Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"United" pārdod Fellaini, kurš karjeru turpinās Ķīnā

"United" pārdod Fellaini, kurš karjeru turpinās Ķīnā
Maruāns Fellaini. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" apstiprinājis, ka beļģu pussargs Maruāns Fellaini pārdots klubam no Ķīnas. Darījuma summa tiek lēsta 12 miljonu eiro apmērā.

Par "Manchester United" spēlētāju Maruāns Fellaini kļuva 2013. gada augustā, kad tika nopirkts no Liverpūles "Everton". Komandas rindās viņš aizvadīja piecas ar pusi sezonas, kuru laikā laukumā devās 117 spēlēs. Fellaini guva 22 vārtus un palīdzēja vienībai izcīnīt četras trofejas – FA kausu, Anglijas superkausu, Līgas kausu, kā arī uzvarēt UEFA Eiropas līgā.

Fellaini karjeru turpinās Ķīnā, pievienojoties Taišanas "Shandong Luneng". Pagājušajā sezonā komanda ierindojās trešajā vietā, un to pārstāv vēl trīs ārzemnieki – brazīlieši Gils un Rodžers Gedešs, kā arī itālis Graciāno Pelle, kurš Itālijas valstsvienībā aizvadījis 20 spēles un guvis deviņus vārtus, divus no tiem – 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...


, 2019-02-01 20:21, pirms 5 gadiem
Čalis tā arī nerealizēja savu potenciālu. Skumji, tik tiešām.
Bija viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem, kad spēlēja Everton.
, 2019-02-01 22:43, pirms 5 gadiem
Šito prom, tālāk Fredu, Dalotu, nu jau arī Valensiju, Lukaku, Sančesu... un tad tikai uz augšu!
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.