Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Stērlings atliek jauna līguma parakstīšanu ar "Liverpool"

Stērlings atliek jauna līguma parakstīšanu ar "Liverpool"
Rahīms Stērlings
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba "Liverpool" pussargs Rahīms Stērlings atteicies no krietni ienesīgāka līguma ar savu šī brīža komandu, ziņo britu mediji.

20 gadus vecajam "Liverpool" pussargam Rahīmam Stērlingam šobrīd ir spēkā līgums līdz 2017. gada vasarai un nedēļas algu 35 tūkstošu britu mārciņu apmērā (48 tūkstoši eiro). Februāra sākumā Liverpūles galvenais treneris Brendans Rodžerss atklāja, ka talantīgajam futbolistam ir piedāvāts krietni dāsnāks līgums, taču šodien Stērlings pavēstīja, ka nepieņem komandas piedāvājumu.

Stērlingam tika piedāvāts līgums ar atalgojumu 100 tūkstoši mārciņu nedēļā (137 tūkstoši eiro), taču jaunais pussargs atteicies no piedāvājuma. "Runa nav par naudu. Runa vienmēr ir bijusi par iespēju izcīnīt trofejas. Es nerunāju par to, ar cik daudzām mašīnām vēlos braukt vai cik īpašumus nopirkt. Es vienkārši vēlos būt pēc iespējas labāks," sarunā ar BBC atzina Stērlings.

Runas par Stērlinga jauno līgumu lika satraukties daudzām iesaistītajām pusēm. Līdzjutēji uztraucās, ka Anglijas pussargs pametīs komandu, bet atsevišķi eksperti pārmeta jaunajai zvaigznei alkatību. "Sabiedrībā ir uzskats, ka es vēlos saņemt vairāk, taču tas neatbilst patiesībai. Man vienkārši patīk spēlēt futbolu," sacīja "Liverpool" futbolists.

Stērlings arī norādīja, ka visas pārrunas par jauno līgumu tiek atliktas uz sezonas beigām, jo šobrīd vēl ir atlikušas svarīgas spēles, kurām jākoncentrējas. "Šobrīd vēlos koncentrēties tikai futbola spēlēšanai. Sezonas beigās gribu tikt pie kādas trofejas, un FA kausā mums ir lieliska iespēja to paveikt," atzina "Liverpool" pussargs.

20 gadus vecais futbolists šosezon ir piedalījies 43 "Liverpool" spēlēs, 40 mačos ejot laukumā starta sastāvā. Ar 10 vārtu guvumiem visu turnīru ietvaros Stērlings ir dalītā pirmajā vietā komandā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-04-01 21:26, pirms 9 gadiem
Chelsea un ManU cīnīsies par Stērlingu.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-01 21:28, pirms 9 gadiem
Aizies uz Madrides Real un sēdēs uz soliņa . Liverpool ir īstā vieta jaunajiem talantiem, komanda tiek atjaunināta.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-01 21:31, pirms 9 gadiem
Pēc sezonas visiem mutītes būs ciet, jo viss paliks pa vecam!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-01 21:35, pirms 9 gadiem
Gan jau paliks "Liverpool". Vienkārši šāds solis, lai iegūtu kluba vadības garantijas, ka starpsezonā tiks piesaistīti augstas klases futbolisti, kas, savukārt, Sterlingam ar komandu ļaus cīnīties par tituliem. Manuprāt, visai loģiski.

  +4 [+] [-]

, 2015-04-01 21:35, pirms 9 gadiem
Es, protams, ceru, ka viņš paliks, bet jāskatās reāli, ja pool nesāks spēlēt stabili ČL un cīnīties pa trofejām, tad būs ļoti grūti noturēt labus spēlētājus, kas jau reāli notiek pēdējos 4 līdz 5 gadus. Saprotu arī spēlētājus, kas grib kaut ko arī izcīnīt un nevēlas muļāties ar komandu, kas trasnfēros pēdējos gados darbojas diezgan dīvaini. Lai viss izdodās puisim!

     [+] [-]

, 2015-04-01 21:51, pirms 9 gadiem
čalim tikai 20 gadi un jau grib kaudzi trofeju? pacietību! Gerhards, nabags, cik ilgi kapā un tikai vienu nabaga UEFA pacēla. viņš, lūk varētu pačinkstēt

  -1 [+] [-]

, 2015-04-01 22:32, pirms 9 gadiem
binghamiswanker rakstīja: čalim tikai 20 gadi un jau grib kaudzi trofeju? pacietību! Gerhards, nabags, cik ilgi kapā un tikai vienu nabaga UEFA pacēla. viņš, lūk varētu pačinkstēt
Viņam ( SG ) nav par ko činkstēt! Pacēla vienu nabaga UEFA CL kausu? Un kā vēl nocēla Itāļiem viņu! Ir vēl citi kausi, iespējams ar lielu nozīmi viņam, žēl tik ka ne EPL tituls.
Sterlings maita daudz grib, ne par velti tāds uzvārds melnim!

     [+] [-]

, 2015-04-01 22:40, pirms 9 gadiem
Šitā figņa bija jau iepriekšējo reizi, 2012. gada rudenī, tad galvenais bļāvējs bija viņa māte - nedodot viņam spēlēt un kas tik vēl.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-01 23:17, pirms 9 gadiem
miesa1989 rakstīja: Chelsea un ManU cīnīsies par Stērlingu.
United un Poolei, ''pateicoties'' naidīgajām attiecībām, savstarpējie transfēri nav bijuši jau kopš 64. gada, tā ka tici man- nekas nemainīsies arī šovasar un United nepiedāvās ne centa.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-02 00:04, pirms 9 gadiem
runaa,ka Real esot baigi ieintereseeti,par paareju uz kaadu citu Anglijas komandu pat mute neveraas valjaa runaat,bet,kameer tur Ronaldo,vinjam tur nav ko dariit,buutu ljoti prieciigs,ja paliktu tai pashaa Liverpolee

     [+] [-]

, 2015-04-02 01:19, pirms 9 gadiem
Sterlingam reāls formas kritums. Spēlē daudz švakāk kā pagājušo gadu. Nevelk 90 minūtes. Jāuzlabo formu, pašam labāk jānospēle un tad var prasīt lielāku kontraktu. 2017 g. vēl patālu...6 vārti pēc 30 kārtām premjerlīgā, tā pašvaki.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-02 11:15, pirms 9 gadiem
Noteikti City mēģinās bidod. Ja Pool netiks ČL, kas ir ļoti ticami, viņu būs grūti noturēt. Jautājums par viņa cenu. Spekulācijas ir par 50 m, kas ir krietni par dārgu, bet ņemot vērā, ka viņš atliek līgumu un līgumā palikuši tikai 2 gadi, tas varētu cenu nosist.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-02 11:43, pirms 9 gadiem
Ticamākā liekas informācija, ka Pool jebkurā gadījumā šovasar viņu nepārdos, jo nekāda stresa šobrīd nav. Par nosacītiem 30M viņu varēs pārdot arī pēc gada. Ja nu vienīgi tiešām šovasar saņems piedāvājumu no kāda neatsakās, t.i. kādi 50M priekš epl klubiem.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-02 12:00, pirms 9 gadiem
Pēc gada jau būtu cita situācija, jo jau pēc faktiski 6 mēnešiem viņš varētu noslēgt līgumu ar citu klubu par brīvu (pārejot vēl pēc 6 mēnešiem), tad cena būtu vēl zemāka un 30 m būtu ļoti labs, pat grūti sasniedzams cipars.
Pool ir Ibe viņa pozīcijā, kas šobrīd ir rezervists, iespējams, ka viņi paraksta arī Milneru, tad viņiem būtu labs variants viņu pārdod šovasar par 30+.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-02 12:28, pirms 9 gadiem
Ja viņu gribēs piemēram tas pats Real, varbūt Bayern un vēl kāds, Pool noteikti centīsies viņu pārdot ārpus epl. Un ja pieprasījums būs, 30M var mierīgi dabūt arī pēc gada. Pool vēl šī sezona nav norakstīta cīņā par ČL, un ja pat netiks, tāds mērķis tāpat paliks uz nākamo sezonu. Neatdos viņi Sterlingu epl klubam šovasar pa "lēto" pastiprinot konkurentus, īpaši zinot, ka City un Chelsea ir jārisina problēmas ar mājās audzinātajiem spēlētājiem. Un viņš var spēlēt ne tikai labajā malā, viņam der visas 4 pozīcijas uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2015-04-02 15:08, pirms 9 gadiem
Nedomāju, ka viņš šobrīd ir tādā līmenī, lai spēlētu Real vai Bayern (ja nu vienīgi pavisam dziļā rezervē). Pat City vai Chelsea viņš drīzāk būtu impact sub, nekā pamata spēlētājs. Viņa lielākā vērtība ir, ka viņš ir anglis (home grown), tas vajadzīgs tikai EPL klubiem. Tādēļ lielākais pieprasījums būtu tieši no EPL, kuri būtu gatavi arī attiecīgi samaksāt.
Pool naudiņa vajadzīga arī dēļ FFP, tādēļ diez vai viņi laidīs garām iespēju labi nopelnīt, lai gan arī pastiprinot konkurentus (arī nosacīti, jo Pool tomēr nav izteikts titula pretendents un bez mega transfēriem tāds nebūs arī nākamgad).
Taču tagad tiešām to grūti prognozēt, jāskatās ko paši Pool vasarā piesaistīs.

     [+] [-]

, 2015-04-02 15:54, pirms 9 gadiem
Ļoti ceru, ka Stērlings kļūs par Poole jauno Džerārdu.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-02 16:25, pirms 9 gadiem
Tā ir taisnība - nav viņš Real, Bayern, Barca sākumsastāva spēlētājs šobrīd. Bet vienīgā viņa vērtība pasē gan nav. Viņam ir trūkumi uzbrukumu noslēgumos, reizēm darbaspējās un taktikā (ko var attaisnot ar vecumu), bet tādā vecumā to var labot ļoti "elementāri". Pool to labi apzinas. Real, Barca, Bayern utt viņu nopirks kaut vai mārketinga dēļ. Es nevaru un negribu norakstīt Pool ambīcijas, ar Rodžersu viņi ir atguvuši dzīvību, tapēc domāju, ka Sterlings var kļūt šovasar tikai par maiņas sastāvdaļu, ja BR tas būs pieņemami. Zinot Pool ambīcijas, nepadosies viņi tik viegli, tā ka atliks vien jums cīnīties ar Chelsea par Bārkliju.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-02 16:44, pirms 9 gadiem
Es varbūt ne līdz galam precīzi uzrakstīju. Protams, viņš ir labs spēlētājs, savam vecumam pat ļoti labs. Bet lielākā viņa vērtība, tomēr ir pasē. Bez īpašām grūtībām varētu atrast +/- līdzvērtīgu spēlētāju, kas nav home grown (HG) par krietni mazākām naudiņām. Cik vispār ir angļu vai citu HG spēlētāju, kas varētu būt, kaut vai stabils rotācijas spēlētājs EPL klubā, kas ir EPL čemiponu līmenī un vēl grib pacīnīties Čl? Ļoti maz. Top klubiem šis HG limits ir jāizpilda, tur variantu nav, tādēļ HG, kas var būt rēali noderīgs klubam ir zelta vērtē. No šī aspekta būs ļoti žēl, ja pakāsīsim Milneru.

     [+] [-]

, 2015-04-02 16:46, pirms 9 gadiem
Par Bārkliju, tiešām vajadzēs pacīnīties, bet viens otru neizslēdz. Ja pakāšam Milneru, vajag vietā HG wingeri. Jo Bārklijs, ja būs, tāpat būs HG (Lamps) vietā.

     [+] [-]

, 2015-04-02 17:37, pirms 9 gadiem
Nu bet - tieši par to ir runa - home grown situāciju zin arī Pool. EPL top klubiem jau tā ir dārgi jāmaksā par HG spēlētājiem ((zvaigznītēm) - Šo kaut vai). Ir jārēkinas, ka par Sterlingu nāksies maksāt bargi, un Pool joprojām neatrodas iedzīti stūrī, kādi būtu ja līgums paliktu tikai uz 1 gadu. Tā pati situācija ar Bārkliju, visi top klubi viņu būtu nopirkuši jau pirms gada, tikai Everton apzinas gan spēlētāja cenu, gan to cik ļoti viņš top klubiem ir vajadzīgs (ne tikai HG, bet arī mārketingu te var iesaistīt). Tāda nu ir šobrīd epl realitāte, mazie klubi ir bagātāki par dažu citu top līgu vadošajiem klubiem, un no saviem aktīviem pa lēto neatteiksies. Kur nu vēl runājot par Pool, kas vismaz Anglijā no ambīcijām nevar atļauties atkāpties.

     [+] [-]

, 2015-04-02 18:58, pirms 9 gadiem
belyz rakstīja: Aizies uz Madrides Real un sēdēs uz soliņa . Liverpool ir īstā vieta jaunajiem talantiem, komanda tiek atjaunināta.
Nesēdēs. Benzemā gan jau pārdos tad