Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

30. maijā “Ghetto Football” ar ģimeņu un pannas tēmām

Renārs Buivids
Renārs Buivids

30. maijā “Ghetto Football” ar ģimeņu un pannas tēmām
"Ghetto Football" Pannas 1x1 spēle Grīziņkalnā.
Publicitātes foto

“Ghetto Football” sezonas trešais turnīrs trešdien, 29. maijā Rīgā, Grīziņkalnā būs īpašs ar to, ka otro reizi vēsturē notiks Ģimeņu turnīrs, tiks noteikti Latvijas labākie “Pannas” meistari dalībai “Ghetto” Eiropas čempionātā, bet paralēli šim visam notiks arī kvalifikācijas sacensības brīvrunu batlam.

29. maija turnīrs sāksies ar spēlēm U12, U14 un U16 vecuma grupā, kā arī pirmo reizi tiks noteikta labākā komanda U13 grupā meitenēm. Pieteikšanās sacensībām uz vietas no plkst. 14:00, bet plkst. 15:00 jau pirmo spēļu sākums. Savukārt 17+ grupas reģistrācija no plkst. 17:00, bet plkst. 18:00 notiks jau pirmie mači. Ģimeņu turnīrs sāksies plkst. 19:00.

“Ghetto” Pannas Eiropas čempionāta atlases sacensības notiks divās vecuma grupās – U15 un 16+ grupā. Jaunākās grupas dalībnieku pieteikšanās uz vietas līdz plkst. 16:00, pēc tam uzreiz spēļu sākums. Savukārt 16+ grupas dalībnieku pieteikumi tiks pieņemti līdz plkst. 18:30, bet pirmā dueļa sākums plkst. 19:00.

"Wild card" uz Eiropas čempionātu jau ir ieguvuši 2018. gada TOP4 Latvijas pannas čempionāta spēlētāji (Beiraks Eivazovs, Timurs Gulbis, Matīss Babris, Miks Babris) un 2018. gada "International" posma panna turnīra uzvarētājs Artjoms Ivanovs.

Plkst. 20:00 sāksies atlases sacensības uz Brīvrunu batla “Truba un štuka par bazaru” finālu, kas notiks 11. jūnijā Grīziņkalna Kolizejā. 29. maija un 6. jūnija atlases uzvarētāji garantēti tiks uz finālu, bet pārējiem pretendentiem būs iespēja iegūt šādu ceļazīmi skatītāju balsojumā.

“Ghetto Football” 17+ grupā noteikta dalības maksa 15 eiro apmēra no komandas, bet jauniešu grupās – 10 eiro no vienības.

No 15. maija visas sezonas garumā “Ghetto Football” komandas krāj ranga punktus, pretendējot uz dalību 28. augustā notiekošajā superfinālā. 17+ grupas čempionvienība saņems apmaksātu braucienu uz Spāniju, lai klātienē vērotu par “El Clasico” dēvēto maču starp šīs valsts grandiem – “Real Madrid” un “Barcelona”. 17+ grupas sezonas ranga uzvarētāji, pateicoties sadarbībai ar Latvijas Futbola federāciju, kopā ar Latvijas valstsvienību šā gada rudenī dosies uz izbraukuma spēli Izraēlā vai Austrijā. Savukārt U16 grupas superfināla uzvarētāji 2020. gadā dosies uz Eiropas čempionātu futbolā.