Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

4. jūlijā Grīziņkalnā sacentīsies Eiropas futbola frīstaila uzlecošās zvaigznes

Renārs Buivids
Renārs Buivids

4. jūlijā Grīziņkalnā sacentīsies Eiropas futbola frīstaila uzlecošās zvaigznes
"Ghetto Football Freestyle 2018" viens no organizatoriem Lorenco Pinciroli.
Publicitātes foto

“Ghetto Football” 4. jūlija turnīru Rīgā, Grīziņkalnā par krāšņu futbola baudījumu padarīs futbola frīstaila uzlecošās zvaigznes no astoņām valstīm, sacenšoties “Ghetto Football Freestyle 2018”. Divcīņu formātā tiks noteikts meistarīgākais futbola triku izpildītājs. Paralēli frīstaila sacensībām notiks arī ik trešdienas “Ghetto Football” turnīrs trijās vecuma grupās – U13, U16 un 17+. Frīstaila sacensību sākums plkst. 19:00.

“Ghetto Football” kopīgi ar Eiropas vadošo frīstaila organizāciju “DaMove” (Itālija) un tās līderi Lorenco Pinciroli organizētajās sacensībās startēs Eiropas futbola frīstaila uzlecošās zvaigznes – Džese Marlets, Laura Dekere (abi Nīderlande), Grifins Beridžs (Anglija), Viktors Ludvigs Olofsons, Joje Lindgārds (abi Zviedrija), Roberts Guziks (Polija), Anto Sanzs (Spānija), Jakobs Semajers-Garičs, Jonass Klasens (abi Dānija) un Prīts Lepiks (Igaunija/Somija).

“Ghetto Football Freestyle 2018” žūriju veidos Pasaules Futbola frīstaila asociācijas direktors un “Superball” pasaules čempionāta dibinātājs Lukas Skoda (Čehija) un 2017. gada Eiropas čempions futbola frīstailā Brinjars Fagerli (Norvēģija).

Futbola frīstaila būtība ir triku izpildīšana ar futbola bumbu. Uzstāšanās laikā atļauts izmantot visas ķermeņa daļas, izņemot rokas. Tā ir salīdzinoši jauna futbola disciplīna, kas popularitāti ieguva gadsimta sākumā, pateicoties interneta attīstībai un futbola reklāmām, kurās bieži tiek izmantoti frīstaila elementi. Protams, “YouTube” platforma nodrošina milzu publicitāti labākajiem meistariem.

Grīziņkalnā sacensības notiks pēc divcīņu principa, kad futbolisti sacenšas viens pret vienu, demonstrējot savu meistarību trijos piegājienos pa 30 sekundēm. Žūrīja vērtē triku sarežģītību, oriģinalitāti, daudzveidību, kā arī izpildījuma kvalitāti un stilu. Pirms divcīņu kārtas katrs dalībnieks iepazīstinās sevi 45 sekunžu ilgās uzstāšanās laikā.

Savukārt regulārajā ik trešdienas “Ghetto Football” turnīrā komandas turpinās cīņu par vērtīgajām sezonas balvām. “Ghetto Football” labākā vienība tiks pie brauciena uz Spāniju, lai klātienē vērotu par “El Clasico” saukto divu superklubu - “Real” un “Barcelona” – spēli. Savukārt Latvijas Futbola federācija sarūpējusi balvas labākajām jauniešu komandām. U13 grupas čempioni varēs klātienē VIP ložā vērot Latvijas valstsvienības mājas spēli, bet U16 grupas uzvarētāji kopā ar Latvijas izlases futbolistiem dosies uz maču Gruzijā.

Paralēli frīstaila sacensībām notiks arī ik trešdienas “Ghetto Football” turnīrs trijās vecuma grupās – U13, U16 un 17+. Jauniešu komandu reģistrācija no plkst. 14:00 līdz plkst. 15:00, bet 17+ reģistrācija no plkst. 17:00 līdz plkst. 18:00.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/football/

     [+] [-]

, 2018-06-29 14:54, pirms 6 gadiem
Kaut es tā mācētu!