumpām!!!