Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vornoks: "Premjerlīga ir labākā līga pasaulē, taču ar sliktākajiem tiesnešiem"

Agris Suveizda

Vornoks: "Premjerlīga ir labākā līga pasaulē, taču ar sliktākajiem tiesnešiem"
Nīls Vornoks. Foto: AP/Scanpix

"Cardiff" pamatlaika izskaņā bija vadībā pret Londonas "Chelsea", taču ielaida divus vēlus vārtus un otrās uzvaras pēc kārtas vietā piedzīvoja ceturto neveiksmi piecos mačos (1:2). Komandas galvenais treneris Nīls Vornoks uzskata, ka uz "Chelsea" vārtiem bija jānozīmē divas pendeles un ka jānoraida bija Antonio Rīdigers, taču lielāko vērību pievērsa izlīdzinājuma vārtiem, kuros bija acīmredzams aizmugures stāvoklis.

"Ja kādam līdz šodienai vēl bija šaubas, tad nu ir skaidrs, ka VAR ir jāievieš," sacīja Vornoks, kurš pēc mača beigām laukumā demonstratīvi nikni lūrēja uz tiesnešu brigādi. "Tiesnešiem taču ir nepieciešama palīdzība, vai tad ne?! VAR ar to epizodi būtu ticis galā desmit sekunžu laikā. Trīs nedēļas strādājām, gatavojoties šai spēlei, bet nu čaļi vaicāja, ko gan darīt tagad un kāda tam visam ir jēga?! Tas ir ārkārtīgi sāpīgi. Spēlējām ļoti labi, un visi tagad sēž ar nokārtām galvām."

"Trīs nedēļas strādājām šai spēlei, bet mūs pievīla tiesnešu lēmumi… Neviens no lielajiem lēmumiem nebija mūsu labā," uzskata Vornoks. "Ja es būtu "Burnley" vai "Brighton" fans, noteikti izbaudītu šo rezultātu. Tā nav mūsu vaina, ka tiesneši nespēj saskatīt pārkāpumus. Tā bija viena no acīmredzamākajām aizmugurēm, kādu esmu redzējis savā dzīvē. Un tā bija viena no acīmredzamākajām pendelēm, kādu esmu redzējis savā dzīvē. Šī ir labākā līga, bet ar sliktākajiem tiesnešiem. Viņi nesaprot, kas ir likts uz spēles. Šādā līmenī šādām kļūdām nebūtu jābūt."

Vornoks atklāja, ka pēc spēles runājis ar tiesnešiem viņu ģērbtuvē: "Uzklausīju viņu sacīto. Viņi visi ir godīgi čaļi, vai ne? Viņi bija tikpat vīlušies kā es. Taču viņiem sekas nebūs tādas pašas kā man. Ja uzvarētu "Chelsea", mēs būtu vairs tikai divus punktus no 17. vietas. Tiesneša asistents teica, ka Viljans aizsedza viņa redzamību, taču viņš taču neatradās viņam tieši priekšā – jebkurā gadījumā viņam bija jāspēj pamanīt tik lielu aizmuguri. Pirmajā puslaikā bija jābūt pendelei. Otrajā puslaikā Rīdigers rāva aiz krekla, tiesnesis bija labā pozīcijā. Gandrīz vai nav svarīgi, pret ko tiek spēlēts, bet gan kurš spēli tiesā un kuram ir asistenta karodziņš. Pieļaut kļūdas nav nekas traks, taču šajā līmenī tādām kļūdām nebūtu jābūt – ne tad, ja ieguldīts ir tik daudz."

"Cardiff" ar 28 punktiem 31 spēlē ieņem 18. vietu un no "Burnley" atpaliek par pieciem punktiem, taču Velsas klubam ir spēle rezervē. Priekšpēdējā vietā esošā "Fulham" ir 11 punktu attālumā. Nākamajās piecās spēlēs "Cardiff" sagaida cīņas pret līderēm Mančestras "City" un "Liverpool", taču būs jāspēkojas arī ar savām tiešajām konkurentēm "Burnley", "Brighton" un "Fulham".

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2019-04-01 20:23, pirms 5 gadiem
Gan jau, ka ir Premjerlīga labākā līga pasaulē.

     [+] [-]

, 2019-04-01 20:58, pirms 5 gadiem
Jā, tadus tiesnešus būtu uz kādu gadu jādiskvalificē, tad citi uzmanītos...

  +2 [+] [-]

, 2019-04-01 22:02, pirms 5 gadiem
Jā, notiesāja krimināli, bet nu pats Neils ir pirmā numura divkosis.
https://twitter.com/JacquiOatley/st...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-02 08:22, pirms 5 gadiem
Velsā viss futbolā uz leju. Beils, tagad arī Cardiff.