Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" apsūdz "Real" melos un piedāvā savu versiju

Rolands Eliņš

Mančestras "United" apsūdz "Real" melos un piedāvā savu versiju
Davids de Heja
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "United" savā mājaslapā publicējusi vakardienas notikumu izklāstu, kurš asi kontrastē ar Madrides "Real" piedāvāto versiju, un neitrālam futbola līdzjutējam šobrīd skaidrs ir tikai viens - Davids de Heja paliek Mančestrā, Keilors Navass - Madridē, bet vismaz viens no klubiem taisnību nesaka.

Madrides "Real" šodien savā mājaslapā publicēja oficiālu viedokli, kādēļ neizdevās Keilora Navasa un Davida de Hejas darījums. Tajā "Real" uzsvēra MU neizdarību un novēlošanos, savukārt Mančestras klubs šovakar, pēc tam, kad oficiāli nokārtots Antonija Marsiāla daudzmiljonu darījums, sniedza savu atbildi septiņu atsevišķu faktu veidā, burtiski apsūdzot spāņu karalisko klubu melos. Tāpat kā "Real" piedāvāto versiju, arī "United" notikumu izklāstu publicējam pilnā apjomā, oriģinālvalodā tas pieejams šeit.

• Mančestras "United" necentās sazināties ar Madrides "Real" par Davida de Hejas transfēru. Davids ir ļoti svarīga mūsu komandas daļa, un klubs nevēlas viņu pārdot. Par Davidu līdz vakardienai netika saņemts neviens piedāvājums

• Vakardien ap pusdienlaiku Madrides "Real" veica savu pirmo piedāvājumu par Davida iegādi. Klubi vienojās par darījumu, kurš paredzēja Keilora Navasa nonākšanu "Old Trafford". Darījumi bija savā starpā saistīti.

• Vairākas stundas pēc sarunu sākuma, kad Navass atradās "Real" treniņbāzē, "Real" pārvaldīja dokumentus par Davida, Navasa un "Real" transfēra lietām. Mančestras "United" rīcībā bija tikai sava kluba dokumentācija.

• Mančestras "United" nosūtīja transfēra dokumentus par abiem spēlētājiem 20:42 (pēc Anglijas vasaras laika, 21:42 pēc Spānijas laika - aut.p). De Hejas dokumenti tika saņemti atpakaļ 22:32 bez lappuses ar spēlētāja parakstu.

• 22:40, vien dažas minūtes līdz termiņa beigām, Mančestras "United" saņēma dokumentus ar svarīgām izmaiņām, kas uzreiz apdraudēja visu darījumu izdošanos. Tikai 22:55 MU saņēma dokumentus, kas nepieciešami, lai atceltu Davida līgumu.

• Tobrīd "Real" vēl joprojām nebija nosūtījusi Navasa dokumentus. 22:58 transfēra līgums tika nosūtīts no "United" pie "Real", ievadīts TMS sistēmā un pieņemts - tas viss pirms transfēra termiņa beigām.

Mēs uzskatām, ka darījums nevarēja notikt, jo:
-"Real Madrid" laicīgi neievadīja Davida dokumentus TMS sistēmā ("Manchester United" to izdarīja).

-"Real Madrid" laicīgi neievadīja Davida dokumentus Spānijas līgas datubāzē, atsevišķi mediji ziņo, ka tas notika 28 minūtes pēc termiņa beigām. Tas ir fakts, ka MU dokumentāciju Anglijas Futbola federācijā iesniedza laikā, to apstiprināja arī FA, piedāvājot savu atbalstu, ja šo faktu būs nepieciešams pierādīt FIFA. Mančestras "United" savukārt piedāvāja savu palīdzību un materiālus "Real" klubam, taču tas izvēlējās pa šo ceļu nedoties.

Mančestras "United" savos transfēra darījumos darbojas efektīvi un attiecīgi situācijai. Klubs ir priecīgs, ka līdzjutēju iecienītais Davids de Heja paliek "United" sastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-01 23:25, pirms 9 gadiem
Lol
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-01 23:29, pirms 9 gadiem
Cirks

  +1 [+] [-]

, 2015-09-01 23:30, pirms 9 gadiem
Cirks

 +13 [+] [-]

, 2015-09-01 23:30, pirms 9 gadiem
Es domāju, ka vajadzētu Ikera Kasiljesa mātei pajautāt, kas tur par desām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-01 23:41, pirms 9 gadiem
pusi vasaras meeriijaas ar kraaniem,beigaas abi palika bez bikseem,Real bez Chupa Chupa De Hea,Mu ar neapmierinaatu speeleetaaju komandaa

     [+] [-]

, 2015-09-01 23:42, pirms 9 gadiem
Bet ja mes ta objektivi skatamies uz sito visu,tad meslus vareja tikai sataisit RM,jo reali MU bija jadara faktiski viss,lai beigas iegutu kadu labumu nezaudejot pilniba De Heju par velti.MU nav izdevigi zaudet so treidu ja skatamies nedaudz talaka nakotne,jo pec paris menesi MU bus palikusi sausa.

  +4 [+] [-]

, 2015-09-01 23:46, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: pusi vasaras meeriijaas ar kraaniem,beigaas abi palika bez bikseem,Real bez Chupa Chupa De Hea,Mu ar neapmierinaatu speeleetaaju komandaa
Muļķības!
Sanāca tā, ka Spāņu pabiras sačakarēja čalim sezonas laikā galvu pilnībā un beigās viņu rupji sakot piedersa!
Gribēt gribēja, bet maksāt negribēja! Ne velti jau laikus viņi nopirka sev GK.

     [+] [-]

, 2015-09-01 23:50, pirms 9 gadiem
Noticēju!

  +7 [+] [-]

, 2015-09-01 23:52, pirms 9 gadiem
iistais iemesls kaapeec aizkaveejaas transfeers
https://youtu.be/ua4nDQ-IGbY

     [+] [-]

, 2015-09-02 00:07, pirms 9 gadiem
Es tik nesaprotu, kapēc viss šitas tiek darīts?
Abi klubi vēlas palikt kā ''labiņie'' DeHea acīs, lai viņš zinātu uz ko apvainoties?
Real cer, ka Spāņu puse tomēr izdarīs izņēmumu un atļaus transfēru?
Bet visvairāk es nesaprotu nafig viss jādara pēdējā dienā? Ar ko aizvakars sliktāks par vakaru? Nekas pa vienu dienu tāpat būtisks nemainās.

     [+] [-]

, 2015-09-02 00:12, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Es tik nesaprotu, kapēc viss šitas tiek darīts?
Abi klubi vēlas palikt kā ''labiņie'' DeHea acīs, lai viņš zinātu uz ko apvainoties?
Real cer, ka Spāņu puse tomēr izdarīs izņēmumu un atļaus transfēru?
Bet visvairāk es nesaprotu nafig viss jādara pēdējā dienā? Ar ko aizvakars sliktāks par vakaru? Nekas pa vienu dienu tāpat būtisks nemainās.
Real atteicies no iespeejas meegjinaat izbiidiit transfeeru

  -1 [+] [-]

, 2015-09-02 00:13, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Es tik nesaprotu, kapēc viss šitas tiek darīts?
Abi klubi vēlas palikt kā ''labiņie'' DeHea acīs, lai viņš zinātu uz ko apvainoties?
Real cer, ka Spāņu puse tomēr izdarīs izņēmumu un atļaus transfēru?
Bet visvairāk es nesaprotu nafig viss jādara pēdējā dienā? Ar ko aizvakars sliktāks par vakaru? Nekas pa vienu dienu tāpat būtisks nemainās.
Tas tev nav, ka tu aizej pie kaimiņu Vasjas, eu - ievelc man elektrību, a? Nu tad šis pasaka tik un tik metrā, davai un viss kārtībā.

     [+] [-]

, 2015-09-02 00:42, pirms 9 gadiem
Abas puses līdz pēdējam turas pie sava un cer, ka otra puse piekāpsies. Tirgojas, kaulējas, līdz beigās vieni piekāpjas.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-02 00:59, pirms 9 gadiem
ne pa teemu,bet driizumaa vareetu buut interesanti notikumi,kas vareetu liidzinaaties Bosmana lietai,vairaaki vecaaki siikajiem,kas tagad nevar speeleet futbolu Barcas jaunatnes akadeemijas rindaas deelj FIFA uzliktajiem aizliegumiem,taisaas FIFA suudzeet tiesaa visaas augstaakajaas instancees, jo uzskata shos noteikumus par cilveektiesiibu paarkaapumiem

     [+] [-]

, 2015-09-02 09:15, pirms 9 gadiem
NilsK
Bans ir kadus 5 menesus vel, kada jega no tas cakaresanas ar tiesas lietam , kas bezsaubami bus ilgakas?
Vai ari tas ir kads cits aizliegums?

  -1 [+] [-]

, 2015-09-02 11:45, pirms 9 gadiem
Galīgi neizbrīna ka Real visu izgāza tīšām. Pat parastam mirstīgam te skaidrs, ka ir diezgan muļķīgi maksāt tādu naudu par čali, kurš pēc 9 mēnešiem ir dabūjams for free, turklāt vēl nevajadzēs atdot Keiloru. Ja Real patūrēs Navasu un dabūs for free DeHeju, tad viņi viennozīmi būs vinnētāji. Turklāt vārtsargu jautājums tādā scenārijā atrisināts vismaz uz gadiem 5.

Kas attiecas uz MU, paši vien vainīgi, nav ko būt tik alkatīgiem un censties izspiest neadekvātas summas par spēlētāju, uz kuru tiesības palikušas vien uz sezonu.

     [+] [-]

, 2015-09-02 12:10, pirms 9 gadiem
A tevi neizbrīnītu tāds fakts, ka De Hea par šādu Real rīcību varētu būt pagalam neapmierināts un izdarīt dažus loģiskus secinājumus? Galu galā Perezs tādā gadījumā ir rotaļājies ar spēlētāja dzīves gadu, turklāt pirms EČ.

     [+] [-]

, 2015-09-02 12:26, pirms 9 gadiem
Neredzu, kur tieši REAL rotaļajās. MU zināja, ka REAL viņu grib un ka viņš grib uz REAL, un izmantoja to, kā leverage, spiežot ārā neadekvātu maximumu.
Katrā ziņā vienīgais veids, kā MU var izziet ārā no šīs situācijas kā uzvarētājs ir tik tiešām pielauzt De Hea parakstīt jaunu kontraktu.
Tomēr šaubos, ka tas notiks.

     [+] [-]

, 2015-09-02 12:39, pirms 9 gadiem
Atkal jau tās baumas par neadekvātu maksimumu!!! Vienīgais ko mēs zinām ir tas, ka Real bija gatavi maksāt tos 40M eiro pēdējā transfēra dienā. Summa, ap kuru muļļājās visu vasaru prese un kura protams nebija oficiāli nekur apstiprināta. Un vēl mēs zinām, ka Real līdz pēdējai dienai nav izteicis nevienu piedāvājumu (tā saka MU) vai MU līdz pēdējai dienai nav piekrituši kontaktēties ar Real par De Hea pārdošanu (tā saka Real). Kur ir redzamas kaut kādas neadekvātas summas, ja abi klubi atzīst ka līdz 31.augustam vispār nav neko runājuši?!?

  -1 [+] [-]

, 2015-09-02 16:02, pirms 9 gadiem
25-30M bija min summa, kura figurēja jebkur no MU puses. Sanāk, ka tas ir būtībā par vienu sezonu, un + vēl alga. Kas tur adekvāts?

     [+] [-]

, 2015-09-02 16:42, pirms 9 gadiem
Īpaši apdāvinātajam pārjautāšu vēlreiz!!! Tu spēj saprast ka abi klubi ir oficiāli APSTIPRINĀJUŠI, ka līdz 31.augustam vispār nekādas sarunas nav bijušas??? Kādi 25-30 miljoni? Un kas tu būtu par vērtēšanas etalonu lai teiktu kas ir adekvāts vai neadekvāts? Īpaši ja jau Real beigās bija gatavi maksāt 40M ! Vienkārši rauj jumtu nost skaidrojot elementāri loģiskā ķēdītē saliekamas lietas, kuras ir tik sarežģīti dažiem eksemplāriem saprast

  -1 [+] [-]

, 2015-09-02 17:30, pirms 9 gadiem
Wow, nu esi gan viens gudrīts

Šobrīd Real un MU ir "apstiprinājuši" savstarpēji izslēdzošu notikumu secību. Kā to izskaidrosi, mr loģic?

Bet nu w/e, kam krata, MU ir ieberzies, tas ir skaidrs.

     [+] [-]

, 2015-09-02 17:43, pirms 9 gadiem
ABa- mazliet pārspīlē- ja apgalvo, ka baumām nevar ticēt, tad kurš teicis, ka šābrīža teksti nav pīles un ''patiesā patiesība'' ir tā, kas skanēja pirms mēnešiem?
Pareizi jau avipopo saka- kā var ticēt kaut vārdam, ko Real un MU šobrīd saka, ja katrs sadzejojis savu meldiņu? Tas nekas, ka dažas lietas varbūt sakrīt.

     [+] [-]

, 2015-09-02 17:46, pirms 9 gadiem
avi- kā tieši MU ir ieberzies? Ka neizdevās dabūt prom DeHea? Vot ta bēda
Tas, ka nākamsezon LAIKAM aizies par velti? Nu Dievs ar viņu! No Adidas esam dabūjuši miljardu eiro- gan jau kaut kā pārcietīsim neiegūtus 30m.
Ka komandā tagad GK, kurš negrib īsti te būt? Whatever- Navass arī nebija sajūsmā par maiņu.

     [+] [-]

, 2015-09-02 17:48, pirms 9 gadiem
Kādu savstarpēji izslēdzošu notikumu secību?!? Tak izlasi abu klubu paziņojumu pirmo punktu! Sarunas tika uzsāktas 31.augustā, līdz tam brīdim NEKAS nenotika. Viss bija sarunāts bet viena no pusēm nepaspēja iesniegt dokumentus. Un kur MU ir ieberzies? Varbūt Peress ir ieberzies ja avīzē apsolīja šovasar nopirkt De Hea un kā ziņo prese, kurai tu pats tik ļoti tici, Peress apsolīja De Hea samaksāt 10M ja nespēs viņu šovasar pie sevis dabūt... MU jau sen rēķkinājās ka De Hea var nākties atlaist pa brīvu. Nabagāki bez tiem 20M nekļūsim, toties pastāv variants ka De Hea tomēr nolemj parakstīt jaunu līgumu ja grib šosezon spēlēt.

     [+] [-]

, 2015-09-02 17:53, pirms 9 gadiem
"No Adidas esam dabūjuši miljardu eiro"

šajā man patīks tavs "esam" īsts fans.

bet ieberziens ir viennozīmīgs, jo MU netika ne pie Keilora, ne pie xfer naudas, De Hejs bus prom pavasari, un vel nav teikts, ka labi nospeles sezonu pec šāda sākuma.

man kā Real fanam priecē ka Keilors paliek, jo lai arī skaidrs ka Realam vajadzīgs ESP vārtsargs tīri filozofiski, tomēr no skill viedokļa tur vēl ir liels jautājums.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-02 17:54, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: ABa- mazliet pārspīlē- ja apgalvo, ka baumām nevar ticēt, tad kurš teicis, ka šābrīža teksti nav pīles un ''patiesā patiesība'' ir tā, kas skanēja pirms mēnešiem?
Pareizi jau avipopo saka- kā var ticēt kaut vārdam, ko Real un MU šobrīd saka, ja katrs sadzejojis savu meldiņu? Tas nekas, ka dažas lietas varbūt sakrīt.
Nu tad neticam nekam Kam man vairāk ticēt, The Sun dzejai vai oficiāliem klubu paziņojumiem, īpaši jau tad, kad pat konflikta situācijā abu klubu paziņojumi sakrīt par sarunu uzsākšanu 31.augustā...
Skaidrs ka kaut kādas neoficiālas sarunas caur aģentu ir bijušas, bet tur katram ir savas intereses kuras bīda. Un tām neoficiālām informācijas nopludināšanām avīzēm, kad neviens apgalvojums netiek apstiprināts ar citātiem vai atsaucēm uz konkrētu personu, jau nu noteikti ticēt nevar. C'mon cik desmitus spēlētājus šogad MU ir nopirkuši?

     [+] [-]

, 2015-09-02 18:02, pirms 9 gadiem
Aba, atslābsti.

     [+] [-]

, 2015-09-02 18:04, pirms 9 gadiem
Nu tieši tā- ticēt nevar nekam
Pat uzticamākie avoti- BBC, Guardian ''trāpa'' ar doto info aptuveni tikai trešdaļā gadījumu (bija tāds pētījums). Tad jau vispār nav par ko diskutēt, kamēr nav Done Deal
Un tiem oficiālajiem paziņojumiem- nu sorry- jā- viena lieta sakrīt, bet tālāk pilnīgi dažādas versijas...man uzticību neraisa arī tas pirmais punkts- neesmu naivs. Gan jau viens saka kind of taisnību- bet kurš?

  +1 [+] [-]

, 2015-09-02 18:05, pirms 9 gadiem
Avi- jā- manuprāt fans ir viena no būtiskākajām komandas sastāvdaļām, bez kuras futbolā negrozītos pat tūkstoši, kur nu vēl miljoni, tapēc nekautrējos lietot ''esam''

  +1 [+] [-]

, 2015-09-02 18:15, pirms 9 gadiem
avipopo rakstīja: Aba, atslābsti.
Es jau esmu mierīgs. Atšķirībā no Real faniem, kuri te visu laiku cenšas kaut kādu savu taisnību ieskaidrot un vēl mēģina laikam jau visvairāk sev iegalvot, ka MU esot kaut kādi zaudētāji. Mēģināšu vēlreiz - neviens Real ar varu nav spiedis pirkt De Hea. Nepatīk cena, ej uz lētāku veikalu vai gaidi kad "precei beigsies derīguma termiņš" un varēsiet paņemt par brīvu!!! Bet par to, ka De Hea tiešām nepagarinās līgumu tagad vērtētu 50/50, lai cik ļoti jūs tur Real fani nebūtu pārliecināti par pretējo.