Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Latvijas Virslīgas čempionāts

Ir aizvadītas jau vairākas kārtas SMS Credit.lv Virslīgā. Uz doto brīdi FK Liepājā ir pirmajā vietā turnīra tabulā, taču FK Ventspils ir vēl viena spēle rezervē. Un pirmo trijnieku doto brīdi noslēdz Skonto FC, kurai ir spēlē rezervē, bet nevar apsteigt FK Liepāju.

Kā jūs domājat, kā izvērtīsies Virslīgas čempionāts un kuri būs titula īpašnieki 2015./2016. gadā? Vai Liepāja varēs līdz sezonas beigām noturēt šo pašu latiņu un uzvarēt čempionātu? Vai Ventspils iespēs veikt kādu grandiozu uzvaru sēriju?
Izsakiet savas domas un iespējamos Virslīgas čempionus.

     [+] [-]

, 2015-06-28 18:11, pirms 9 gadiem
Viss, kas var notik...Liepājai vajadzīgs tikai labs uzbrucējs un viss būs čikiniekā

  +1 [+] [-]

, 2015-06-28 20:59, pirms 9 gadiem
Manuprāt, Ventspils ir visreālākie kandidāti, jo spēlē ļoti stabili. Liepājai labs sākums, Skonto pavājš. Šīs trīs komandas acīmredzami dalīs medaļas, ja nekas ārkārtējs nenotiks, jo Jelgava un Spartaks jau atpaliek. Daugavpilij iet arvien sliktāk - ja tā turpināsies, paliks aiz Mettas, kas acīmredzami sāk iespēlēties arvien labāk.