Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Tottenham" piemeklējusi savainojumu sērga

"Tottenham" piemeklējusi savainojumu sērga
Ārons Lenons (no kreisās)
Foto: AP/Scanpix

''Tottenham'' cīņu par 4. vietu Anglijas Premjerlīgā sarežģīs spēlētāju problēmas ar veselību. Pēc vakardienas mača pret ''Everton'' lazareti papidlinājis Toms Hadlstons.

''Tottenham'' ir viena no reālākajām kandidātēm uz 4. vietu Premjerlīgā. Ceturtā vieta būtiska tāpēc, ka nākamajā sezonā šīs vietas ieguvēja varēs pārstāvēt Angliju pasaules prestižākajā klubu turnīrā - UEFA Čempionu līgā. Pašreiz 4. vietā ir tieši ''Tottenham'', kas uz labākas vārtu attiecības rēķina ir priekšā ''Manchester City'', bet vēl vienu punktu atpaliek ilggadējā Top 4 iemītniece ''Liverpool'', bet vēl trīs punktus tālāk ir ''Aston Villa''.

''Tottenham'' uzdevums nosargāt 4. vietu solās būt gana grūts, un tagad to vēl sarežģītāku padarījusi situācija ar savainojumiem. Vakar uzvarētajā mačā pret ''Everton'' (2:1) savainojumu guva centra pussargs Toms Hadlstons, bet dažādi savainojumi ir vēl virknei londoniešu vadošajiem futbolstiem - Deividam Bentlijam, Āronam Lenonam, Ledlija Kingam un Džermeinam Džīnasam. Pavisam maz šosezon spēlējis Džonatans Vudgeits...

Malējam pussargam Lenonam ārsti ieteikuši atpūsties sešas nedēļas. Anglijas izlases kandidāts nav spēlējis kopš decembrī guva cirkšņa savainojumu. Tāda pati problēma ir Džīnasam, kuram tikšot veikta operācija. Līdz ar to Harijam Rednapam būs centra pussargu deficīts, jo tagad faktiski būs jāiztiek ar Vilsonu Palasijosu un Luku Modriču. Horvāta ampluā gan atšķiras no jau pieminētajiem Hadlstona un Džīnasa.

Izmantotie resursi:
premierleague.com


, 2010-03-01 22:44, pirms 14 gadiem
Tiešām žēl ka tik augstas klases spēlētāji, principā komandas vilcēji ir savainoti sezonas svarīgākajā posmā. Tottenham ar Lennonu ir pavisam cita komanda nekā bez. Jācer, ka Lennons paspēs atgūt formu līdz PČ.
, 2010-03-02 19:05, pirms 14 gadiem
Pavlo tashiis..
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.