Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" zvaigznei Sonam izdodas izvairīties no dienesta armijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tottenham" zvaigznei Sonam izdodas izvairīties no dienesta armijā
Hinmins Sons
Foto: Reuters/Scanpix

Par Āzijas spēļu uzvarētāju šodien kļuva Dienvidkorejas futbola izlase, kas finālā ar 2:1 pagarinājumā pārspēja Japānu. Tādējādi zvaigznei Hinminam Sonam, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu "Tottenham Hotspur", izdosies izvairīties no iesaukšanas Dienvidkorejas armijā.

90 minūšu laikā nevienai komandai nebija pa spēkam gūt vārtus. Iniciatīva piederēja Dienvidkorejas valstsvienībai, kas kontrolēja notikumus laukumā un uzbruka biežāk, kamēr Japānas futbolisti labprāt darbojās aizsardzībā un dzēla pretuzbrukumos. Dienvidkorejiešus pievīla momentu realizācija, tāpēc Āzijas spēļu čempione bija jānoskaidro pagarinājumā.

Tā pirmajā puslaikā Dienvidkorejas izlasei izdevās gūt divus vārtus, ieliekot stabilus pamatus ceļā uz titulu. Vispirms izcēlās Sonvu Lī, kurš pēc stūra sitiena lēca ļoti augstu un izdarīja precīzu sitienu ar galvu, lai gan atradās nepateicīgā pozīcijā, bet pārsvaru dubultoja Hičans Vans – 2:0. Uzvara gan nenāca tik viegli, jo Japānas komanda samazināja deficītu un 115. minūtē neizmantoja iespēju panākt neizšķirtu.

Beigās Dienvidkoreja noturēja laimīgu uzvaru ar 2:1 un triumfēja Āzijas spēlēs. Pasaulē uzmanība šim turnīram tika pievērsta galvenokārt viena iemesla dēļ – Dienvidkorejas lielākajai zvaigznei Hinminam Sonam, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu "Tottenham Hotspur" un iepriekšējo divu sezonu laikā guvis 26 vārtus, draudēja iesaukšana armijā. Lai no tās izvairītos, vajadzēja kopā ar izlasi izcīnīt uzvaru kādā turnīrā, un Āzijas spēles bija pēdējā iespēja.

Turklāt Sons sniedza pamatīgu ieguldījumu uzvaras izcīnīšanā, rezultatīvi piespēlējot abos vārtu guvumos. Anglijā viņš atgriezīsies noguris, taču laimīgs, jo nebūs karjeras pilnbriedā divus gadus jādienē Dienvidkorejas armijā.

Slēpts komentārs: FUNS 1
Slēpts komentārs: timoty

 +12 [+] [-]

, 2018-09-01 18:23, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Liekas pilnīgs sviests par Sonu, bet - realitāte! Nu forši, ka džekam nebūs jāmaršē gar vadoņa tribīni!
Viņš jau pārstāv D-Koreju nevis Ziemeļkoreju

  +2 [+] [-]

, 2018-09-01 20:02, pirms 6 gadiem
kas tas pie velna par debilismu

     [+] [-]

, 2018-09-01 20:37, pirms 6 gadiem
tas gan
lamnis rakstīja: Viņš jau pārstāv D-Koreju nevis Ziemeļkoreju

  +1 [+] [-]

, 2018-09-01 20:53, pirms 6 gadiem
Kur komentārs: "Kas tāds iespējams tikai..."?