Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Abas Mančestras komandas tiek 1/4 finālā, "Newcastle" tikai pendelēs glābjas no kauna

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Abas Mančestras komandas tiek 1/4 finālā, "Newcastle" tikai pendelēs glābjas no kauna
Pols Pogbā. Foto: Pool via REUTERS/Scanpix

Šovakar tika aizvadītas četras spēles Anglijas Līgas kausa astotdaļfināla stadijā. Tālāk tika četras Premjerlīgas komandas - “Manchester City”, “Manchester United”, “Everton” un “Newcastle”.

Vissmagāk klājās “Newcastle”, kas pirms trim dienām izbraukumā nospēlēja neizšķirti pret “Tottenham Hotspur”, bet šovakar bija nepieciešamas pendeles, lai pieveiktu pēc spēka ceturtajā līgā spēlējošo “Newport” - 2:1. Turklāt Premjerlīgas komanda jau piektajā minūtē nonāca iedzinējos, bet Džondžo Šelvijs neizšķirtu panāca 87. minūtē. Un “Newcastle” kā pirmā nopūdelēja pendeli, taču turpinājumā pretinieki kļūdījās divas reizes.

“Manchester City” ar 3:0 pieveica “Burnley”, un divus vārtus guva Rahīms Stērlings. Punktu pielika spāņu jaunpienācējs Ferans Toress, kuram tie bija pirmie vārti “City” kreklā. Viņš saņēma piespēli no Stērlinga, no kreisās malas vienatnē iegāja soda laukumā un precīzi iesita tālajā stūrī.

Ar 3:0 uzvarēja arī “Manchester United” - izbraukumā tika pieveikta “Brighton & Hove Albion”. Precīzi sitieni Skota Maktomineja, Huana Matas un Pola Pogbā kontā. Francūzis izcēlās 80. minūtē, trāpot no soda sitiena. Tiesa, nevar noliegt veiksmes lomu - bumba izlidoja cauri spēlētāju mūrim, aizķerot vienu no viņiem, atsitās pret stabu un atrada ceļu vārtos.

Ceturtdaļfinālā spēlēs arī “Everton” - 4:1 pret “West Ham”. Ar hat-trick priecēja Dominiks Kalverts-Lūins.

Otrdien ceturtdaļfinālu nodrošināja “Tottenham”, kas tika galā ar “Chelsea”, bet vēl trīs dueļos uzvarētāji tiks noskaidroti ceturtdienas vakarā. “Liverpool” tiksies ar “Arsenal”, “Aston Villa” uzņems “Stoke”, bet “Brentford” spēkosies ar “Fulham”. Visas palikušās komandas spēlē vismaz pēc spēka otrajā līgā.

     [+] [-]

, 2020-10-01 07:18, pirms 3 gadiem
Nu protāms autors jau zina ka veiksme palīdzeja Pogba tiki kaut ka to trapījumu pa vartu rami nemanu muri aizķera ,bet varbūt ko citu autors skatījas.