Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" turpinās īrēt Igalo līdz janvāra beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" turpinās īrēt Igalo līdz janvāra beigām
Freds, Odions Igalo un Brunu Fernandišs atzīmē vārtu guvumu. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubam "Manchester United" izdevies vienoties ar Ķīnas komandu Šanhajas "Shenhua" par Odiona Igalo īres līguma pagarināšanu līdz 2021. gada 31. janvārim.

30 gadus vecais nigēriešu uzbrucējs Odions Igalo pievienojās "Manchester United" janvāra izskaņā. Komandas rindās viņš laukumā devās astoņās spēlēs un guva četrus vārtus, līdz Premjerlīgas sezona tika apturēta koronavīrusa pandēmijas dēļ. Tā atsāksies 17. jūnijā. "Manchester United" ieņem piekto vietu, no priekšā esošās Londonas "Chelsea" atpaliekot trīs punktus.

Īres līgumam bija jābeidzas 31. maijā, tomēr abām pusēm izdevies vienoties par sadarbības turpināšanu. "Viņi pret mums izturējušies ļoti labi, ļaujot Odionam turpināt spēlēt sapņu klubā. Cerams, ka varēsim pabeigt iesākto un kopā izcīnīt kausu," teica galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs.

Igalo līgums ar "Shenhua" stiepjas līdz 2022. gada decembrim, bet sagaidāms, ka tuvākajā laikā viņš parakstīs jaunu vienošanos līdz 2024. gadam, algai nedēļā sasniedzot 400 tūkstošus britu mārciņu. Sākotnēji Šanhajas vienības nostāja bija, ka īres līgums tiks pagarināts tikai gadījumā, ja tajā tiks iestrādāta obligāta prasība "United" pēc tam iegādāties Igalo, tomēr izdevies vienoties par šī punkta neiekļaušanu. Jādomā, ka šajā situācijā "United" palīdzējuši arī ceļošanas ierobežojumi.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...