Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Robertam Mežeckim gaidāma operācija, sezona beigusies

Robertam Mežeckim gaidāma operācija, sezona beigusies
Roberts Mežeckis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolistam Robertam Mežeckim šis gads turpinās pagalam neveiksmīgi - tuvākajās dienās aizsargs atgriezīsies Latvijā, kur paredzēts veikt Ahilleja cīpslas operāciju, pēc kuras par futbolu būs jāaizmirst vairākus mēnešus.

Līdz ar to kļuvis skaidrs, ka Robertam Mežeckim (28) sezona ir beigusies - īsti pat nesākusies. Gada sākumā mūsu aizsargs, būdams Latvijas izlases kandidāts, noslēdza līgumu uz vienu gadu ar Īrijas Premjerlīgas klubu "Cork City", taču šīs komandas sastāvā tika aizvadītas tikai dažas spēles, jo visu laiku Robertu mocīja Ahilleja cīpslas savainojums. Visu sīkāk sarunā ar eSports.lv izklāstīja pats futbolists.

"Braukšu mājās, jo jātaisa operācija. Īrijā nav vērts palikt, jo pēc operācijas būs divu mēnešu rehabilitācija. Ahilleja cīpsla sāka sāpēt jau pašā sezonas sākumā - pirmajā spēlē. Tad kļuva vēl sliktāk - netrenējos kādu laiku, dakteris špricēja savainoto vietu. Mēģināju atgriezties laukumā spēlē pret "Derry City", bet šajā mačā kļuva vēl sliktāk, un tagad pieņemts lēmums, ka jāveic operācija," pastāstīja aizsargs.

"Par nākotni nekas nav skaidrs - klubam ir naudas problēmas, tāpēc pateikt, vai nākamgad palikšu te, nevar. Līgums man bija uz gadu, taču šosezon noteikti vairs spēlēt nevarēšu - pēc operācijas divus mēnešus vispār neko nevarēšu darīt. Neizdevusies sezona... Bija jau arī kaut kas labs - kaut vai jauna pieredze, taču, protams, gribējās vairāk spēlēt un trenēties - žēl, ka tā sanācis. Kā ir, tā ir - tāds darbs."

Latvijas izlases sastāvā Roberts piedalījies vienā mačā. Pēdējo gadu laikā aizsargs spēlējis FK "Rīgā" un "Skonto". Atgādinām, ka "Cork City" klubā spēlē vēl viens Latvijas futbolists - uzbrucējs Guntars Silagailis.


, 2009-07-31 11:41, pirms 15 gadiem
SKumji Lai veicas, čali! Turies un nepadodies!
, 2009-07-31 11:48, pirms 15 gadiem
nu vajadzeeja ja no pasa saakuma ko dariit lietas labaa nevis spriceet kaut kaadus pretsaapju liidzekljus...un vins jau arii vairs nav nekaads jaunais...buus gruuti atguut formu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-31 12:10, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: nu vajadzeeja ja no pasa saakuma ko dariit lietas labaa nevis spriceet kaut kaadus pretsaapju liidzekljus...un vins jau arii vairs nav nekaads jaunais...buus gruuti atguut formu
28 ķip tev baigais vecums futbolā?? Dod Dievs veselību un vēl 10 gadus var kapāt mierīgi..
, 2009-07-31 14:00, pirms 15 gadiem
Stulbi, ka šitā sanācis. Cerams, pēc operācijas spēs atgūt labu formu un iekarot vietu kluba pamatsastāvā, ja tur paliks. Ja ne, tad jāmeklē cits klubs. Visu to labāko Robertam - veiksmīgu operāciju un ātru (cik tas iespējams) atveseļošanos!
, 2009-07-31 16:18, pirms 15 gadiem
Veiksmi, un veselību!
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
12

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
43

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".