Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Luizs atgriežas ''Chelsea'', Baloteli uz ''Nice'', Vilšīrs īrē ''Bournemouth''

Luizs atgriežas ''Chelsea'', Baloteli uz ''Nice'', Vilšīrs īrē ''Bournemouth''
Davids Luizs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien, futbola pāreju loga pēdējā dienā, notikuši neskaitāmi darījumi, kuros iesaistīti tādi futbolisti kā Davids Luizs, Mario Baloteli, Džeks Vilšīrs un pat Pola Pogbā brālis.

Jau iepriekš vēstījām par dienas pirmajā pusē notikušajām pārejām ( Vasaras pāreju noslēgumā Džo Hārts pievienojas... un "Leicester" nopērk Slimani, "Chelsea" - Alonso ), taču līdz dienas beigām tās papildināja vēl pāris skaļi un ne tik skaļi darījumi. Bijušais Francijas šī brīža spēcīgākās komandas Parīzes ''SG'' centra aizsargs Davids Luizs par aptuveni 40 miljoniem eiro pievienojies Londonas ''Chelsea''. Šī kluba rindas Luizs pārstāvējis laika posmā no 2011. līdz 2014. gadam, taču tad PSG viņu nopirka par 60 miljoniem.

33 gadus vecais centra aizsargs Alvaro Arbeloa, kurš par profesionālu futbolistu izauga Madrides ''Real'' jauniešu sistēmā, šosezon stiprinās Anglijas Premjerlīgas komandas ''West Ham'' rindas. Arbeloa šodien devās uz Vesthemas medicīniskajām pārbaudēm un jau drīzumā tiks noslēgts līgums. Tā gan nebūs viņa debija Premjerlīgā, jo iepriekš spāņu aizsargs pavadījis divas sezonas ''Liverpool'' sastāvā.

Londonas ''Chelsea'' sastāvā šosezon atgriezīsies Kolumbijas malējais pussargs Huans Kvadrado, kurš aizvadīto sezonu pavadīja īrē Turīnas ''Juventus'' un šajā laikā laukumā devās 28 reizes, gūstot četrus vārtus. Kvadrado ''Juventus'' taktiskajā shēmā 5-3-2 nācās paveikt milzīgu darba apjomu, jo viņš spēlēja kā malējais uzbrūkošais aizsargs, kuram bija kā aktīvi jāpieslēdzas uzbrukumiem, tā arī jāpaspēj aizsardzībā.

Pašā 31. augusta vakarā laimi iegūt Francijas izlases pussargu Musā Sisoko mēģināja Liverpūles ''Everton'', kas viņa līdzšinējam klubam ''Newcastle United'' galdā lika 36 miljonus eiro. Vispirms parādījās informācija, ka darījums ir apstiprināts, taču nedaudz vēlāk viss sagriezās kājām gaisā un izrādījās, ka Sisoko pievienojies ''Tottenham Hotspur'', nevis ''Everton'' kā plānots.

Londonas ''Arsenal'' centra pussargs Džeks Vilšīrs bijis citas Anglijas Premjerlīgas komandas ''Bournemouth'' medicīniskajās pārbaudēs un viņš šajā komandā arī paliks uz īres nosacījumiem. Vilšīra pāreja futbola līdzjutēju un apskatnieku skatījumā ir viena no skaļākajām, jo pussargs izvēlējās ''Bournemouth'', neskatoties uz tādu dūžu kā Turīnas ''Juventus'', ''Roma'' un ''Milan'' piedāvājumiem.

Pasaules dārgākā futbolista Pola Pogbā, kurš par 110 miljoniem no Turīnas ''Juventus'' pārgāja uz Mančestras ''United'', vecākais brālis Matjē Pogbā pametis Skotijas komandu ''Patrick Thistle'' un pievienojies Nīderlandes augstākās līgas vienībai ''Sparta Rotterdam''.

Svaigākā informācija liecina, ka skandalozais itālis Mario Baloteli, kurš savas paša attieksmes dēļ pamatīgi iegrieza savas karjeras attīstībā, par brīvu no Liverpūles pievienosies Francijas augstākās līgas komandai ''Nice''.

Daudz tika runāts par Madrides ''Real'' pussarga Isko Alarkona nākotni karaliskajā klubā, taču pats spēlētājs nu atklājis, ka šosezon komandu nepametīs. Klīda runas, ka viņš varētu doties atpakaļ uz savu bijušo klubu ''Malaga'', kā arī pievienoties Anglijas komandai ''Tottenham Hotspur'', taču, visdrīzāk, šādi darījumi nenotiks.

Izskatās, ka ''Chelsea'' turpina ievērojami pastiprināt aizsardzības līniju. Londonieši, visdrīzāk, iegādāsies ''La Liga'' komandas ''Valencia'' aizsardzības balstu Ajmenu Abdenūru. Ja šāds darījums notiks, tad komandas sastāvā būs iespaidīga cīņa par tikšanu pamatsastāvā centra aizsargu postenī, jo, neskaitot Luizu, vienībā joprojām ir tādi aizsargi kā Džons Terijs, Gerijs Keihils un traumētais Kurts Zumā. Nevar noliegt, ka galvenais treneris Antonio Konte izmantos piecu aizsargu taktiku, līdzīgi kā Itālijas izlasē Eiropas čempionātā.

Sastāvu šai sezonai turpina attīrīt Mančestras ''City'', kas īrē uz Valensiju nosūtījusi centra aizsargu Eljakimu Mangalā. Jāatgādina, ka komandu uz vienas sezonas īres tiesībām pametuši arī Samirs Nasri, Džo Hārts un Vilfrēds Bonijs.

Titulētā ''Milan'', kas pēdējās sezonās piedzīvojusi pamatīgu lejupslīdi, šķīrusies no pieredzējušā 34 gadus vecā vārtsarga Djēgo Lopeza, kurš aizvadītajā sezonā palika perspektīvā 1999. gadā dzimušā Džanluidži Donarumas ēnā.

Eiropas čempionātā netikušās Nīderlandes izlases un Portugāles dūža ''Porto'' centra aizsargs Brunu Martinss Indi tiks izīrēts Anglijas Premjerlīgas vienībai ''Stoke City'', kas pirms dažām stundām pastiprinājās ar uzbrucēju VIlfrēdu Boniju.

Skaistu karjeras augšupeju piedzīvojis Velsas izlases uzbrucējs Hals Robsons-Kanu. Futbolists aizvadītajā sezonā vienu brīdi spēlēja kopā ar Latvijas uzbrūkošo pussargu Denisu Rakelu ''Reading'' rindās, taču tad tika atbrīvots. Pēc teicama snieguma Eiropas čempionātā Kanu saņēma ''West Bromwich Albion'' piedāvājumu, kuru viņš nenoraidīja, tādējādi uzbrucējs šosezon tiks pie iespējas spēlēt Anglijas Premjerlīgā.

Informācija par transfēriem tiek regulāri atjaunināta

Resursi: Goal.com
1 2 42 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2016-08-31 22:07, pirms 8 gadiem
kaapec luizs vispaar tika aizmainiits prom? bija vieniigais,kas atbildiigos momentos speeja iesist!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 22:17, pirms 8 gadiem
cowboys11 rakstīja: kaapec luizs vispaar tika aizmainiits prom? bija vieniigais,kas atbildiigos momentos speeja iesist!
tas gan,un tieshi vinjs nakamaja sez pec parejas noraka chelsea champions league
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-31 22:19, pirms 8 gadiem
Pasaules dārgākā futbolista Pola Pogbā, kurš par 110 miljoniem no Mančestras ''United'' pārgāja uz Turīnas ''Juventus
Vai tomēr no "juventus" uz MU

  +6 [+] [-]

, 2016-08-31 22:22, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Ar šo transfēru Chelsea pilnībā atsakās no cīņas par titulu.

  +5 [+] [-]

, 2016-08-31 22:37, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Ar šo transfēru Chelsea pilnībā atsakās no cīņas par titulu.
Ja pārietu uz MC, tad bļautu ka pasaules labākais CB un čurātu biksēs no priekiem

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 22:40, pirms 8 gadiem
cowboys11 rakstīja: kaapec luizs vispaar tika aizmainiits prom? bija vieniigais,kas atbildiigos momentos speeja iesist!
Nu 60M ir 60M par aizsargu.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-31 22:47, pirms 8 gadiem
PSG čempion līgā klāsies smagi. Nedomāju, ka tālu tiks.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 22:49, pirms 8 gadiem
Matlss rakstīja: PSG čempion līgā klāsies smagi. Nedomāju, ka tālu tiks.
Tāpēc, ka par 41M pārdeva savu sliktāko centra aizsargu?

     [+] [-]

, 2016-08-31 22:51, pirms 8 gadiem
Varētu gan piebilst, ka Vilšīra gadījumā tā nav pāreja, bet gan īre.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 23:01, pirms 8 gadiem
Ai, izskatās, ka Isko tomēr paliek, žēl cerēju, ka RM vismaz uz gadu tiks no šamā vaļā, bet nekā, pats spirinās un grib palikt, nekas lai sēž uz beņķa visu sezonu, viņam nav, ko likt pretī Hamesam, Modričam un Krosam.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 23:02, pirms 8 gadiem
Matlss rakstīja: PSG čempion līgā klāsies smagi. Nedomāju, ka tālu tiks.
Markinjušs - Silva, manuprāt, ļoti solīds aizsardzības centrs.

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:08, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Markinjušs - Silva, manuprāt, ļoti solīds aizsardzības centrs.
ja grib paņemt līgu un ČL, tad vajag ari garu soliņu

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:15, pirms 8 gadiem
Pārsteidz, ka joprojām bez kluba ir Robsons - Kanu, kurš spīdēja Velsas izlases rindās EURO 2016.

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:18, pirms 8 gadiem
Sendeross uz Rangers, Mangala uz Valencia (īre), Māršals uz Hull City, Hendrikss uz Burnley, Gnabri uz Werder, N`Kudū uz Spurs.

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:39, pirms 8 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Ai, izskatās, ka Isko tomēr paliek, žēl cerēju, ka RM vismaz uz gadu tiks no šamā vaļā, bet nekā, pats spirinās un grib palikt, nekas lai sēž uz beņķa visu sezonu, viņam nav, ko likt pretī Hamesam, Modričam un Krosam.
Pēdejos divus varēji nemaz nepieminēt

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:39, pirms 8 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Ai, izskatās, ka Isko tomēr paliek, žēl cerēju, ka RM vismaz uz gadu tiks no šamā vaļā, bet nekā, pats spirinās un grib palikt, nekas lai sēž uz beņķa visu sezonu, viņam nav, ko likt pretī Hamesam, Modričam un Krosam.
Koentrau dos prom uz īri,un marcelo atkal back up nebus

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:43, pirms 8 gadiem
Quo vadis? rakstīja: Tāpēc, ka par 41M pārdeva savu sliktāko centra aizsargu?
Nu tur es piekrītu, labākais noteikti nav, bet nu neizskatās, ka baigi varētu kkas izdoties.

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:45, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Koentrau dos prom uz īri,un marcelo atkal back up nebus
Labs, labs. Isko diemžēl paliek . Marselo back up nav . Bēdīgi beigās

     [+] [-]

, 2016-08-31 23:47, pirms 8 gadiem
Chelsea ļoti solīdi aizsardzība izskatās, ja vel Abdenuru dabūs. Zouma atgriezīsies, normāla iekšēja konkurence starp CB būs.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-31 23:47, pirms 8 gadiem
Nu jau gan zagnuļi, ar ko tad Isko ir sliktāks par Hamesu? Ar Modriču viņu nekorekti salīdzināt un arī ar Krosu drīzāk ne, jo šie abi dziļāk laukumā darbojas.
Hamess gan labi nocīnījās sev atvēlētās minūtes pret Celtu, izskatās, ka pielicis pa vasaru fiziskajā. Arī vēlme laikam ir iekļūt atpakaļ pamatā, tas tikai priecē. Šosezon esmu apņēmies beidzot noskatīties visas La Liga spēles ar RM!

  -1 [+] [-]

, 2016-08-31 23:51, pirms 8 gadiem
da_silva rakstīja: Nu jau gan zagnuļi, ar ko tad Isko ir sliktāks par Hamesu? Ar Modriču viņu nekorekti salīdzināt un arī ar Krosu drīzāk ne, jo šie abi dziļāk laukumā darbojas.
Hamess gan labi nocīnījās sev atvēlētās minūtes pret Celtu, izskatās, ka pielicis pa vasaru fiziskajā. Arī vēlme laikam ir iekļūt atpakaļ pamatā, tas tikai priecē. Šosezon esmu apņēmies beidzot noskatīties visas La Liga spēles ar RM!
Isko ir diezgan zems IQ..Konstanti tiek rauti nost ātri uzbrukumi/pretuzbrukumi.Bezjēdzīgi pārturētas bumbas utt..Caur viņu katrā ziņā nevar veidoties uzbrukums.Jebkurš cits no laukuma spēlētājiem to var izdarīt entās reizes labāk..Pēdejos gados viens vienīgs regress.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-31 23:55, pirms 8 gadiem
da_silva rakstīja: Nu jau gan zagnuļi, ar ko tad Isko ir sliktāks par Hamesu? Ar Modriču viņu nekorekti salīdzināt un arī ar Krosu drīzāk ne, jo šie abi dziļāk laukumā darbojas.
Hamess gan labi nocīnījās sev atvēlētās minūtes pret Celtu, izskatās, ka pielicis pa vasaru fiziskajā. Arī vēlme laikam ir iekļūt atpakaļ pamatā, tas tikai priecē. Šosezon esmu apņēmies beidzot noskatīties visas La Liga spēles ar RM!
Nesaku, ka Isko ir slikts, bet, kā jau Bostonietis teica, vins ir tikai regresējis, pašam būtu labak gadu pavadīt kaut kur īrē

     [+] [-]

, 2016-09-01 00:00, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Isko ir diezgan zems IQ..Konstanti tiek rauti nost ātri uzbrukumi/pretuzbrukumi.Bezjēdzīgi pārturētas bumbas utt..Caur viņu katrā ziņā nevar veidoties uzbrukums.Jebkurš cits no laukuma spēlētājiem to var izdarīt entās reizes labāk..Pēdejos gados viens vienīgs regress.
Varbūt jādara, kā Barsa, Sergi Roberto tak bija pussargs vane? Tika iespēlēts RB un labi aizgāja čalim un tagad ir starta RB iekš Barsas, manuprāt. Vai tomēr jau agrāk Roberto ir bijis kāds sakars ar RB pozīciju ? Nu Zidanam jaiemēgina Kovačiču vai Isko par LB mošk labi aiziet, būs vismaz Marselo back up. Labi tas tā ātri galva ieskrēja tieši šis Sergi Roberto stāsts

  +1 [+] [-]

, 2016-09-01 00:41, pirms 8 gadiem
Turīnas ''Juventus'' sastāvā šosezon atgriezīsies Kolumbijas malējais pussargs Huans Kvadrado, kurš aizvadīto sezonu pavadīja īrē Londonas ''Chelsea'', taču šajā laikā laukumā tika vien 13 reizes. Londonā viņa iespējas iegūt solīdu spēles laiku bija visai minimālas, jo ''Chelsea'' malējo uzbrūkošo pussargu pozīcijās darbojās tādas zvaigznes kā Edens Azārs un Viljans.

vai tik nebija otraadi,ka Kvadrado ir Chelsea iipashums un pagaajusho sezonu speeleeja Juventus?

     [+] [-]

, 2016-09-01 00:44, pirms 8 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Varbūt jādara, kā Barsa, Sergi Roberto tak bija pussargs vane? Tika iespēlēts RB un labi aizgāja čalim un tagad ir starta RB iekš Barsas, manuprāt. Vai tomēr jau agrāk Roberto ir bijis kāds sakars ar RB pozīciju ? Nu Zidanam jaiemēgina Kovačiču vai Isko par LB mošk labi aiziet, būs vismaz Marselo back up. Labi tas tā ātri galva ieskrēja tieši šis Sergi Roberto stāsts
kaa jau Bostonietis teica,lai ko taadu izdariitu ir jaabuut IQ,izturiibai un jaabuut ljoti daudzspusiigam,kas Isko ne visai,jums tak veel Koentrau sastaavaa,ja nemaldos,plus veel Danilo var ja vajag to poziiciju piesegt

     [+] [-]

, 2016-09-01 00:47, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: Turīnas ''Juventus'' sastāvā šosezon atgriezīsies Kolumbijas malējais pussargs Huans Kvadrado, kurš aizvadīto sezonu pavadīja īrē Londonas ''Chelsea'', taču šajā laikā laukumā tika vien 13 reizes. Londonā viņa iespējas iegūt solīdu spēles laiku bija visai minimālas, jo ''Chelsea'' malējo uzbrūkošo pussargu pozīcijās darbojās tādas zvaigznes kā Edens Azārs un Viljans.

vai tik nebija otraadi,ka Kvadrado ir Chelsea iipashums un pagaajusho sezonu speeleeja Juventus?
Tieši tā!

     [+] [-]

, 2016-09-01 00:52, pirms 8 gadiem
cik operatiivi izlaboja,bet paldies,kam negadaas

     [+] [-]

, 2016-09-01 00:55, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: cik operatiivi izlaboja,bet paldies,kam negadaas
Ko vari pastāstīt par GK Pau Lopesu, kuru Espanyol uz šo sezonu izīrējusi Spurs?

     [+] [-]

, 2016-09-01 00:58, pirms 8 gadiem
Zenit paziņojis, ka Garajs atgriezīsies La Ligā un spēlēs Valensijā.

     [+] [-]

, 2016-09-01 01:00, pirms 8 gadiem
Pjazons izīrēts Fullham.

     [+] [-]

, 2016-09-01 01:02, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ko vari pastāstīt par GK Pau Lopesu, kuru Espanyol uz šo sezonu izīrējusi Spurs?
ljoti jauns,talantiigs,bet paaraak patiik ar muti braukaat,taa pirms speeleem ar Barcu izrunaajaas,ka visiem,it iipashi Suaresam,bija nenormaals prieks vinja deguna galaa nosvineet katrus guutos vaartus,bet taa prieksh otraa pat ljoti labs,bet Loris var nesatraukties par savu vietu

     [+] [-]

, 2016-09-01 01:09, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Zenit paziņojis, ka Garajs atgriezīsies La Ligā un spēlēs Valensijā.
ir oficaali,Enner Valencija no West Ham uz Everton iiree,Diego Lopezs atgriezas Spaanijaa uz Espanyol,

     [+] [-]

, 2016-09-01 01:13, pirms 8 gadiem
vareejaat jau kaut piemineet Svainshtaigera peedeejo speeli Vaacijas izlases sastaavaa,kaut vai sadaljaa solis pa kreisi

marca.com

     [+] [-]

, 2016-09-01 01:22, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: vareejaat jau kaut piemineet Svainshtaigera peedeejo speeli Vaacijas izlases sastaavaa,kaut vai sadaljaa solis pa kreisi

http://www.marca.com/en/football/international-football/2016/09/01/57c7526ce5fdeaa2228b464d.html
To vajadzēja izdarīt pie raksta par izlašu pārbaudes spēlēm, bet tur klusums. Tur es jau to komentā norādīju, bet Siliņam tiešām nevajadzētu par futeni rakstīt,
1 2 42 komentāri