Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Agvero: "Spēlētāji baidās no sezonas atsākšanās, jo grib pasargāt ģimenes"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Agvero: "Spēlētāji baidās no sezonas atsākšanās, jo grib pasargāt ģimenes"
Serhio Agvero. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas pašreizējās čempiones "Manchester City" uzbrucējs Serhio Agvero atzinis, ka spēlētāji baidās par sezonas atsākšanu, kamēr koronavīrusa pandēmija nav norimusi.

"Lielākā daļa spēlētāju baidās doties laukumā, jo viņiem ir ģimenes un bērni," teica 31 gadu vecais Serhio Agvero, kurš ir "Manchester City" vēsturē labākais vārtu guvējs ar gandrīz simts precīzu sitienu atrāvienu. "Arī es esmu nobijies. Dzīvoju kopā ar savu draudzeni, bet citus cilvēkus nesatikšu. Visu laiku atrodos mājās, tāpēc vienīgais cilvēks, kuru es varētu inficēt, ir viņa."

"Saka, ka ir cilvēki, kuriem ir vīruss, bet nav nekādu simptomu, taču viņi tāpat var inficēt pārējos. Tieši tāpēc sēžu mājās. Varbūt man ir slimība, bet es pats par to nemaz nezinu," prātoja Agvero. Premjerlīgas komandas šodien tiksies, lai apspriestu tālākos plānus. Šobrīd cerības tiek liktas uz spēļu atsākšanos 8. jūnijā. Tas nozīmētu, ka spēlētājiem pilnā apjomā jāsāk trenēties no 18. maija.

Agvero izteicās, ka brīdī, kad būs jāatgriežas pie darba pienākumu veikšanas, gan viņš, gan komandas biedri ievēros visus drošības pasākumus, bet tāpat apkārt būs jūtama nervozitāte. "Atliek saslimt tikai vienam cilvēkam, lai sāktos pamatīgs apjukums. Cerams, ka pēc iespējas drīzāk tiks atrasta vakcīna un ka viss beigsies," teica argentīnietis.

BBC norāda – ja Premjerlīgas komandas treniņus atsāks pirms sociālās distancēšanās termiņa beigām, plānots, ka spēlētājiem divreiz nedēļā tiks veiktas analīzes, bet simptomu pārbaudīšana notikšot katru dienu. Spēlētājiem uz treniņiem jāierodas nepieciešamajā apģērbā un visu laiku jāvelkā maskas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 10:19, pirms 4 gadiem
Agvero vakcīnas aizstāvis?
Džokovičš VS s. AGVERO?
DOMĀJU nav problēma atsakies, domaju ka viņa vietu iekaro vismaz vēl kādi 10 spēlētāji

     [+] [-]

, 2020-05-01 13:52, pirms 4 gadiem

     [+] [-]

, 2020-05-01 14:10, pirms 4 gadiem
Liekas, ka arī vērsies ciet, jo biļetēs sanāk konkrēti labāk, nekā pa TV.

     [+] [-]

, 2020-05-01 14:12, pirms 4 gadiem
ravetajs rakstīja: Agvero vakcīnas aizstāvis?
Džokovičš VS s. AGVERO?
DOMĀJU nav problēma atsakies, domaju ka viņa vietu iekaro vismaz vēl kādi 10 spēlētāji
10, kuri kopā drošvien sasituši, cik viņs viens.

     [+] [-]

, 2020-05-01 15:42, pirms 4 gadiem
MU čempions, es spļaut virsū vienalga kam.