Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Spēle, kurā var izšķirties Premjerlīgas titula liktenis - "Manchester City" pret "Liverpool"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Spēle, kurā var izšķirties Premjerlīgas titula liktenis - "Manchester City" pret "Liverpool"
Rahīms Stērlings. Foto: PA Pictures/Scanpix

Trešdien, 2.janvārī, un ceturtdien, 3.janvārī, TVPlay Sports piedāvā divas Anglijas Premjerlīgas 21.kārtas spēles: Newcastle United - Manchester United un Manchester City - Liverpool. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu kanālā TVPlay Sports!

Spēle, kurai īpašs pieteikums nav vajadzīgs. Spēle, kura var izšķirt Anglijas Premjerlīgas čempionu titula likteni. Pirmssezonas galvenie favorīti Manchester City savā laukumā tiksies ar turnīra līderiem Liverpool. Viesu uzvaras gadījumā, Liverpool pārsvars pār City pieaugtu līdz 10 punktiem. Lieki teikt, ka Zeps Gvardiola un visa Mančestras komanda izdarīs visu, lai šāds scenārijs nepiepildītos.

Ilvars Koscinkevičs, TVPlay Sports komentētājs, par Manchester City - Liverpool spēli:
“Vai Manchester City sarūpēs Liverpool futbolistiem pirmo zaudējumu šajā Anglijas Premjerlīgas sezonā? Abu vienību tikšanās pirmajā riņķī noslēdzās bez gūtiem vārtiem, lai arī Rijads Mahrezs 86. minūtē izpildīja 11 metru soda sitienu... Šī var kļūt par vienu no sezonas atslēgas spēlēm, jo Liverpool pārsvars uzvaras gadījumā pieaugs līdz desmit punktiem! Tieši Manchester City pirms sezonas tika uzskatīta par galveno favorīti, bet nu prognozēs vairums šo statusu jau atvēlē Liverpool, kas čempionu šampanieti nav šāvusi kopš 1990. gada. Tas, cik spēcīgā šobrīd ir čempionāta līdere, liecina arī Žuzepa Gvardiolas sacītais, ka, pēc viņa domām, Liverpool šobrīd, iespējams, ir spēcīgākā komanda pasaulē... Starp citu, Gvardiolam nākamā uzvara būs 100. panākums pie Manchester City stūres, taču nevar zināt, cik ilgi līdz tam būs jāgaida. Cita lieta, ka no iepriekšējām 11 savstarpējām spēlēm Manchester City uzvarējusi tikai vienā... Patīkamu skatīšanos!"

Anglijas Premjerlīga kanālā TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium:
• Trešdien, 2.janvārī, 21:50 Newcastle United - Manchester United
• Ceturtdien, 3.janvārī, 21:50 Manchester City - Liverpool

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2019-01-02 15:31, pirms 5 gadiem
Nu jau, nu jau! pa ātru, īpaši EPL kur pēdējā vieta var uzvarēt pirmo..

     [+] [-]

, 2019-01-02 16:17, pirms 5 gadiem
Lol, es jau sabijos.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-02 16:20, pirms 5 gadiem
It kā jau protams ir par ātru, bet jāņem vērā, ka Pūle šosezon no maksimāli iespējamajiem ir neieguvusi tik 6pts. Ja viņi kaut mazliet saglabā līdzīgu līmeni, tad City vairāk vai mazāk var nākties uzvarēt visas 18 palikušās spēles, lai piedzītu 10pts atpalicību.

     [+] [-]

, 2019-01-02 17:27, pirms 5 gadiem
..vai tiešām ir Zeps Gvardiola ?