Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" ārzemju spēlētājiem līdz svētdienai jāatgriežas Londonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" ārzemju spēlētājiem līdz svētdienai jāatgriežas Londonā
Viljans. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" informējis ārzemēs esošos futbolistus, ka viņiem līdz svētdienai jāatgriežas Londonā. Tādā veidā komanda gatavojas scenārijam, ka jūnijā varētu atsākties sezona.

Premjerlīgas sezona tika apturēta 13. martā, un "Chelsea" vairākiem futbolistiem atļāva doties mājās. Konkrēti tiek nosaukti brazīliešu malējais aizsargs Emersons un uzbrucējs Viljans, kā arī amerikāņu malējais uzbrucējs Kristians Pulisiks.

Šodien Anglijas klubi video konferencē apspriež plānus par sezonas atsākšanos. Tiek izskatīta iespēja, ka sezona varētu turpināties jūnijā. Ja plānam tiks dota zaļā gaisma, "Chelsea" vēlas būt gatava rīkoties uzreiz, tāpēc ārzemēs esošajiem spēlētājiem jāatgriežas Londonā. Tas jāpaveic līdz svētdienai, tiesa, klubs, apzinoties sarežģītos apstākļus, ir gatavs pievērt acis.

Ja tiks pieņemts plāns par sezonas atsākšanos jūnijā, tad spēlētājiem pilnā apjomā būtu jāsāk trenēties maija otrajā pusē. Ņemot vērā, ka pēc ierašanās Anglijā futbolistiem būtu 14 dienas jāpavada pašizolācijā, viņi uzreiz pēc tās beigām būtu gatavi sākt treniņus.

Vairākas Londonas komandas, piemēram, "Arsenal" un "West Ham", atļāvušas futbolistiem individuāli trenēties savos laukumos, bet "Chelsea" savu treniņu centru pagaidām nav atvērusi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...